Ruh hastalariyla daha fazla ugrasamayacagim. Herkese teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yine birini kaçırmışsınız

Offf lutfen hanimefendi. Siz de bunlsrdan birisiniz anlasilan. Durun artik cidden engel direkt. Ugrasamicam

B bafelis , P powergirls1 'in açtığı konuya yorum yapmış. Sizin herhangi bir mesajınızı alıntılayıp; sizin yorumunuz üzerinden, size veya konuya yönelik bir yorum yapmamış.

Siz neden konu sahibi kimliğine büründünüz ?

Ne kadar sert bir yorum oldu ki bu denli hiddetlendiniz?
Buraya yeni üye olup adapte olamadınız bence. Yoksa dışarda ki hayatta böyle. Bütün insanlar duymak istediğimizi söylemez kimi dalga geçer. Hayat bu zaten. Siz fazla hassas olabilirsiniz

İlk açtığım konularda bana da sert üslupla yorumlar geliyordu. Ama hepsi de çok mantıklı, sağduyulu, uyarı içeren yorumlardı. O zamanlar böyle yorumları duymak istemediğim, her şey toz pembe olduğu için ben de abartıyorlar diye sinirleniyordum. Sonra birkaç üyenin dediği şeyler bir bir çıkmaya başladı. Bu insanlar bu süreçleri yaşadı, tecrübe etti çünkü. İnsanlar bazen duymak istemediği şeyleri duyunca afallar, kaldıramazlar. Çok fark edip keşke dinleseydim sizi, siz haklıydınız dersin. Bazen de bir şeyleri kibar ve yumuşak söyleyince çok etkili olmuyor. Bunu yapmış olabilirler. Sakin olun ve size mantıklı gelen tecrübelerden yararlanın.

Bilmem icimden oyle geldi. Saygi cercevesinde herkes yorum yapabiliyormus istedigi gibi sonucta. Bana soylenen bunu yaptiniz su an. Anlarsiniz beni.

Siz bir önceki açtığınız konuda sevgilinizle birbirinize çok benzediğinizi, tek sıkıntının aileler arası farklılık olduğunu belirtip ona göre yorum beklerken, Z zxshermine eski konunuzu etiket yapmış, aslında hiç benzemiyormuşsunuz. Sanırım ona kızdınız. İnsanlar demedi çünkü, önemli olan sizin uyumunuz boşverin aileleri diye. Hep Şermin'in yüzünden

Aynısını düşündüm.
Çaba, hem de acınası bi çaba Aa ne akıllı kız, ne güzel nutuk çekti ayar verdi, biz hiç böyle düşünememiştik falan denmesini ve popüler olmayı beklerken ağzının payını alma şoku ve sonrasında da kaçılmaz son; çirkeflik
Millet zaten uyku konusunda gayet güzel yorum yaptı, yol gösterdi, kültür farkı konusunda da söylenmesi gereken söylenmiş, gelmiş ukala ukala BDV hakkında sosyolojik (!) gözlemlerini paylaşmış, ağzının payı da verilmiş ve işine gelmemiş.
Eminim şu an bu konuya yapılan yorumları da okuyordur veya fake hesabı vardır.
Evet, burada bazı üyeler çok gereksiz yüksek ve saldırgan, evet, kendi her düşüncesi doğru gibi davranan da çok ama senin gibi üyeler şahsına münhasır olarak gıcık ve tepki almayı hakediyor konu sahibi. O yüzden, ardına bile bakma, hoşça kal

Kesinlikle öyle. O an saldırgan tutum gibi gelmesi sadece bizim işimize gelmeyen yorumlar olması. Yoksa yanlış değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…