- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Kadınlar espiri yapamaz diyenler utanır mıRuh- u Yavan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadınlar espiri yapamaz diyenler utanır mıRuh- u Yavan
Valla bende bilemedim kiBoşluk
Şu an aşık olacak kimse yok galiba
Ne alaka kizTaş devrinde değiliz.
O değil de sen bunu gördün mü?Ne alaka kiz
Bebisim yaklasik yaslardayiz. Turkiye'nin çoğunu gezdim, 20 ulke gezdim, bir donem yurtdisinda tek basima okudum, altimda arabam var, evim kendi evim, resit oldugumdan beri eve istedigim saatte gelir giderim, kiz erkek fark etmez butun arkadaslarimla rahatca gorusurum, evimde mutfagim var, malimi mulkumu ustune geçirmeye calisan yok ama ben bile senin gibi pasa hayati suruyorum diye gerinmiyorum.
Anlat bir bakayim neymis su pasa hayatin? Anlat da ogrenelim
6 yıldır hep aklımda adam saplantı denmez bunaNormal değil umutsuz. Saplantı olmuş adam sende sadece
hee gördüm nolmuşO değil de sen bunu gördün mü?![]()
6 yildir hep aklında ve saplanti denmez. Ok ahshshd6 yıldır hep aklımda adam saplantı denmez buna
Aaa, ne denir buna merak ettim6 yıldır hep aklımda adam saplantı denmez buna
Unutulmaz aşkAaa, ne denir buna merak ettim
Bayağıdır görünmüyordun merak etmiştim seni.hee gördüm nolmuş
umutsuz sanki 45 50 misin.gencecik kadınsın bulursun evlenecek bir adam eninde sonunda.hiççç takma keyfine bakkkhee gördüm nolmuş
Başlamadan biten aşkın 6 yıl süren hezeyanıUnutulmaz aşk![]()
E soruya cevap ver madem gördün. Paşa hayatını anlat bize noolooor.hee gördüm nolmuş
Bence hiç uğraşma olsa o zaman olurduMerhabalar,
Bundan 6 yıl önce biri vardı hayatımda.
Aramızda sürekli bir kopukluk vardı ama ilk görüşte aşık olmuştum.
1 yıla yakın konuştuk bir kaç kere görüşmüştük.
Tam bir işkolikti.
Benden 8 yaş büyük
Sürekli yoğun olmasından ve vakit ayıramamasından dolayı ayrılma kararı almıştık.
Sonrasında habersiz onun kendi sahibi olduğu işyerine gitmiştim, orda da tatsız olaylar yaşandı, tamamen koptuk.
Ondan sonra kimseyle sevgili olmadım.
Tanıştıklarım, görüştüklerim vs oldu tabi siz söylemeden söyleyeyim ( uzunca bir liste var peki bunlar neyin nesi diyecektiniz kesin)
Gel gelelim bu adamı ben bi türlü unutamadım ve hep sevdim.
Ayrıldıktan sonraki 6 yıl boyunca ara ara aklıma geliyordu ama zaten onunla olmazdı diye kendimi avutuyordum.
Bu aralar yoğun bir şekilde aklıma geliyor.
Neden bilmiyorum.
6 yıl boyunca neler yaptı, neler değişti hayatında evlendi mi mesela hiç bilmiyorum.
Öğreneceğim ortak tanıdıkta yok.
Bu kadar yoğun düşünmemin sebebi ne anlam veremiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Paşa aşkı, paşa çayı gibi soğuk ve açıkAaa, ne denir buna merak ettim
amma kafayı taktınız kıza.hiç mi mutfaksız ev görmediniz?E soruya cevap ver madem gördün. Paşa hayatını anlat bize noolooor.
Kıskannnnççç kadınE soruya cevap ver madem gördün. Paşa hayatını anlat bize noolooor.
Görmedim valla çok merak ediyorum. Görmek için umutsuza gideyim bi kahve içmeye dicem ama kahve yapacak mutfak yok. Tam bir çıkmazamma kafayı taktınız kıza.hiç mi mutfaksız ev görmediniz?![]()
Insaat asamasindayken sadeceamma kafayı taktınız kıza.hiç mi mutfaksız ev görmediniz?![]()