- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Sahibinden az kullanılmıs (yalan cok kullandım…)Neyse ki başın bağlandı senin de artıkKendi beyine fingirdersin öyle dısarlardaki gibi de olmaz ev yapımi temiz temiz.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sahibinden az kullanılmıs (yalan cok kullandım…)Neyse ki başın bağlandı senin de artıkKendi beyine fingirdersin öyle dısarlardaki gibi de olmaz ev yapımi temiz temiz.
![]()
Yahu sen ne diyon oyle dusunuyorsan yorum yapma lutfem
Ben burda ask acisi cekiyom diyomya dur kiz hevesimizi kacirma once bi evlenelim o kadar sikinti cektik![]()
Ya benim defter çok hızlı kapandı. Bi oğlana bi tutulmuşum zamanında. Cıks bitmedi de artık kaç yıl oldu saymaz oldum. Ben bi kere oldum. Haa birden çok olan arkadaşlarımı çok tebrik ediyorum. Olabilen düzenli olarak aşık olsun iyidir hojdur.Orasi oyle ama bu hayatta kac kere aşık oluyo ki insan
Sahibinden az kullanılmıs (yalan cok kullandım…)
Kaynana evinde kısır yemek… nasip olsun inş bebeksuya dur kiz hevesimizi kacirma once bi evlenelim o kadar sikinti cektik![]()
Bende bir kere aşık oldum iste onaYa benim defter çok hızlı kapandı. Bi oğlana bi tutulmuşum zamanında. Cıks bitmedi de artık kaç yıl oldu saymaz oldum. Ben bi kere oldum. Haa birden çok olan arkadaşlarımı çok tebrik ediyorum. Olabilen düzenli olarak aşık olsun iyidir hojdur.
Aynen. İkinciyi mi bekleseydim ezik gibi. Bindim üstüne vurdum kırbacı….
Ya senin evliliğin normal bir evlilik olmayacak. Bu hepimizin meselesi. Evlenince forumun ilk yıllarındaki gibi fotoğraf albümünü komple paylaşmanı bekliyorum ben. Kınamdan kareler düğünümden kareler diyerekten... Hepimiz bunu hak ettik.ya dur kiz hevesimizi kacirma once bi evlenelim o kadar sikinti cektik![]()
Iyiki bi evleniyonuzKaynana evinde kısır yemek… nasip olsun inş bebeksuDjfkfkgmg
At kız de ki Merve'nin selamı var.Bende bir kere aşık oldum iste ona
Numarasini halen ezbere biliyorum
Napsam mesaj mi atsam
Aynen at bence. Adam nereye kaçacağının planını yapsın akşam akşam:)Bende bir kere aşık oldum iste ona
Numarasini halen ezbere biliyorum
Napsam mesaj mi atsam
Gerci bende bu adamla ilk gorusmede yakinlasmistimAynen. İkinciyi mi bekleseydim ezik gibi. Bindim üstüne vurdum kırbacı….
Ciddiyim ama benAt kız de ki Merve'nin selamı var.![]()
Çekil şurdan gece gece sen yaSahibinden az kullanılmıs (yalan cok kullandım…)
Ben de and veriyorum bak selamımı söyle lütfen.Ciddiyim ama ben
Öncelikle yoğun düşüncenizin sebebi kesinlikle aşk sevgi değil takıntı . Allah başka dert vermesin demekten başka söz bulamıyorum. 6 yıl olmuş çok büyük ihtimalle evlenmiş çocuklara karışmıştır adam. Bu kadar kedinize dert edip hayatınızı zindana çevirmeyin değmez . Zaten değecek biri olsa şuan yanınızda olurduMerhabalar,
Bundan 6 yıl önce biri vardı hayatımda.
Aramızda sürekli bir kopukluk vardı ama ilk görüşte aşık olmuştum.
1 yıla yakın konuştuk bir kaç kere görüşmüştük.
Tam bir işkolikti.
Benden 8 yaş büyük
Sürekli yoğun olmasından ve vakit ayıramamasından dolayı ayrılma kararı almıştık.
Sonrasında habersiz onun kendi sahibi olduğu işyerine gitmiştim, orda da tatsız olaylar yaşandı, tamamen koptuk.
Ondan sonra kimseyle sevgili olmadım.
Tanıştıklarım, görüştüklerim vs oldu tabi siz söylemeden söyleyeyim ( uzunca bir liste var peki bunlar neyin nesi diyecektiniz kesin)
Gel gelelim bu adamı ben bi türlü unutamadım ve hep sevdim.
Ayrıldıktan sonraki 6 yıl boyunca ara ara aklıma geliyordu ama zaten onunla olmazdı diye kendimi avutuyordum.
Bu aralar yoğun bir şekilde aklıma geliyor.
Neden bilmiyorum.
6 yıl boyunca neler yaptı, neler değişti hayatında evlendi mi mesela hiç bilmiyorum.
Öğreneceğim ortak tanıdıkta yok.
Bu kadar yoğun düşünmemin sebebi ne anlam veremiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Niye yalan söylüyorsun kızçeğizeAman koca da çok matah bi şiy diil be anacım boşveeer.