Ruh-u Revan

Sizinki artık yokluk da değil kıtlık da olmuş😂😂 Biraz daha bulamazsanız sonu ilkokuldaki çocukla kalem kavgası etmiştik büyük aşklar da kavgayla başlar bir arayayım mı ya döner 😂😂
Son olarak herkes siz değil koskoca altı senede adam ne sevgililer yapmıştır da üstüne evlenmiştir ya boşa zorlamayın

Merhabalar,
Bundan 6 yıl önce biri vardı hayatımda.
Aramızda sürekli bir kopukluk vardı ama ilk görüşte aşık olmuştum.
1 yıla yakın konuştuk bir kaç kere görüşmüştük.
Tam bir işkolikti.
Benden 8 yaş büyük
Sürekli yoğun olmasından ve vakit ayıramamasından dolayı ayrılma kararı almıştık.
Sonrasında habersiz onun kendi sahibi olduğu işyerine gitmiştim, orda da tatsız olaylar yaşandı, tamamen koptuk.
Ondan sonra kimseyle sevgili olmadım.
Tanıştıklarım, görüştüklerim vs oldu tabi siz söylemeden söyleyeyim ( uzunca bir liste var peki bunlar neyin nesi diyecektiniz kesin :KK70: )
Gel gelelim bu adamı ben bi türlü unutamadım ve hep sevdim.
Ayrıldıktan sonraki 6 yıl boyunca ara ara aklıma geliyordu ama zaten onunla olmazdı diye kendimi avutuyordum.
Bu aralar yoğun bir şekilde aklıma geliyor.
Neden bilmiyorum.
6 yıl boyunca neler yaptı, neler değişti hayatında evlendi mi mesela hiç bilmiyorum.
Öğreneceğim ortak tanıdıkta yok.
Bu kadar yoğun düşünmemin sebebi ne anlam veremiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Boşluktandır.

Mune "Geyik yok" demeseymiş iyiymiş, ben de o koldan yürüyecektim😅
Geçmişe mazi yenmişe kuzu derler deyip önündeki kuzulara bakacaksın artık..

Merhabalar,
Bundan 6 yıl önce biri vardı hayatımda.
Aramızda sürekli bir kopukluk vardı ama ilk görüşte aşık olmuştum.
1 yıla yakın konuştuk bir kaç kere görüşmüştük.
Tam bir işkolikti.
Benden 8 yaş büyük
Sürekli yoğun olmasından ve vakit ayıramamasından dolayı ayrılma kararı almıştık.
Sonrasında habersiz onun kendi sahibi olduğu işyerine gitmiştim, orda da tatsız olaylar yaşandı, tamamen koptuk.
Ondan sonra kimseyle sevgili olmadım.
Tanıştıklarım, görüştüklerim vs oldu tabi siz söylemeden söyleyeyim ( uzunca bir liste var peki bunlar neyin nesi diyecektiniz kesin :KK70: )
Gel gelelim bu adamı ben bi türlü unutamadım ve hep sevdim.
Ayrıldıktan sonraki 6 yıl boyunca ara ara aklıma geliyordu ama zaten onunla olmazdı diye kendimi avutuyordum.
Bu aralar yoğun bir şekilde aklıma geliyor.
Neden bilmiyorum.
6 yıl boyunca neler yaptı, neler değişti hayatında evlendi mi mesela hiç bilmiyorum.
Öğreneceğim ortak tanıdıkta yok.
Bu kadar yoğun düşünmemin sebebi ne anlam veremiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Sevgili umutsuz, öncelikle cumartesi gecesi konu açarsan reytingin düşük olur bebeyim. İnsanlar cumartesi gecesi dışarda olurlar, arkadaşlarıyla, aileleriyle, sevgilileri/kocalarıyla vakit geçirirler. Sonra da sevişirler 😂😂😂

İkincisi; kıyamam sana sen yoklukta mı kadıııın 😔

Aklindan hic cikmasa hayatinda kimse olmazdi.. gununu gun et sonra unutamadim😂😐😂 ask sevgi boyle birsey degil..

Sevgili umutsuz, öncelikle cumartesi gecesi konu açarsan reytingin düşük olur bebeyim. İnsanlar cumartesi gecesi dışarda olurlar, arkadaşlarıyla, aileleriyle, sevgilileri/kocalarıyla vakit geçirirler. Sonra da sevişirler 😂😂😂

İkincisi; kıyamam sana sen yoklukta mı kadıııın 😔
Ne zaman varlığa erişmişti ki 🤭

Aklindan hic cikmasa hayatinda kimse olmazdi.. gununu gun et sonra unutamadim😂😐😂 ask sevgi boyle birsey degil..
Hayatinda kimse olmadi ki zaten :D umutsuz oldurmaya calisti, hunharca yurudu, kostu, neler neler yapti ama kismet iste olmayinca olmuyor :D

Bence o yuzden simdi hayatina en gireyazmış adamin aklina dusmesi :D

Back
X