• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruh-u Revan

Dalga geçiyor ciddiye alma derim 🙁
umutsuzu ben ciddiye alıyorumm.bir gün evlenecek inanıyorummm.umutsuzumm beyaz atlınnn çok yakınlarda kuzummmm sen arayışlarına devam et millete bakmaa :KK53:

umutsuzu ben ciddiye alıyorumm.bir gün evlenecek inanıyorummm.umutsuzumm beyaz atlınnn çok yakınlarda kuzummmm sen arayışlarına devam et millete bakmaa :KK53:
Kız yapma inanıyor sonra kısmet bulacaksınız diye bekliyor çocuk.

Adam evliyse karısıyla arası bozulabilir mesela. Sonra umutsuz bir kadının daha ahını almış olur hiç evlenemez.
evet 6 senede evlenmiş olma ihtimali yüksek😅 umutsuz gel sen yeni birine musallat ol yeni bir kan yeni bir can daha iyi gelir sana😁

Hani elini sallasan ellisiydi? 6 sene öncekilere kaldınsa, durum gerçekten vahim olmalı.
Demek o vahşi cazibeni kaybediyorsun Umutsuz, nolacak bu halin ha?
Sevgili yok, cazibe yok, mutfak yok, dolap zaten yok, ocak hiç olmamıştı... Elinde bir yengen kalmış, kıymetini bil onun.

F.B normal görülüyor ama umutsuzvaka görülmüyor😀umutsuz çabalıyor bir eş bulmak için bunu da anlatıyor dürüstçe valla. Ben seviyorum umutsuzu.
canım cok tatlısın
sağol, varol
tabi kıskananlarda cok beni bu platformda farketmişsindir :D

canım cok tatlısın
sağol, varol
tabi kıskananlarda cok beni bu platformda farketmişsindir :D

Sendeki şu kafayı da asla anlayamacağım🤣🤣
İnsanlar tam olarak neyi kıskanıyor? Mutfaksı evde sersefil oturup gelin kaynana kavgası izlemeni mi yoksa koca koca diye ölüp bitip senelerdir bir icraate geçememeni mi kıskanıyor acaba🤣🤣
Kusura bakma da şurada en son kıskanılacak hayata sahipsin

Back
X