Ruh-u Revan

Hakkını iste hele, bak nasıl oluyor aranız. Bir gece 3 te gel eve, bak o abicin neler ediyor sana. Bir erkekle görsün hele, gör cümbüşü. Tek başına tatile gitmek iste, ohooo buyurun cenaze namazına.
Ya da boşver bunları, eve mutfak yaptırmak istiyorum de, annemi de alacam yanıma maaş kartı ile de, bunlar bile kafanı kırmasına yeterli olacak sevgili abinin. Daha üst kata yerleşemiyorsun Umutsuz, ama sorana fıldır fıldır geziyom diyon. Yersen papaz eriği.

Ya da boşver bunları, eve mutfak yaptırmak istiyorum de, annemi de alacam yanıma maaş kartı ile de, bunlar bile kafanı kırmaya yeterli olacak. Daha üst kata yerleşemiyorsun Umutsuz, ama sorana fıldır fıldır geziyom diyon. Yersen papaz eriği.
Evine buzdolabı alamayan insan ya izinsiz hangi sosyallik.

Çook alaka. Sosyal insanın çevresinde çok insan olur, ortama giren insan senin gibi adres soran adama yeşillenmez. Camdan bakarken birini gözüne kestirsen konu açıyorsun. Kusura bakma da böyle sosyallik olmaz. Anca kendini kandırırsın sen.

Ya da boşver bunları, eve mutfak yaptırmak istiyorum de, annemi de alacam yanıma maaş kartı ile de, bunlar bile kafanı kırmasına yeterli olacak sevgili abinin. Daha üst kata yerleşemiyorsun Umutsuz, ama sorana fıldır fıldır geziyom diyon. Yersen papaz eriği.
Ya düşününce şuanki düzen daha iyi
neden mi, maaşımın hepsi bana kalıyor, üst katta istediğim gibi takılıp kafa dinleyebiliyorum
Gelen gidenle, ev işleriyle vs gelin ilgileniyor
Faturalarla, ödemelerle vs abim ilgileniyor
benim kafam rahat

Miras yüzünden mi diyorsun
Kız ben halen vekaleti geri çekmedim bu arada
Süresi falan yoktur inş
E biz demistik yemez, iptal edemezsin diye.
Ne guzel atip tutmustun o zaman soyle yapacağım boyle yapacağım annemle konustum diye ahaaha
Isin gucun bos laf be umutsuz.

neden mi, maaşımın hepsi bana kalıyor, üst katta istediğim gibi takılıp kafa dinleyebiliyorum
benim kafam rahat
Insallah yengen gibi gelin olursun, senin gibi gorumcen, annen gibi kaynanan, abin gibi kocan olur.
Bunu o kadar icten istiyorum ki.

benim kafam rahat
Yoo bi ara çok gitmek istiyordun, yengen de bayılmıyor ki sana, kocası ve kaynanası tembihledi, '' Zaten evlenir gider, o vakte kadar idare et. '' diye. '' O gidici sen kalıcısın, sık dişini. '' dediler. Yengen boşuna etmiyor o kadar hizmeti şevkle.

Yoo bi ara çok gitmek istiyordun, yengen de bayılmıyor ki sana, kocası ve kaynanası tembihledi, '' Zaten evlenir gider, o vakte kadar idare et. '' diye. '' O gidici sen kalıcısın, sık dişini. '' dediler. Yengen boşuna etmiyor o kadar hizmeti şevkle.
Yok kız gelin de benim evlenmeyeceğimin farkında

Back
X