- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ay öluyodum bende kuzenine zatenVazgeçtim ya, seviyorum ben kuzenimi kıyamadım![]()
Şuna da bak hele
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay öluyodum bende kuzenine zatenVazgeçtim ya, seviyorum ben kuzenimi kıyamadım![]()
Ahahah tek kriterimErkekmis umutsuz senin icin yeterli olur.
Dünya üzerinde benim kuzenim de dahil senin ölmeyeceğin bi adam var mı ki?Ay öluyodum bende kuzenine zaten
Şuna da bak hele
BiliyoruzAhahah tek kriterim
Adam zaten o zaman da seni istememiş 6 yıl sonra hiç de düşündüğünü sanmıyorum neden durduk yere olmayacak şeylerle kendi zihnini meşgul ediyorsunSeninde hayatina oyle biri girseydi sende unutamazdin be tatlim.
Harika bir adamdi
Kuzum sen nefes alsın yeter denilecek bir adamı tarif etmişsin. De getttt. Eğitimli gül gibi kadınsın zamanı gelmedi henüz doğru adamın sadeceBen de vereyim o zaman:
- boy onemli degil
- yas onemli degil
- eli yuzu duzgun olabilir ama at hirsizi gibi de gorunse duruma gore degerlendirebilirim cok muhim degil bazi at hirsizi kilikli tipler karizmatik olabiliyor
- meslek onemli degil benzer sektorden olursa iyi olur ama cok da onemli degil
- bosanmis bosanmamis olmasi onemli degil
- kedileri sevse iyi olur tabi ama kedilerimiz kardesimde kaliyor ben beraber yasamiyorum zaten o yuzden onemli degil
- kardesi olsa da olur olmasa da olur onemli degil
- dovme yuzunu gozunu kaplamiyorsa korkunclu dovme degilse onemli degil
- eglenceli olsun ama olmasa da onemli degil ben kendim de eglenirim sorun degil
- siska olmasa tabi ki daha iyi ama olsa da duruma gore degisir tek basina onemli bir kriterim degil
- latin dansi severse bu benim icin onemli degil gidip oynayabilir. baska dans severse de o kadar onemli degil, folklor filan da yapabilir, dedigim gibi, cok da onemli degil.
Evrene bu kriterlerimi siraladim hadi bakalim insallah bu kadar secicilikle biraz zorlanabilirim ama bakicaz belli mi olur mucizelere inanirim.
Ay öluyodum bende kuzenine zaten
Şuna da bak hele
Merak etme kardeşini evlendirme işi bende
Sen niye merveden ve kardeşinden nefret ediyorsun? Ne yaptılar sana?merve nin kardeşini es geçme bence
yooo yoo seviyorum Merve'yiSen niye merveden ve kardeşinden nefret ediyorsun? Ne yaptılar sana?
beni çekemeyen anten taksınBiliyoruz![]()
Birkac sayfa once anlat su pasa hayatini demistim mesela, anlat da neyini cekemedigimizi bilelim ahshhsbeni çekemeyen anten taksın![]()
Bebisim yaklasik yaslardayiz. Turkiye'nin çoğunu gezdim, 20 ulke gezdim, bir donem yurtdisinda tek basima okudum, altimda arabam var, evim kendi evim, resit oldugumdan beri eve istedigim saatte gelir giderim, kiz erkek fark etmez butun arkadaslarimla rahatca gorusurum, evimde mutfagim var, malimi mulkumu ustune geçirmeye calisan yok ama ben bile senin gibi pasa hayati suruyorum diye gerinmiyorum.
Anlat bir bakayim neymis su pasa hayatin? Anlat da ogrenelim
Birkac sayfa once anlat su pasa hayatini demistim mesela, anlat da neyini cekemedigimizi bilelim ahshhs
Al asagida mesajim. Unuttuysan bir daha oku da soyle tam olarak neyini cekemedigimi mesela ahfdh gercekten psikolojik vakasin çoğacayip
Bi de sen vardın de mi, umutsuz?
Harika zamanlarda hort yapıyo valla.Liste yaptın da sıradan mı geçiriyorsun herkesi?![]()
Bi kerem evin çok büyük, umutsuzun kutu gibi minicik mutfaksız apartman dairesini çekemiyor olabilirsin.Birkac sayfa once anlat su pasa hayatini demistim mesela, anlat da neyini cekemedigimizi bilelim ahshhs
Al asagida mesajim. Unuttuysan bir daha oku da soyle tam olarak neyini cekemedigimi mesela ahfdh gercekten psikolojik vakasin çoğacayip