Ruh-u Revan

umutsuz konun bdv ilk sayfadan dusunce hemen gidip laf atabilecegin bir mesaji secip onu alintiliyorsun yeniden dikkat cekmek icin. gercekten normal degilsin sen. insanlar senin neyini kiskanacak tek basina yemek bile yiyememeni mi?
Ben ağzımda çiğner veririm ona öğk 🤪

Ben de vereyim o zaman:
- boy onemli degil
- yas onemli degil
- eli yuzu duzgun olabilir ama at hirsizi gibi de gorunse duruma gore degerlendirebilirim cok muhim degil bazi at hirsizi kilikli tipler karizmatik olabiliyor
- meslek onemli degil benzer sektorden olursa iyi olur ama cok da onemli degil
- bosanmis bosanmamis olmasi onemli degil
- kedileri sevse iyi olur tabi ama kedilerimiz kardesimde kaliyor ben beraber yasamiyorum zaten o yuzden onemli degil
- kardesi olsa da olur olmasa da olur onemli degil
- dovme yuzunu gozunu kaplamiyorsa korkunclu dovme degilse onemli degil
- eglenceli olsun ama olmasa da onemli degil ben kendim de eglenirim sorun degil
- siska olmasa tabi ki daha iyi ama olsa da duruma gore degisir tek basina onemli bir kriterim degil
- latin dansi severse bu benim icin onemli degil gidip oynayabilir. baska dans severse de o kadar onemli degil, folklor filan da yapabilir, dedigim gibi, cok da onemli degil.

Evrene bu kriterlerimi siraladim hadi bakalim insallah bu kadar secicilikle biraz zorlanabilirim ama bakicaz belli mi olur mucizelere inanirim.
Seçicilik dediğin tek kelime önemli değil , sana nefes alsın yeter bacım🤣🤣🤣

Son düzenleme:
Back
X