Ruh-u Revan

Umutsuz, sen bu gidişle erkek nedir bilemeden, canlı kanlı bir çıblak yiğit ficudu göremeden herhalde göçüp gideceksin bu hayın dünyadan. Kısmetin kapalı senin, el attığın kuruyor. Maşallah dediğin üç gün yaşamıyor öyle de bi kemlik var üzerinde. Kafanda bi ekmek çevirip kırsan, kapı kapı tuz mu dağıtsan ki? Hem yeni errkeklerle de tanışırsın belki bahaneyle, ha?

Ay kız dur hatırladım, bunlar ana kız abinin tatile salça olmuşlardı di miiiiiiiiiiiiiii abi de ezdirmiyordu karısını hehe :KK53:
Abisi umutsuzdan vekaletname almış babası ölünce. Mal varlığını karısının üstüne yapacak diye tahmin ediyoruz.

Ay kız dur hatırladım, bunlar ana kız abinin tatile salça olmuşlardı di miiiiiiiiiiiiiii abi de ezdirmiyordu karısını hehe :KK53:
Ahahah yok konuları karıştırdın. O konudaki abiye hepimiz düşmüştük. Bu konudaki abi leş abilerden.

Babası ölünce annesi umutsuzu abisine vekalet vermesi için zorlamış bu akıllı da vermiş. Aynı binada oturuyor bunlar. Umutsuzun en önemli özelliği evinde mutfak olmaması. Yemek yemeye küs olduğu yengesine gidiyor.

Ahahah yok konuları karıştırdın. O konudaki abiye hepimiz düşmüştük. Bu konudaki abi leş abilerden.

Babası ölünce annesi umutsuzu abisine vekalet vermesi için zorlamış bu akıllı da vermiş. Aynı binada oturuyor bunlar. Umutsuzun en önemli özelliği evinde mutfak olmaması. Yemek yemeye küs olduğu yengesine gidiyor.
geçen Adile Naşit li bir film izledim.Abisinden ölesiye korkuyordu ama erkek ayrımı yapmadan da herkese mavi boncuk dağıtıyordu.Bu umutsuz aynıııı o

Ay inş. Yengeye yaparda o kocayıda bunlarıda defeder 🤣

ayy çok geçmişş olsunnnn.iş hayatın da yok sevgilin de .nereden bulaşmış olabilir ki sana? :KK53:
Tam samimiyetine inanacaktım ki alttan bi laf sokma kinaye sezdim.
Sende diğerleri gibiymişsin meğer, üzdün
İşim var cok şükür, gönül işlerinde de seçiciyim cicim

Cıks konunu kendi kendine hortlatmasan çok yer kaplamıyorsun hayatımızda.

Umutsuz ikinci evi mi alsam yazlık mı alsam karar veremedim, sence ne yapayım?
hee eminim öyledir Kudracık sende haklısın ne diyebilirim ki bağımlılık yapıyorum :D
aa tesadüfe bak şekerim bende ev yada araba almak arasında gidip geliyorum.
Sence hangisine yatırım yapsam

hee eminim öyledir Kudracık sende haklısın ne diyebilirim ki bağımlılık yapıyorum :KK70:
aa tesadüfe bak şekerim bende ev yada araba almak arasında gidip geliyorum.
Sence hangisine yatırım yapsam
Araba al da evden çıkarsın iki gezersin belki. Kuruyup kalacan kız kurusu olacan yoksa 😂😂😂

Back
X