Ruhen Yaşlanmak

MIRILLIA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2021
85
114
43
Hanımlar açmış olduğum bir konu var şu an ama desteğinizi istediğim bir konu daha var. 30 yaşımdayım, zor ve mücadele gerektiren bir yaşamım oldu. Annemin ani vefatı ile kolumun kanadımin kırılması, babamın fiziksel olarak bakıma muhtaç duruma gelmesi ve sonrasında yaşadığımız depremler, evsiz kalmak ve içine düştüğümüz her acidan düzensiz yaşam.. Önümüzü göremiyorum şu an ve bir an önce eski düzenli hayatıma, ev ortamıma kavuşmak istiyorum. Cocuklarim her zaman mutluluk sebebim ama ben sanki hayatımın bittiğini, yaşlandığımi ve en güzel zamanlarımin mücadele ile geçtiğini, ruhen çok yorulduğumu hissediyorum. Zaman zaman öyle hislere kapiliyorum, sanırım geçecek denmesine ihtiyacım var..

Bende depremzedeyim canım kişisel alanımı çok özledim, seni anlıyorum geçecek inşallah hep böyle kalmayacağız

Çok zor süreçler geçirmişsiniz haklısınız böyle hissetmekle. Ama hayat devam ediyor. Şu an ev vs. Yaşamınızı kurabildiniz mi? Ne denebilir bilemiyorum. Çok zor yaşadıklarınız.

Tabiki geçecek üzülmeyin lütfen. Babanıza bakmak ve çocuklar zor oluyor tahmin edebiliyorum. Rabbim Celle Celâlühû tez zamanda kolaylıklar versin. Depremzedeyim çok iyi anlıyorum ama geçecek üzülmeyin lütfen

Ben de son 2 senede ruhen çok yaslandım

Baya bir üzgün olduğum konular var.

Yapacak bir şey yok
Sahip olduklarınızı düşünün

Reactions: Cac
Ruhen yaslanma olarak degilde olgunlasmak olarak bakabilirsiniz mumkunse destek alin daha kolay olur ama mutlaka geciyor

Zor zamanlar gecirdigimde veya herşey üst üste gelip canım çok yandığında şöyle düşünürüm bundan 5 sene sonra bunların bir önemi olacak mı? Vefatiniza ve depremde yaşadığınız olaya çok üzüldüm ancak büyüklerimizin bir gün gideceğini biliyorduk, sizin elinizde olmayan sebepler için kendinizi yipratmayin, evinizi düzeninizi kurmak için elinizden geleni yaptığınıza eminim. Bu günler de geçecek arkadaşım, saglikliysak çocuklarının elini tut ve o yolu yürümeye devam et. Hayatin içinde bazen dikenlerin arasından geçeriz ama yol elbet bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…