ruhsal bunalım gibi

Askihafizhafza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
356
160
33
Herkese selamlar kk hanımları .
yazmıyım dedim ama duramıyıcam şuan bile iç sesim şuan beni zorluyo yaz diye.evet konuya giriyorum .bnm dedim beni bunaltan iç sesler .son bikaç aydır içimde hiç susmayan -susturamadıgım ve artık baş edemediğim bi iç ses var .bu benim kendi sesim mi düşüncelerim mi yoksa delirdim mi bilemiyorum kontrol edememeye başladım .içimde gecen sesler yüzünden kalbim çatlayacak gbi oluyo kriz geliyo resmen .birde çok gevezelik oluştu bende hep konuşma hiç susmama isteği .ne içimdeki sesleri susturuyorum nede kendimi .kardeşlerim annem bıktı artık çenem yüzünden .dışımdan söylemesem içim konuşuyo .şuan yazmaya anlatmaya kalksam daha birsürü şey .ne yapabilirm bu durmda şizofren falan mı oldum acaba neyaptım .kalbim daralıyo .bunaldım .bnu buraya yazıp içimdekileri döküp birazcık olsun rahatlamak istedim . sizinde iç sesiniz var mı çağresi nedir bn çok rahatszı olmaya başladım ama mani olamıyorum . :/

unutkanlık ta var . birde konuşma iç sesini dinle en azından susarsn çenen durur vs diyenler olursa .olmuyo yani içimden her konuda şeyler geçiyo dinlemeye kalksam kalbim sıkışıyo kendimle bile konuşur oldum resmen .

Yalnız mısınız?

Genelde yalnız insanlarda görülen bir durum bu. Psikoloğa gidin çok rahatsızsanız.

Yalnız mısınız?

Genelde yalnız insanlarda görülen bir durum bu. Psikoloğa gidin çok rahatsızsanız.

yalnızım bir tane arkadasım yok .eşim yok sevgilim yok .evlendim ayrıldm .evlenincede bütün arkadaslrla hatta kuzenlerim le ex es bagımı kesti şimdi kimsem yok annemden başka oda dinlemiyo beni artık .bıktı .hoş hakılıda zaten bn bile beni çekemiyorum artık acilen güzel bi değişim lazım bana .

bide fazla meraklı oldum dolaysyla .içimden gelen gecen sesler yüzünden . tek çare anti depresansa yandm ben :/

abartılacak kadar değildi ama .şuan öyle herseye takılıyorum .kalp krizi geçirttirecek bana dye korkuyorum sinir bozucu iç seslerim .

Bu tvdeki yazıların falan kafanızı kurcalaması takıntı haline gelmiş sanırım zamanla. Bence psikolojik destek almalısınız ki içiniz rahatlasın. Arkadaşlık ilişkileriniz nasıl. Ağır bir travma, ayrılık, küslük, yakınların kaybı, ya da dışlanma tarzında şeyler yaşadınız mı daha önceden.

evet hepsinden bir parça .yukarıda da belirttiğim gibi eşimle boşandım .ailem de soguk . arkadasım hiç yok dışarı çıkma yasagım var bir nevi babam tarafınca .ex esim zarar verebilme ihtimalinden dolayı .

Herkesin hayatında dönem dönem olan şeyler yaşadıklarınız, emin olun bu konuda yalnız değilsiniz. Yalnız size kesinlikle psikolog desteği öneriyorum. Geçecek bunlar merak etmeyin.

Bunlar zaten sizi yeterınce bunaltacak düzeyde sorunlar. Eve kapatılmayı hiç doğru bulmuyorum. Şikayette bulunup can güvenliğiniz için uzaklaştırma aldırtabilirsiniz. Daha önce böyle bir girişimde bulunduysa. Savcılık bunu size sağlayabilir.

Herkesin hayatında dönem dönem olan şeyler yaşadıklarınız, emin olun bu konuda yalnız değilsiniz. Yalnız size kesinlikle psikolog desteği öneriyorum. Geçecek bunlar merak etmeyin.

şimdi cahillik olucak ama daha önce hiç gitmediğimden dolayı bilemiyorum psklg konuşarak mı ilaç tedavisi mi uyguluyo antidepresan yani. bide antidepresan kullanrsam eşim cocugumu benm delirmiş falan oldgmu düşünüp benden alırmı oda merak konusu

var zaten .ama sağı solu belli olmaz diye babam garantiye almaya çalışıyo beni .erkek cinneti -kadın cinayetleri yüzünden .

Estağfurullah, ne cahilliği. Önce psikoloğa gidin psikologlar ilaçla tedavi etmezler doktor değil danışmanlardır. Sağlıklı çoğu insan da imkanlar dahilinde bu insanlarla görüşürler. Konuşur ve dinler sizi bu şekilde size yardımcı olmaya çalışır. Eğer gerekli görürse psikiyatriste yönlendirir sizi onlar doktordur, ilaçla tedaviye gerek görürse onlar yazarlar ilacı.

Bunu da grip olmuşsunuz gibi düşünün her grip olduğunuzda herkese haber veriyor musunuz bugün ağrı kesici aldım diye, hayır. Bu da bir hastalık ve tedavi yöntemi kimseye söylemenize gerek yok. Ayrıca antidepresan kullanacağınız için deli olduğunuzu düşünen cahilleri hiç kafanıza takmayın kimse de bu yüzden sizden çocuğunuzu alamaz merak etmeyin. Siz iyi olun ki çocuğunuz da iyi olsun.

Unutkanlık, çok konuşmak durduramadan, kendi kendinizle konuşmanız, yalnızlık bunlar depresyona itiyor sizi.. yardım alın.. meşgul olun.. iyi mutlu eden ne var onlara yönelin.. içinden çıkılmaz hale gelmeden..

çok sağolun .doktordanda utanıyorum bu durumda gerçi .yani bulundugum halden dolayı ama böyle daha kötüye gidebilir belkide .aklıma bi anda hersey geliyo durduk yere olur olmaz her konuda ,sonra kafamda her konu karışıyo sonra birini konuşurken birini unutuyorum sonrada bunalım geliyo işte.brde millet içinde de konuşmayada başlarsam artık gel gör işi . nyse sağolun tekrar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…