- 31 Ocak 2016
- 356
- 160
- 33
- Konu Sahibi Askihafizhafza
-
İç sesiniz ne diyor ?
herşey .örn en gereksiz bir örnek .hem sacma hemde vahim bi durum ama tv de okudugum bir yazıyı içimden tekrar ediyorum hatta tersinden yazılışı geçiyo içimden vs vs vs
Normal hayatınızda takıntılı birimisiniz ?
Yalnız mısınız?
Genelde yalnız insanlarda görülen bir durum bu. Psikoloğa gidin çok rahatsızsanız.
abartılacak kadar değildi ama .şuan öyle herseye takılıyorum .kalp krizi geçirttirecek bana dye korkuyorum sinir bozucu iç seslerim .
Bu tvdeki yazıların falan kafanızı kurcalaması takıntı haline gelmiş sanırım zamanla. Bence psikolojik destek almalısınız ki içiniz rahatlasın. Arkadaşlık ilişkileriniz nasıl. Ağır bir travma, ayrılık, küslük, yakınların kaybı, ya da dışlanma tarzında şeyler yaşadınız mı daha önceden.
Bunlar zaten sizi yeterınce bunaltacak düzeyde sorunlar. Eve kapatılmayı hiç doğru bulmuyorum. Şikayette bulunup can güvenliğiniz için uzaklaştırma aldırtabilirsiniz. Daha önce böyle bir girişimde bulunduysa. Savcılık bunu size sağlayabilir.evet hepsinden bir parça .yukarıda da belirttiğim gibi eşimle boşandım .ailem de soguk . arkadasım hiç yok dışarı çıkma yasagım var bir nevi babam tarafınca .ex esim zarar verebilme ihtimalinden dolayı .
Herkesin hayatında dönem dönem olan şeyler yaşadıklarınız, emin olun bu konuda yalnız değilsiniz. Yalnız size kesinlikle psikolog desteği öneriyorum. Geçecek bunlar merak etmeyin.
Bunlar zaten sizi yeterınce bunaltacak düzeyde sorunlar. Eve kapatılmayı hiç doğru bulmuyorum. Şikayette bulunup can güvenliğiniz için uzaklaştırma aldırtabilirsiniz. Daha önce böyle bir girişimde bulunduysa. Savcılık bunu size sağlayabilir.
şimdi cahillik olucak ama daha önce hiç gitmediğimden dolayı bilemiyorum psklg konuşarak mı ilaç tedavisi mi uyguluyo antidepresan yani. bide antidepresan kullanrsam eşim cocugumu benm delirmiş falan oldgmu düşünüp benden alırmı oda merak konusu
Estağfurullah, ne cahilliği. Önce psikoloğa gidin psikologlar ilaçla tedavi etmezler doktor değil danışmanlardır. Sağlıklı çoğu insan da imkanlar dahilinde bu insanlarla görüşürler. Konuşur ve dinler sizi bu şekilde size yardımcı olmaya çalışır. Eğer gerekli görürse psikiyatriste yönlendirir sizi onlar doktordur, ilaçla tedaviye gerek görürse onlar yazarlar ilacı.
Bunu da grip olmuşsunuz gibi düşünün her grip olduğunuzda herkese haber veriyor musunuz bugün ağrı kesici aldım diye, hayır. Bu da bir hastalık ve tedavi yöntemi kimseye söylemenize gerek yok. Ayrıca antidepresan kullanacağınız için deli olduğunuzu düşünen cahilleri hiç kafanıza takmayın kimse de bu yüzden sizden çocuğunuzu alamaz merak etmeyin. Siz iyi olun ki çocuğunuz da iyi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?