- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
Arkadaş ortamında çocuk istismarını konuşurken bir arkadaşım anlatmıştı.
Aynı şey bir bebeğin başına geliyor.
Ama maalesef yavrucak bu kız çocuğu kadar şanslı değil.
Ve bunu yapan bir karı-koca!
Komşularının bebeğini -kaç aylık hatırlamıyorum- bakarız,severiz diye alıp evlerine götürüyorlar.
Bebeğin emme iç güdüsünden faydalanıp oral seks yaptırıyor. Bunu bir kaç kez tekrarlıyorlar.
Bu nasıl ortaya çıkıyor. En iç acıtan kısmı da bu
Bebek ölüyor. Otopside bebeğin boğazında sperm parçası bulunuyor. Yani o pislik herifi sperminden ölüyor yavrucak.
Duyduğumda inanamadım.
Bunu yapan karı koca olması da daha bir iğrenç!
Byle insanları hadım edeceksin!
Psikolojik sorunları var bunların,sağlıklı düşünemiyorlar.
Salmayacaksın insan içine!
Anne-babalar çocuklarını dışarıya yollayamayacaklar mı?
Çocuklar oyunlarını oynayamayacaklar mı ya ?
Defol git nerde ne yaparsan yap! Ne istiyorsun ufacık çocuklardan
Bende o %91 e dahilim.bende soyleyemedim gerci bugun olsa yine soyleyemem ya neyse
ALLAHcc onlari bildigi gibi yapsin, tez vakit insaALLAH...
ben bu yüzden cocuklarimi kesinlikle tek disari yolamiyorum kocaman bahcemiz var ama tek kesinlikle yolamiyorum hatda burda ki komsularada sasiriyorum 3-4 yasinda cocugu tek disari yoluyolar evde temizlik yapiyolar aklim ermiyor...
hele bu olaylari duyunca daha bir kötü oluyorum etraf sapik dolu artik öyle bir ahlaki cöküs varki insanlar kendi akrabalarina bile güvenemiyor, bu taciiz ve tecavuz konulari bende öyle bir isledi ki resmen hasta oldum,
belki kizanlar olucak ama yok olmaz diye birsey yok nice olaylar oldu öz dedeleri amcalari dayilari babalari kizlarina tecavüz ediyorlarmis ALLAH muhafaza öyle insanlarin serrinden RABBIM bizleri korusun...
cok isterdim idam cezasi gelmesini ibreti alem herkezin önünde idam edilcekler ki can tatlidir ruh hastalari bile öyle bir akillanirlarki can korkusuna... insaALLAH tez vakit gelir ALLAH cümlemizin coluk cocugunu bu sapiklardan korusun...amin
Eki Görüntüle 981791
ben zaten zihniyetten bahsettim. valla sinirden ne yazdıgımı bile hatırlamıyorum
Ama 15 kişinin tecavüz ettiği cocuga rızası var denip herkesi salan hakim de var. siyasi ayrılıklarla kişisel cıkaralara uyanda.
burda kanun kitap kural yok.
Ayrıca burda hakimde doktorda suçludur. Ne oldugunu bilmeyen bi cocuga psikolojisi iyi raporu veren doktor da konunun üzerine
gitmeyen hakimde bana göre sucludur.
maalesef herkes iyi değil. Bende doktor olmak istiyorum ailem doktor dolu ama hastasına tecavüz eden serefsiz doktor da var
Önemli olan iyilerden, sereflilerden olabilmek.
ablam anlatıyor yegenimi parka götürmüş yaslı yaslı adamlar diyor banka dizilmiş cocukların etegi acılırda bakarız diye agzılarını ayırıp izliyorlarmış.
Bende küçükken tacize ugradım.. kimseye söyleyebldim mi hayır. alın size %91den biri..
ablam anlatıyor yegenimi parka götürmüş yaslı yaslı adamlar diyor banka dizilmiş cocukların etegi acılırda bakarız diye agzılarını ayırıp izliyorlarmış.
Bende küçükken tacize ugradım.. kimseye söyleyebldim mi hayır. alın size %91den biri..
siz uzun süre tacize uğramışınız galiba yanlış mı anladım.
bir kere tacize uğradım gerçi bunun biri ikisi yok ki uğramak insanda derin yaralar bırakıyor
Maalesef bende o %91 e dahilim ,bir kez başıma geldi benimde.Ama 4 yaşındaydım ne anlarım tabi...Of Allahım şu habere yukarıdaki bebek olayına bakıyorum da tek diyebileceğim acilen yasalar değişmeli ,değişmeli!Bende o %91 e dahilim.bende soyleyemedim gerci bugun olsa yine soyleyemem ya neyse
4 ayaklıdan değil 2 ayaklıdan korkacaksın.Aslanla ayıyla evinde yaşayanlar var ama şu ne olduğu belirsiz varlıkların ettiği kötülüğü avını öldürürken yapmaz diğerleri.Gecen bi yerde okudum nerdydi hatırlamıyorum ama birileri dağda ilkel yaşıyorlar ve soruyor muhabir burda vahsi hayvanlarla nasil yaşıyorsunuz. Adam cvp verior şehirde katil var,sapik var,burdaki hayvanlardan daha vahsi hayvanlar var. Asil siz orda nasil yaşıyorsunuz. Ne guzel demis bak... hayvandan beter hayvan bunlar....:-(
ne güzel söledin vallaallahcc onlari bildigi gibi yapsin, tez vakit insaallah...
Ben bu yüzden cocuklarimi kesinlikle tek disari yolamiyorum kocaman bahcemiz var ama tek kesinlikle yolamiyorum hatda burda ki komsularada sasiriyorum 3-4 yasinda cocugu tek disari yoluyolar evde temizlik yapiyolar aklim ermiyor...
Hele bu olaylari duyunca daha bir kötü oluyorum etraf sapik dolu artik öyle bir ahlaki cöküs varki insanlar kendi akrabalarina bile güvenemiyor, bu taciiz ve tecavuz konulari bende öyle bir isledi ki resmen hasta oldum,
belki kizanlar olucak ama yok olmaz diye birsey yok nice olaylar oldu öz dedeleri amcalari dayilari babalari kizlarina tecavüz ediyorlarmis allah muhafaza öyle insanlarin serrinden rabbım bizleri korusun...
Cok isterdim idam cezasi gelmesini ibreti alem herkezin önünde idam edilcekler ki can tatlidir ruh hastalari bile öyle bir akillanirlarki can korkusuna... Insaallah tez vakit gelir allah cümlemizin coluk cocugunu bu sapiklardan korusun...amin
Eki Görüntüle 981791
maalesef bende, bende çocukken tacize uğramış biriyim, ben tacize uğradığımı büyüyünce anladım, çünkü seviliyorum zannettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?