- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Bu hafta psikoloğumun bana tek dediği şey oldu; siz güzel seven bir kadınsınız. Erkekler kendilerine bu kadar faydası dokunmuş bir erkeği unutamazlar. Muhakkak bir süre sonra size yine yazacaktır. Bir ilişki düşünüyorsanız hemen yanıt vermeyin, biraz beklesin. Kendi çabalasın minvalinde şeyler.
Benim annem doğur demez valla, kedi yavrusu mu bu? Kaldı ki kedi yavrusu bakmak bile başlı başına ciddiyet ve emek istiyor. Ayrica her çocuk anne babanın birbirini sevdiği, huzurlu bir ailede doğmayı, büyümeyi haketmiyor mu? Kendi bencilliklerimiz için dünyaya bir can getirilmeli, büyük vebal olduğunu düşünüyorum bunun.Cocuk konusunda bir sey diyemiyorum. Benim annem de aynisini yapar cunku. Yani istiyorsan dogur, bakariz der.
Ha tabii ben bir bebek tulumuna o kadar para veremem o ayri
Bence psikiyatriye yönlendirip müşteri kaybetmek istemiyorFena yıkılacak ama kimse toparlayamayacak farkında değil. Psikoloğu uyutuyor onu. Çok uğraşmak istemiyor nedense. Böyle iyi diye anılan uzmanlar yorgunluktan, tükenmişlikten olsa gerek arada saçmalayabiliyor. Dayımın doktoru vardı, kapısında kuyruk olurdu adamın, sırf o kadar sırayı bekleyemem diye gitmiyordum ona dhdjjddh, adam dayımla içmeye başlamış.
Kendi anlatımları hariç biliyor musunuz? Tanıyor musunuz kendisini?
Burda yazılan her şeye inanmayın derim ben.
Siz sadece etiketleri saymışsınız.
yok tanımıyorumBurda tutmayan bir şeyler var ama anlayamadım. Adam polis, kaba saba bir tip üstelik konu sahibesini hamilelik testine götürürken darp ediyor, başkalarıyla konuşuyor vb. Bu şekilde yaşayan eğitimli kadın ben tanımıyorum yok, kimse kendini böyle ititp kaktırmıyor, bir de kendinden daha az eğitimli erkek için paçavra olmuyor. Konu sahibesi iddia ettiği eğitim seviyesindeyse o zaman dediğim gibi dümdüz psikiyatri hastası. Ne olursa olsun konu sahibesi bir acaip, her konuda kendini övüyor, diğer konuda bana güzelim akça pakçayım öyleyim böyleyim yazmış eee neden oz aman polisin peşinde koşuyorsun, neden CEOlar kapında kuyruk değil demezler miBilemedim, ilgi açlığı mı, kompleks falan mı neyse artık konu sahibesine git o problemini çöz çocuğu da dünyaya getirme yazdım ama tınlayan olmadı. Şimdi de bunaldım intihar edicem diyor, ne yazayım bu işin buraya gelmesi şaşırtıcı değil. Önce bize saydı sövdü ben süper anneyim sadece çocuğum var o bu diye attı tuttu biz de gençsin çocuk sahibi olmaya hazır değilsin yazdık diye hakaretleri banları yedik. Çocuğu bariz adamı bağlamak için istiyordu, adam tınmadı tabi, plan tutmayınca çaresizliğe düştü intihar edeyim diyor. 100000 kez çocuk işi çocuk oyuncağı değil, oyuncak etme yazdık. En son madem çocuğu doğurcaksın adam gibi annelik yapmaya çalış yazdık umarım onu dinler şu adamın peşinden heba olmayı bırakır.
Bence de öyle. Bir de bilinçli, aklıbaşında bir hareketmiş gibi övülmüş ön sayfalarda. Ne güzel bak baban yurtdışında falan demişler. İnsanın ihtiyaç duyduğu ebeveyn modeli bu mudur tartışılır. Keşke zengin ve umursuz olmak yerine fakir ama ilgili olsalardı. Baştan ilgilenmeyip, iş işten geçince doğurmasını desteklemek arkasında durmak demek değildir. Ha atsan atılmaz satsan satulmaz, kapının önüne koymaktan yeğdir ama bu zarardan kar etmekten iyisi değildir. (Konunun fake olmadığını varsayarak söylüyorum)Benim annem doğur demez valla, kedi yavrusu mu bu? Kaldı ki kedi yavrusu bakmak bile başlı başına ciddiyet ve emek istiyor. Ayrica her çocuk anne babanın birbirini sevdiği, huzurlu bir ailede doğmayı, büyümeyi haketmiyor mu? Kendi bencilliklerimiz için dünyaya bir can getirilmeli, büyük vebal olduğunu düşünüyorum bunun.
Kaybetmezdi aslında. Yine de psikolog desteği gerekir. Zaten iyi bir bağ kurmuşlar, kolay kolay bunu değiştirmezdi Meredith , gerek yok ki böyle şeylere.Bence psikiyatriye yönlendirip müşteri kaybetmek istemiyor
Bu senin fikrin tabiiKaybetmezdi aslında. Yine de psikolog desteği gerekir. Zaten iyi bir bağ kurmuşlar, kolay kolay bunu değiştirmezdi Meredith , gerek yok ki böyle şeylere.
Bu konuda ahlak bekçiliği kim yapmis ben göremedim açıkçası.Herkesin hayatı dört dörtlük gibi sırf evlilik dışı çocuk yaptı diye su kıza ahlak bekçiliği yapan tiplere aşırı gıcık oluyorum.
Herkes tek tip ilişkiler yaşamıyor. Herkes aynı ailede aynı dinde aynı görüşte yetişmedi.
Şu var olan bir bebek var can var.
Yok aldırmadın vs vs yav var işte var yiyecek ekmeği varmış çocuğun suan var. Var oldu yani. Evet aldırılmadı ve var artık. Ona göre yorum yapılmalı.
Meredith seni çok iyi anlıyorum. Ben de hamileyim hislerini anlıyorum psikolojin iyi değil kaldı ki sağlam ilişkide bile psikoloji gidebilir bu serefsiz herif dengesizin önde gideni. Elbet iletişimde olunacak öyle engellemeyle göz dağı vermeyle olmaz ara ara hep yoklayacak seni.
Şu kızın konuları sizin ahlak anlayışınıza uymuyorsa engelleyin gidin yeter ya , sanki herkesin çocuk Einstein , hepsi alim hepsi sağlıklı yetişiyor.
Gına geldi ya
Katip ben psikolojik destek almaya başladım, 4. Seansta psikiyatri desteği de almamı önerdi. Hatta ikisi bir arada devam edersek daha çok fayda görebilirsin dedi. Yani uygun olan danışanını doğru yönlendirmektir. Anlatılan profil 5. Sınıf psikolog bile olamaz.Kaybetmezdi aslında. Yine de psikolog desteği gerekir. Zaten iyi bir bağ kurmuşlar, kolay kolay bunu değiştirmezdi Meredith , gerek yok ki böyle şeylere.
İşin bi tarafında şu var ama. Psikolog orada otorite konumunda. Bi doktora gittiğinizde size kansersiniz dese ama buradaki 50 kişi bence değilsin dese doktor > kk veya herhangi bir insan topluluğu. Eğer anlattıkları doğruysa ben meriye değil psikologa suç bulurum burada, görevini sırf danışanı elde tutmak için kötüye kullanmış oluyor ve başarılı da oluyor maalesef. Kendinden haberdar olmak için açık bi sayfa olarak gittiği yer onu pohpohlayarak sayfayı yanlış dolduruyorsa suç otoritenin bence. O yüzden kendinden bihaberlikten ziyade çooook çok yanlış yönlendirilmiş ve zaten buna inanmaya dünden razıyken de çat diye inanmışBu konuda ahlak bekçiliği kim yapmis ben göremedim açıkçası.
Gayet anlayışlı mesajlar yazıldı aksine.
Bir yerden sonra yazdıkları mesajlar gerçeklik algısıyla uyuşmuyor.
Psikoloğu da buna dahil oldu mesela.
Kendisine ilişkinde bagımlilik problemin var yazanlara uzaylı gibi davranıyor. Çünkü psikoloğu sen güzel seviyorsun demiş. İnsan kendine bu kadar bi haber olabilir mi?
Hamileliği hiç ortada yok. Tüm derdi sevgilisi bunun üzerine de çok şey yazılır ama gerek yok öncesinde yazıldı yeterince.
Böyle bir üye gayet eleştirilir.
Yeni üye falan olsa çok daha sert olurdu hatta yorumlar.
yahu gayet kocasıyla severek veya çocuk isteğini beyan ederek evlenmişBu konuda ahlak bekçiliği kim yapmis ben göremedim açıkçası.
Gayet anlayışlı mesajlar yazıldı aksine.
Bir yerden sonra yazdıkları mesajlar gerçeklik algısıyla uyuşmuyor.
Psikoloğu da buna dahil oldu mesela.
Kendisine ilişkinde bagımlilik problemin var yazanlara uzaylı gibi davranıyor. Çünkü psikoloğu sen güzel seviyorsun demiş. İnsan kendine bu kadar bi haber olabilir mi?
Hamileliği hiç ortada yok. Tüm derdi sevgilisi bunun üzerine de çok şey yazılır ama gerek yok öncesinde yazıldı yeterince.
Böyle bir üye gayet eleştirilir.
Yeni üye falan olsa çok daha sert olurdu hatta yorumlar.
astrolog filan olabilir, medyatik filan dediKiz psikolog diye falciya mi gidiyo diye dusundum bi an
Valla ben dogurmazdim. Meredithe de doğurma dedim. Kendi kararim da dogurmak yönünde olmazdi.Benim annem doğur demez valla, kedi yavrusu mu bu? Kaldı ki kedi yavrusu bakmak bile başlı başına ciddiyet ve emek istiyor. Ayrica her çocuk anne babanın birbirini sevdiği, huzurlu bir ailede doğmayı, büyümeyi haketmiyor mu? Kendi bencilliklerimiz için dünyaya bir can getirilmeli, büyük vebal olduğunu düşünüyorum bunun.
Psikoloğa da düzenli değil iyi şeyler duymaya ihtiyacı olduğu zamanlar gidiyormuş.İşin bi tarafında şu var ama. Psikolog orada otorite konumunda. Bi doktora gittiğinizde size kansersiniz dese ama buradaki 50 kişi bence değilsin dese doktor > kk veya herhangi bir insan topluluğu. Eğer anlattıkları doğruysa ben meriye değil psikologa suç bulurum burada, görevini sırf danışanı elde tutmak için kötüye kullanmış oluyor ve başarılı da oluyor maalesef. Kendinden haberdar olmak için açık bi sayfa olarak gittiği yer onu pohpohlayarak sayfayı yanlış dolduruyorsa suç otoritenin bence. O yüzden kendinden bihaberlikten ziyade çooook çok yanlış yönlendirilmiş ve zaten buna inanmaya dünden razıyken de çat diye inanmış
Bu da bi sorun zaten, intihar düşüncelerim var ama söylemedim, kendimi daha iyi gösterdim diyor. Otri başkanım daha iyi bilir ama içgörüsü olmayan bi danışan profili, okuyarak da çok anlamaz o yüzden maalesefPsikoloğa da düzenli değil iyi şeyler duymaya ihtiyacı olduğu zamanlar gidiyormuş.
Kendini farklı bir konumda, durumda görüyor ya da gösteriyor orası artık her neyse öyle birinin de tüm yaşadığı ilişkilerden sonra bir durup düşünmeyecek olması da normal değil. Şurada ilişkileri ile ilgili açtığı konuları dönüp bir okusa yeter.
Sanki her şeyi çok normalmiş havasında.
O yüzden tüm suç psikoloğun diyemem ben.
ya yazmayım diyorum hamilesiniz hassassınız diye ama kusura bakmayın da adam size ümit vermedi ki hamile kalıp adamın yakasına yapışan bile isteye bu durumu tercih eden sizsiniz. bi tarafımızı yırttık burda ama ille yaşıcam dedinizBen bu durumdayken, hala aramızdaki ilişki berbat bir şekilde sonlanalı 1 hafta olmuşken yeni üniformasıyla atandığı şehirin üniforması ve biosunda yazar haliyle tabiri caizse birilerine yürümek için sosyal medya hesabı açması sinirleneceğim bir durum değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?