• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruhum aç.. Boşanmak istiyorum

Ve beklenen son. Evden gitti. Karşıma aldım sordum dedim ki bana verebilecek sevgin var mi .beni kadın olarak görecek misin sevecek misin beni. Bak ti.öylece yüzüme. Ses yok. Bekledim. Verecek cevabın yok mu dedim .. Hayır.desem ayrılığı sen istedin diyeceksin evet desem hemen eskisi gibi olalım diye acele edeceksin. Yani dedim cevabın yok. Var ama eskisi gibi olamayacak dedi. Git o halde dedim ve gitti..
En azından medeniymiş. Keşke git demeseydin ayrılalım deseydin Hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun Canim . Eşin elinden bir şey gelmeyeceğini , cirpinmayacagini kanıtladı .
Sorumluluğu almak istemiyor bu evlilik kurtaracaksa bile onun çabasıyla olmayacaginin sinyallerini vermiş .
Çok üzülerek söylüyorum ki evliliğini gözden çıkarmış ve bu evliliği bitiren taraf olmamak icin hareket eden bir adam var .
Çok sonradan Anladim ki brnim eski eş de " bak ben evliliği bitirmedim sen bitirdin " bana dedirtmek ve vicdanını rahatlatmak için böyle davranıyormuş .
Aşksız , sevgisiz yaşanmaz biz kadınlar icin bu evlilikte yaşanan en ağır ceza kanımca .

Back
X