Ruhum bedenimde durmak istemiyor çok sıkıştım kurtulamıyorum sadece içimi dökmek için burdayım umarım içime su serpebilecek destek olacak kimse vardır

Ah canım neler yaşıyorsun içinde ailen duyarsa yaşayacagin şeyler emin ol şuan yaşadıklarından kötü olmayacak. Rezil olmalikta bi durum yok kime rezil ederse etsin.Korktugunu belli etme heryerden engelle suç duyurusunda bulun.Ailen duysa bile ailenden isitecegin iki azar o yaratıktan yediğin dayaklar kadar mi yakacak canını?Bunu kendine yapma
 
canim bosanmis biriymissiniz yani genc bekar kiz olsaniz ailenizden korkmanizi anlardim ama bosanmis bir kadinsiniz yani gormus gecirmissiniz.sizi yattiginizi soylemekle tehdit ediyor ve fotolarinizla tahminim.senin en buyuk korkun bu bence.onun siddeti vs degil .adam bi b.k yapamaz sen savciliga gidip sikayet etsen.ne is yapiyor bilmiyorum.devlette calisan biriyse hele hic cesaret edemez bos yapiyodur.gonul rahatligiyla git sikayete.ailen duysa bile buyuk bir kavga edersiniz.ama bir sure sonra unutulur.calisiyorsan baska sehire tasinma imkanin varsa tasinirsin bir sure iz kaybettirirsin.telefon noyu degis sosyal medyalarini kapat.once sifreleri degistir sonra kapat hesaplarini.biryerden basla ve ailendeki bir erkekten yardim al extra.ozaman cekinir senden.
 
Harekete geçmeniz için ilaki başınıza bişey mi gelmesi gerekiyor?lütfen bunu yapmayın kendinize siz sustukça daha fazlasını yapıcak.Bulmuş sizin gibi birisini sömürebildiği kadar sömürüyor piskopat herifin teki ne yapın edin ailenize anlatın en azından sizi koruyup kollarlar. Her yerden engeliyip size ulaşamasın izin vermeyin
 
canim yasadigin seyleri cogu kadin kiz yasadi ve bircogu kurtuldu.kurtulamayanlar harekete gecmeyenlerdi hep .emin ol bir adim at cesur ol yavas yavas .birinden mutlaka yardim al .ozaman daha da ferahlayacaksin .seni cok iyi anliyorum .bu kisi kac yasinda canim yaşlimi gencmi .ve senin cocugun varmi.cocugun varsa cok dikkat et ona
 
Evet yapmam gereken en başından beri buydu durdukça taviz verdikçe iyice saplandım. Psikolog desteği ve tarapi daha önceden aldım ama devam ettirmedim muhtemelen yaptığım bir hatada süreci tamamlamamış olmam.
surec bu kisiden kurtulunca tamamlanacak canim.bu kisiden kurtulmadigin surece sabah aksam destek al gecici.oncelikle hayatindan ckkarmaya karar ver okisiyi.
 
Çok güzel tavsiyeler vermişler. Bence de ailenden hiç korkma olanları anlat yoksa zarar görmeye devam edeceksin. Ailenin kızgınlık anı ile yapacakları seni o kadar korkutmasın çünkü ailene söylemediğin sürece elin yabancısından şddet görüp duracaksın bu daha mı iyi?

Kesinlikle telefon numaranı değiştirmen, sosyal medya hesaplarını kapatıp kendi ismin fotoğrafın olmadan gizli bir hesap açmalısın. Bunları yaparsam kapıma gelir diyeceksin, kapına gelmemesi için de uzaklaştırma kararı aldıracaksın. Darp raporu da almalısın. Dilekçe yaz demişler mantıklı, ama acaba direkt karakola gidip mesajları göstersen darp raporu almak istesen olmuyor mu. Sen izlerini kaybettirmediğin, şikayetçi olmadığın sürece daha sana neler neler yaşatır. Takıntılı, iğrenç erkekler yüzünden canından olan, yüzüne, vücuduna kalıcı olarak zarar verilen birçok kadın var. Onlardan biri olmak istemiyorsan harekete geçmelisin.

Ayrıca mutlaka destek almalısın, belli ki sürekli bu şekilde toksik, takıntılı insanları hayatına çekiyorsun. Eğer destek almazsan sadece kişiler değişir, ilişki içerisinde yaşadığın olaylar hemen hemen benzer olur. Maddi imkanın yoksa devletten alabilirsin herkes öyle özele gitmiyor.

Sen ailem kızar kapıya dayansa rezil olurum vesaire vesaire düşünüyorsun ama sen bunları düşünürken bu iğrenç insan sinirli bir anında sana kalıcı olarak zarar verirse ne yapacaksın? Yapmaz diyemezsin dimi, o yüzden bir an önce harekete geçmelisin.

Ha bir de beni rezil eder, fotoğrafları falan aileme gösterir yaşadıklarımızı anlatır demişsin. Biri demiş çok mantıklı, yapay zeka ile yapmış diyebilirsin. İnanmazlarsa da inanmasınlar, ailene rezil olursun ailen sana o kızgınlık anı ile tepki verir, elin oğlunun sana zarar vermesinden daha iyidir en azından kurtulursun.
 
Korkarsanız olucagı bu hemen terapiye başlayın. Cesaretsiz olursanız hayatınız mafolur. Hemen şikayetçi olun aileniz en fazla ne yapabilir ? Ayrıca havlayan köpek ısırmaz. Siz güçlü durdukça hiç bi şey yapamayacağını anlayacaksınız. Hemen polis savcı her türlü hakkınızı kullanın. Uzaklaştırmanızı alın. O metresim olucaksın vs gibi şeyleri veya şiddet uyguladıgı ile ilgili ispatlar toplayın. Ve gerekirse şehri terkedin.
 
ASLA AMA ASLA BU ACIZ HERIFTEN KORKMUYOSUN. Yapicagi hicbirsey suanki durumundan daha kotu olamaz. Zaten birseyde yapamaz. Aile yapin nasil bilmiyorum ama eski nisanlimda bu kadar kotu olmasada beni tehdit ederdi ayrilmak istedigimde. Sonra bitirdim aylarca uykusuz gecelerden sonra. Geldi babama bisiler sacmaladi cok bel alti sekilde ama ne beni korkuttugu seyler oldu nede ettigi tehditlerin altini doldurdu. Suan mukemmel huzur dolu korkudan uzak bir hayatim var. Ailemle hic olmadigim kadar yakinim. Ozelden yazarsan detaylarini anlatir ve seni motive etmek icin elimden geleni yaparim. Daha oncede burada tanistigim bir kiz kardese korkmamasi gerektigini asla ama asla birsey yapamicagini, asil korkagin o oldugunu soyledim. Ve oda kurtuldu o manipuletive adamdan. Simdi guzel bir hayati var. KORKMA. Sen korktukca tehditleri buyucek. Heryerden engelle. Ailene anlat. Hasta oldugunu dogru olmayan seylerle seni tehdit ettigini soyle. Hicbir anne baba heleki bu donemde, o kadar kadin cinayetinden sonra sana sirtini donmez. Seninle birlikte savasirlar. Korktugunu anladigi an tehditleri buyucek bu sizofrenin.
 
lütfen rica ediyorum kim olursa olsun böyle yaralayıcı yorumlar yapmayın. bu tarz durumlarla siz veya yakınlarınız karşılaştınız mı bilmiyorum, bildiğiniz gibi değil.
bir insanın içinde bulunduğu durumu fark etmesi, toparlanması için sert ve gerçekçi konuşmak başka bir şey, yapmayın dediğim şey bu da değil.
ayrıca fiziksel bağımlılık dediğimiz yoksunluk krizi yaratan ve dayağa, ölüm tehditine dahi katlanmasını sağlayabilecek uyuşturucu maddeler çok az sayıda, belki 2-3 tanesi. bağımlılık da düşündüğünüz gibi bir şey değil, o da psikolojik bozukluğun bir semptomu bu şekilde yaklaşılması gerekir ki psikolojik bağımlılık denir buna da.
bu kadının yaşadığı şey psikolojik bir durum ve ne olursa olsun herkes bir şansı hak eder. kendisinin şansını kullanıp kullanmayacağını bilmiyorum, durumunu anlattığı kadar biliyoruz, gerçek olmadığını düşünen arkadaşlar da var, gerçek olmayabilir de, ama ben hayatın içinden genel bir yorum yapıyorum.
 
valla isteyen linç etsin isteyen kızsın umrumda değil ama benim gördüğüm kadarıyla böyle ilişkilerde uzun süre kalanların ya da çoğu ilişkisi böyle olanların kendisi de problemli oluyor.
ilişkisinde şiddet gören, aldatılan arkadaşım inatla 2 sene bu ilişkiye devam etti. gider gelir dert yanar adamı kötülerdi. şunu yap bunu yap derdik yapmazdı. normal insanlar ise böyle insanların tehlikeli sinyallerini en başta görüp uzak duruyorlar ya da hakkını savunup geri adım atmıyorlar.
ne desem boş. 2 ilişkiniz de böyleymiş. insan hiç mi akıllanmaz? 32 yaşında koskoca kadın hala anam babam mı der? yiyeceğin kadar dayak yemişsin zaten annen baban duysa en fazla ne yapabilir? bomboş bahaneler mi desem ne desem bilemedim.
 
Sizinle buluşmak istediği zaman yanına pis gidin ter kokun göz altlarınıza falan karalık verin koyu görülsn çirkinleşin bakımsız görsün sizden soğusun öyle pis gidinki ne biçim kokuyorsn diyip uzaklaşsn şerefsiz pislik
 
aynen bu dediklerinizi konuştuk ilişkiyi yaşayan 2 taraf da sorunlu evet aynen öyle. ama yaşadığı şey çok ağır. kurtulursa sonradan acısı daha da ağır çıkacak ben kendime bunları nasıl yaşattım neden neden neden neden diye. ondan sonra çözerse çözecek. şuan kurtulması lazım. bu kadın sorunu çözmek istediğini söylüyor daha önce terapiye gitmiş devam edeyim diyor umarım da yapar bu tarz şeyleri ve daha fazlasını
herkes bir şansı hak eder herkes değişebilir istediği sürece
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…