ruhum çok yorgun....

İlerdeki kendimi gördüm resmen yaa... Bence biraz değişik şeylerle uğraş hobi gibi kurs gibi eşinle mutlu olacağın şeyler dene... Ona süprizler yap onu mutlu edersen sende mutlu olursun tatile gidin imkan varsa. İnsan bazen kendi kendine böyle ruhi bunalımlara giriyor ama bence değişik bir şeyler yapın hemde kesinlikle yapın farklılık ilişkinizede sizede çok iyi gelecektir.

kesinlikle aynı fikirdeyim...üzülüyoruz malesef...

eşimle anlaşıyorum...ama anlaşamadığım konularda oluyor tabiki..bazen ben alttan alıyorum bazen o...ikimizde inat insanlarız..zorlanıyoruz arada..evde dağınık ve bazen sorumsuzca davranıyor..ilk zamanlar alttan alıyordum ama tahümmülüm azaldı işte..

daha yeni sürpriz yaptım..doğum günüydü 8 ekim..tüm ailesini videoyaya çektim..çok güzel oldu :) bende farklılık olsun istiyorum ama eşime göre sorun yok..

Anlaşıp anlaşamamak zamanla oturacak bir şey değil. Benim de annemle babam 25 senedir evli ama hala bazı konularda anlaşamıyorlar. Karı kocayı geçtim ben aynı odayı paylaştığım ablamla her konuda anlaşamıyorum. Sadece birbirinizi böyle kabullenin hem sinirleriniz de gerilmez. Ama insan sadece kendini rahatlatmak için bile psikologa gidebilir.

Dinlenerek gecmiyo malesef cocugunuz yokmus malesef cocuk olmadigi icin kendinizi eksik hissediyorsunuz inanin benim aplamda bes yil cocugu olmadi ilk uc sene buyuk bir ask vardi her turlu yontemi denedi cocuk olmayinca kalgalar buyudu anlasmazliklar oldu ayrildilar dilerim Allah tan hayirli bir evlat sahibi olursunuz o zaman duzelir araniz evinizin nesesi olur insallah

ablana çok üzüldüm canım...bununda etkisi olabilir tabiki..umarım benim ruhum dinlenir

kesinlikle haklısın...en çokta ben kendime zarar veriyorum..

inşallah :) lütfen oluruna bırakmaya çalış bende bebeğim olmadığında etrafa bakıp kendi kendimi yerdim ama sonra dedimki kendine gel ve toparlan olacaksa olacak sadece dua her kapının anahtarı rabbim nasip etsin yeterki .hiç ummadığın anda o mutluluğu yaşatır sana .

depresyondasınız... imkanınız varsa mutlaka doktora görünün ve ilaçsız tedavi talep edin ,doğru nefes alış teknikleri vs..bu haftaiçi kendim için de randevu alıcam ,insanın sağlıksız olduğunu kabullenmesi dinginlik veriyor,işi ehline bırakıp tedavi olmak gerekiyor

Düşünmek bazen iyi olmuyor.
Kurt gibi icini kemirip duran bir sey nasil iyi olabilir ki?
Dusunerek yok oluyorum ben. Hic sevmiyorum bu huyumu. Kadınlara has bir sey mi yoksa icten gelen bir sey mi bilmiyorum ama dediginiz gibi insani yoruyor.
Kafanı yastiga koyup bir sey düşünmeye başlamak, o konudan o konuya derken saatlerin hızla yok olmasi ve gunesi gormek insani yipratiyor. Ruhunu yoruyor gercekten.
(Farklı noktalarda da olsak aynı seyleri yasadigimi hissediyorum ve sizi anliyorum sanki)

Çabuk mutlu olan bir yapınız var mi? Soyle iki gün temiz bir havasi olan hala yesilligi tukenmemis yerlere gitseniz. Huzuru yakalayabilirsiniz belki. Oturup konuşun desem bir ise yaramayacak bu durumda.
Guzel bir mekanda kendi kendinize terapist olun. Ruhunuzu dinlendirin. Tatil mekanlari degil demek istedigim elbette.

Ayrıca evinize mavi objeler alın. Maviyi biraz bol kullanabileceginiz yerler olsun. Ferahlık saglar.

çok güzel şeyler yazmışsın canım..hep dua ediyorum sağlıklı ve hayırlı evlat nasip et Rabbim diye...herşeyin zamanı var biliyorum..inşallah tadarız bizde o mutluluğu...

Zeliboncum ben geçen hayalimdeki şeyi gerçekleşttirdim. İki günlüğüne ankaraya gittim. Karanfil sokaktaki o merdivenlerden eşimin elini tutarak hoplaya zıplaya indim. Kocatepe camiine gidip başımı soğuk mermere dayayıp sadece içime çektim o atmosferi. Kızım için dua ettim hemen alt kattaki yeşil masalı çay bahçesinde oturup mehmet erdemci şarkıları eşliğinde çay içtim. Son şarkıyı kendime armağan ettim. Aşağı kızılaya doğru yürürken ara sokaklardan geçip yine eşimin elini tutup zıplaya zıplaya eşimle atışarak gülüşerek yürüdüm. Sadece kendim için yaşadım o iki günü. Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşımla çılgınlar gibi yürüdüm ayaklarım patlayana dek. Herkesin içinde halledemediği problemler var. Ben detaycıyımdır çok hassasımdır. Kendim için geçirdiğim o iki gün bana hayatımda reddetme sözcüğünü hatırlattı. Daha dik durdum hayır sözcüğünü hatırladım. Her zaman kötü olaylar bişey öğretmez. Kendin için geçirdiğin bikaç saat dahi yenilenmene sorunları çözmek için farklı kapıları görmene yardımcı olur. Hiçbir sorun çözülemeyecek değildir. Yol görünmüyordur sadece. Tavsiyem sadece kendin için istediğin bişey yap. İllaki tatil değil ki bu bak benimki gibi eşimin elinden tutup zıplaya zıplaya pardesümün eteğini uçura uçura merdivenden inmek gibi basit bi şey de olabilir

çok doğru düşünmek kadınlara has bir duygu sanırım...2-3 saatlik uykuyla 2 gün geçirdiğimi biliyorum...kafamda bir sürü sorular ve net olmayan cevaplar...
çok çabuk mutlu olurum..kimseyle küs kalamam kin duyamam...biraz öksürüyorum eşim aradı bugün 2-3 sefer nasıl oldun diye..bundan bile büyük mutluluk duyuyorum ki sabah tartışmıştık..
evimi yeni boyattım..açık renk o bile ferahlatıyor beni..mavi obje alıcam :)

çok sevindim senin adına Dombikim...bende aynı şekilde çok hassasım...karşı taraf benim gibi ince düşünmediğinde bile kırılabiliyorum..aşmam lazım ama yıllar gerçekten yıprattı beni..
haftasonu eşime söyleyeyim beni İstanbul a götürsün bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…