Ruhum daralıyor

hayat907

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2023
108
8
11
29
Arkadaşlar sürekli evdeyim Kpss sen istediğim puanı alamadım işte bulamadım bi çevremde yok zaman geçiremiyorum sıkıntıdan patlıyorum ben napıcam böyle

Küçük ilçenizle sınırlamayın kendinizi. Etrafa yayılın biraz. Böyle körelirsiniz sad öyle ama
Küçük ilçenizle

Küçük ilçenizle sınırlamayın kendinizi. Etrafa yayılın biraz. Böyle körelirsiniz sadece
Keşke hayat şartları etrafa yayılabilecek kadar kolay olsa artık konu sahibesini çok iyi anlıyorum siz de haklısınız etraflara bakmalı ama büyük ihtimalle öğretmenlik bölümlerinden birinden mezun özeller inanın asgari ücret de vermiyor konu sahibesi Allah yardımcınız olsun bir yıl daha ümitle tekrar denememiz gerekiyor çevreniz olmayabilir tek başınıza yürüyüşe dahi olsun çıkın kafa dağıtın. İnşallah diğer sınavda çok iyi puanlar alırsınız

3 haftadır evdeyim ve bende bunaldım. Meğer çalışmak ne iyi geliyormuş bana.
Bir an önce işime başlamak istiyorum.
Saçma sapan şeyler düşünüyorum, gereksiz insanları stalklıyorum, kendi kendime kuruntu yapıyorum. Malll gibi hissediyorum kendimi.
Böyle amaçsız, saçma sapan...

Ay işte aynı benim durumumdasınız boş vaktim çok sürekli sosyal medya da takılıyorum sürekli olumsuz bi şeyler düşünüyorum hiç iyi değilim hiç Vehbi dertleşeceğim yakınımda arkadaşım bile yok

Vala bunun enn iyi çaresi çalışmak.
Arkadaş olsa bile bir müddet sonra o da sıkıyor.
Fiziksel yorulman lazım ki saçma sapan düşüncelerden kurtulabilesin

Vala bunun enn iyi çaresi çalışmak.
Arkadaş olsa bile bir müddet sonra o da sıkıyor.
Fiziksel yorulman lazım ki saçma sapan düşüncelerden kurtulabilesin
Evet çok haklısın iş uğraş olmayınca olmuyor insan yatağa yattığında beden yorumlayınca uyuyamıyor bile kafayı yiyecem böyle giderse

evde gelişmek için çok ciddi disiplinli biri olmak gerekiyor başka türlü zor cidden.

Arkadaşlar sürekli evdeyim Kpss sen istediğim puanı alamadım işte bulamadım bi çevremde yok zaman geçiremiyorum sıkıntıdan patlıyorum ben napıcam böyle
Özel sektör de çalışmayı düşündün mü peki? KPSS olayı artık yaş mağlesef . İstediğin puanı alsan da yerleşemeyen çok kişi var . Oda bir stres. Bahtın açık olsun dilerim ki.. kafa yorduğun zaman, insan çıkmaza giriyor . Kendini kapatma. Gökyüzüne bakıp, derin nefes almak bile yetiyor bazen insana. Çok şükür nefes alabiliyorsun rahatça , yürüyebiliyor yiyor içiyorsun , gözlerin güzellikleri görüyor , kulakların en güzel müzikleri dinliyor . Şükür et , ve hayatındaki güzellikleri gör. Bir kpss ‘den istediğin puanı alamadığın için, hayatının güzelliklerini görmemeye, depresif takılmaya değer mi? KPSS den istediğin notu alamamış olabilrsin. Çalışmak istediğin yer, devlet memuru olmuş olabilir . Ama başka seçeneklere de bak, kendini tek bir seçenekte kitleme . Mucizelere inan insan en dar da olduğu zaman, mucizeleri görürmüş misali, önüne çok güzel fırsatlar çıkacağına eminim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…