Ruhum daralıyor

bence en yakın zamanda iş bulup çalışmaya başla yoksa bu gidişle kendini ve evliliğini tüketmekten öteye gidemezsin.

canım doğru hatırlıyorsam bu arkdaşın eşinin ailesi iş beğenmiyordu oğlumuz mühendis sen markette çalışamazsın yakışmaz gibi şeyler söylüyorlardı.

bütün konuyu okudum içim daraldı resmen :'(
kusura bakmayın ama sıkılmıyor musunuz? yani bütün gün onu bekliyosunuz ama eşınız gelıyo hoop uyuyo :/
öf çok sınır olurum böyle şeylere..

canım doğru hatırlıyorsam bu arkdaşın eşinin ailesi iş beğenmiyordu oğlumuz mühendis sen markette çalışamazsın yakışmaz gibi şeyler söylüyorlardı.

O zaman beğendikleri bi iş bulsunlar dimi ama :sm_confused:
Hem onlar ne karışır kızın işine gücüne hiç anlamam :dilcikar:

selamlar kızlar benı bılenler bılıyo az cok cok zor bır ılıskıden sonra ne hıkmetse kolay bır dugunden sonra evlendım .

Gücüm yok artık oynayamam kimselere

mutlu degılım.hep aynı seyler hep aynı sıkıldım.esım cok farklı aksam eve gelıyo yemek yıo bıraz tv bakıo saat on oluncada uyuo bazen dokuzda ben tek kalıyorum.ne sohbet ne bırsey hafta sonuda ole farklı degıl.ya anneme ya onun annesıne bu yaptıgımız.gezelım fılan dedıgımde ya para yoktur ya yorgundur.

ruhum daraldı artık
ne yapsam gecerrrrrrrrrrrr

cnm aynı şeyleri bende yaşıyorum eşim çok ilgisiz aynı senin kocan gibi hatta ben evlendim evleneli, sıkınrıdan gözüm açılmadı evimi sattılar gene zeytin yagı gibi su yüzüne çıktılar ama hata demiyorum bide bebbek sahibi oldum ama dünyadan en çok sevdigim kişi bebegim bebek olduktan sonrada daha beter oldu şükür bebek olur düzelir deme biliyorum bebek istiyosun ilişkin yerine otursun öle bebek düşün bence :(((-tatlicadiarzu-

olaya hep olumsuz yaklaşmak, sadece daha da olumsuz yapıyor
ve sana daha çok sinirlilik hali kalıyor
benimde eşim çok uyurdu,sinir olurdum.bazen dayanamaz patlardım
uzatırsam dahada büyürdü olay.ama hafta sonu bolbol gezerdik.illa bi yere gitmek para harcamak değil
bi yürüyüş,alışveriş merkezini gezme.
ama olumsuzluk gerçekten zamanla çok büyüyor,insanı çok sıkıyor
hayatından tat alamazsın.
sabahları yürüyüş yapabilirsin,spor yapabilirsin,dağıt biraz kafanı
eşinin iyi yanlarını görmeye çalış.
umarım kısa zamanda düzelir.
tiroid çok sinirlilik + depresyon yapar.
kendimden biliyorum yerimseniben

slm arkadaslar unuttum ben herseyı yanı unutmak en dogru olanı dıye karar verım kendımı yıyıp bıtırmekdne baska bırsey deıl cunku adam degısmez ne yapsamda bana olan yanıma kar kalıo o yuzden ıs aramay devam kurs arastırıyorum bu arada bakalım hayırlısı artık herseyın

esımı cok sevıyorum oda benıııııııııııı bılıyorum ama ıste bız kadınlar kadar bıraz hassas olsalar bız bıraz ılgı ıstıyoruz cok deıl kıııııııııııııııı

o gun kızarmıs tavukdan sonra senı sevıyorum dedı kandırdı benı gene ıkı cumleyle yelkenler suya dustuuuuuu neyse annene gıdelımmı dedı anneme gıttık orda kaldık guzeldı gun ınsallah duzelır

ya pardon ama kurslara gitse arkadaşlarına gitse ne bileyim kendince vakit öldürsede 3 gün sonra yine aynı konulara takılacak
iş bulsada bi şey değişmeyecek kendisini oyalayacak
daha yeni evliler beraber gezmedikçe arkadaşlarıyla beraber olmak oyalamaz ki onu
her şeyi beraber yapmak ister insan
arkadaşların dediği gibi eşini uyanık tutacak bi şeyler bulmak lazım
bak beraberceyaptığınız ufacık bi şey nasılda mutlu etti
inş hep böyle devam eder

bana bugun suprız yumurta aldı bır suru hepsını actık yaptık cok eglendık

ben ıste bole seyler ıstıyorum cokmu yanıııııııı

bugun takıldım falcıymısımda onun falına bakıyormusum gıbı yaptım dedım kı senın sıkıntıların var ıcınde bana demıyorsun ıcın sıkılıyor dedım kafasını sallıyo sonra geldı optu benı sana yılbası agacı alcam dedı galıba oda pısman oldu kızlar kı uzerıme dusuo bole kac gundur

bugun takıldım falcıymısımda onun falına bakıyormusum gıbı yaptım dedım kı senın sıkıntıların var ıcınde bana demıyorsun ıcın sıkılıyor dedım kafasını sallıyo sonra geldı optu benı sana yılbası agacı alcam dedı galıba oda pısman oldu kızlar kı uzerıme dusuo bole kac gundur

Allah bozmasın keyfini :Saruboceq: :nazar:

maşallah canım, eşin bazen hayatın rutinine takılıyo herhalde, yoksa bişeyiniz yok sizin, umarım böyle devam eder:nazar::nazar:

ay ınsallah bole devam eder yaaaaaaaaa tek ıstedıgım o kadar sıkıntıdan sonra mutlu olmakkkkkkkkkkkkkk mutlu bır evlılık cunku ben cok sevıyorum

ah canım ya..

sende onaarada süpriz yap. mesela pasta yap:)

kek yap süsle püsle :) yada eve bir evcil hayvan al. insanı oyalaıyor. ve eğlenceli oluyor.
bizim evimizde kuşumuz vardı öldü ama şimdi balıklarımız ve iki tanede köpeğimiz var. eşim sabah geliyo işten onları gezdiriyoz. halilen beraber yürüyüş yapıyoruz. onun canı konuşmak istemediğinde ben ona bak babası hera'nın canı sıkılmış ilgi istiyo diyom:) o dahera annenle ilgileniym bari diyo anlıyoo:) eğlenceli oluyor.

ah canım ya..

sende onaarada süpriz yap. mesela pasta yap:)

kek yap süsle püsle :) yada eve bir evcil hayvan al. insanı oyalaıyor. ve eğlenceli oluyor.
bizim evimizde kuşumuz vardı öldü ama şimdi balıklarımız ve iki tanede köpeğimiz var. eşim sabah geliyo işten onları gezdiriyoz. halilen beraber yürüyüş yapıyoruz. onun canı konuşmak istemediğinde ben ona bak babası hera'nın canı sıkılmış ilgi istiyo diyom:) o dahera annenle ilgileniym bari diyo anlıyoo:) eğlenceli oluyor.

ben koperlerden korkarım esım cok severde evde balıklarımız var bakıyoruz ya aslında cok ıyı bırı para sıkıntıları boyle yaptı dıye dusunuyorum cunku bız cıkarken benı her harfta ne olursa olsun yemeege goturen bırıydı

ınsallah bır daha bole benı uzmez kaydirigubbakcemile2

evliliğin bazı dönemlerinde oluyo böle şeyler cnm erkek milleti işteki sıkıntıyı evde surat asarak atlatmaya çalışıyo yapıyo hepsi arada böle dengesizlikler

şuda bi gerçek iş hayatı çok zor bee güzelim ekmek aslanın azında resmen mücadeler hat safhada bende uzun yıllar çalıştım bilerim bunları iş evdeki kadına daha çok düşüyo evinizi hayatını renklendirmek çogunlukla sana düşüyo

ben 11 yıllık evliyim her akşam kahvemizi içerken bi el tavla oynarız mesela günün yorumunu yaparız dedikodu yaparız oyun havası çaldımı kalkar göbek bile atarız ruh halimize baglı yani

yıllar geçtikçe evlilikler rayına oturuyo uzun mutlu huzurlu bir evlilik diliyorum sana kaydirigubbakcemile5

evliliğin bazı dönemlerinde oluyo böle şeyler cnm erkek milleti işteki sıkıntıyı evde surat asarak atlatmaya çalışıyo yapıyo hepsi arada böle dengesizlikler

şuda bi gerçek iş hayatı çok zor bee güzelim ekmek aslanın azında resmen mücadeler hat safhada bende uzun yıllar çalıştım bilerim bunları iş evdeki kadına daha çok düşüyo evinizi hayatını renklendirmek çogunlukla sana düşüyo

ben 11 yıllık evliyim her akşam kahvemizi içerken bi el tavla oynarız mesela günün yorumunu yaparız dedikodu yaparız oyun havası çaldımı kalkar göbek bile atarız ruh halimize baglı yani

yıllar geçtikçe evlilikler rayına oturuyo uzun mutlu huzurlu bir evlilik diliyorum sana kaydirigubbakcemile5

COK TESEKKUR EDERIM INSALLAH BIRAN ONCE O HUZURLU RAYINA OTURMUS HAVAYA GIRERIZ BIZDE:dance:a.s.

Back
X