Çok uzun yıllardır siteye yazmıyordum şimdi konuyu görünce yazmadan edemedim. 10 yıllık evliyim ve bahsettiğiniz eşimin 1 yıl öncesine kadar ki hali gibi. Ben hep konuştum 3-5 gün düzeldi, sonra yine 3-5 gün düzeldi sonra sil baştan. En sonunda evde kadın gibi davranmayı bıraktım, temizliği yemek yapmayı elime telefon alıp oynuyordum. Halim yok keyifsizim vs gibi benimde onu umursamadığım tavırlar oldu. Gün içinde konuşmalar napıyosun iyi sen bende iyi diyip kapanır hale gelmişti. Bir gün bir tartışma oldu basit bir sebepten, mutsuzluktan ölüyorum dedim. Boşanalım dedi hiç düşünmeden tamam dedim, daha öncede dava vs açıp bu karardan dönmüştük. Beni çocuk ile tehdit edicekti onu kullanıcaktı planlarına göre ama göze aldım herşeyi tamam çocukta sende kalsın dedim. Götürdü peşinden gitmedim, aramadım. Gezmeye çıkıyorum diye çıkıp sahillerde oturup saatlerce ağladım ama göstermedim. Aylarca ailemin benim peşimden koştu, senden daha önemli değilmiş diyip hatasını anladı. Sevgisinden hiç şüphem yoktu ama canım acıyordu ihtiyacım olduğunda yanımda olmamasından, şuan herşeyi yoluna koydu evliliğimize 8-9 ay gibi uzun bi aradan sonra yine devam ediyoruz. Mutlaka yorgun olduğu yüzüme bakmadığı günler de oluyor ama asla bu süreç uzamıyor.
Lafı yine uzattım ama bence sizde bazı noktalardan eksik vererek onunla bir konuşma ortamı yaratabilirsiniz.