ruhum tükendi boğuluyorum

vivaldisonbahar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
14
10
3
36
günaydın hanımlar
ben bir kısım dr göre pcos hastasıyım bir kısmına göre adetlerim düzenli hormonlarımda iyi diye değilim düzenli adet görüyorum 9 aydır korunmuyorum hangi hastaneye gitsem başlarından savıyorlar mart ayında arkadaş tavsiyesiyle bir dr gittim çok iyiydi bana inoçfolic şase yazdı gün aşırı ilişki dedi 2 yumurtan var dedi iki gün öncesi için çağırdıydı kontrole ama yurtdışına çıkınca ben yine ortada kaldım üni hastanesine gittim yumurta kontrolüm vardı bir baksanız ona göre çatlatma iğnesi yapıcaktı dr dedim adetin düzenliymiş gerek yok dedi ama dr sen belkide denk getiremezsin çatlatma iğnesi vururuz o gün de ilişki yaparsınız tutar büyük ihtimalle dediydi ama bakmadı dr ısrarla çalışmadığımdan gidemedim başka yere herkes başından savuyor kesin bu ayda kırmızı olucak her ay umut ediyorum bekliyorum olmuyo işte kendimi ilişkiye bile veremiyorum artık eşimde sıkıldı iyice hep ailesinin yanında olmak istiyor çocuk cıvıltısı istiyorum evde diyor

gözyaşlarımı tutamadım ağlaya ağlaya eve geldim yine bıktım artık insanların beni aşağılamasından kaynanam sürekli senin yüzünden çocuk olmuyo diyo kızıda oğlunu ben gelince hemen kocamın kucağına veriyor kaynanam sen hamile kalamadın kırk yaşındaki kızım yine hamile senden çocuk olmaz uğraşma dedi eşime oraya gitmek istemiyorum diyorum anlamıyor ölmek istiyorum artık bu arada kızı ben gebelik istiyorum dedim arkasından bende çocuk istiyorum demiş annesine hamile kaldı 8 yıldır korunuyor bana denk geldi zaten eltimde başlamış ben korunmayı bıraktım dedim oda ben düşünmüyorum planlarımız var demişti kaynım eşimi arayıp baba olucam galba amca olucan demiş bir sene önce doğum yapan görümcemde tekrar gebe olmak istiyorum demiş eşime

günaydın hanımlar
ben bir kısım dr göre pcos hastasıyım bir kısmına göre adetlerim düzenli hormonlarımda iyi diye değilim düzenli adet görüyorum 9 aydır korunmuyorum hangi hastaneye gitsem başlarından savıyorlar mart ayında arkadaş tavsiyesiyle bir dr gittim çok iyiydi bana inoçfolic şase yazdı gün aşırı ilişki dedi 2 yumurtan var dedi iki gün öncesi için çağırdıydı kontrole ama yurtdışına çıkınca ben yine ortada kaldım üni hastanesine gittim yumurta kontrolüm vardı bir baksanız ona göre çatlatma iğnesi yapıcaktı dr dedim adetin düzenliymiş gerek yok dedi ama dr sen belkide denk getiremezsin çatlatma iğnesi vururuz o gün de ilişki yaparsınız tutar büyük ihtimalle dediydi ama bakmadı dr ısrarla çalışmadığımdan gidemedim başka yere herkes başından savuyor kesin bu ayda kırmızı olucak her ay umut ediyorum bekliyorum olmuyo işte kendimi ilişkiye bile veremiyorum artık eşimde sıkıldı iyice hep ailesinin yanında olmak istiyor çocuk cıvıltısı istiyorum evde diyor

gözyaşlarımı tutamadım ağlaya ağlaya eve geldim yine bıktım artık insanların beni aşağılamasından kaynanam sürekli senin yüzünden çocuk olmuyo diyo kızıda oğlunu ben gelince hemen kocamın kucağına veriyor kaynanam sen hamile kalamadın kırk yaşındaki kızım yine hamile senden çocuk olmaz uğraşma dedi eşime oraya gitmek istemiyorum diyorum anlamıyor ölmek istiyorum artık bu arada kızı ben gebelik istiyorum dedim arkasından bende çocuk istiyorum demiş annesine hamile kaldı 8 yıldır korunuyor bana denk geldi zaten eltimde başlamış ben korunmayı bıraktım dedim oda ben düşünmüyorum planlarımız var demişti kaynım eşimi arayıp baba olucam galba amca olucan demiş bir sene önce doğum yapan görümcemde tekrar gebe olmak istiyorum demiş eşime
cnm benim esin gittimi doktora onun degerleine bakildimi bide onu gotur bakalim doktora ne diycek

Canım rahatsızlığın hakkında bilgim yok ama maddi durumun ıyıyse daha kapsamlı Bı doktora gözüksen televizyonlara dahi cıkmıs adı ün yapmış doktorlar var allahın ıznıyle caresız degildir derdin ınsallh cevrenın etkisine gelınce gercekten o insanlara acımak tan ve yazık demekten alamadım kendimi nasıl insanlar var ya belkı Rabbım senın ıcın hayırlı Bı zamanı beklıyo ümitsizliğe kapılma once Rabbım ıstıcek sonra nasıp olcak insalh sana laf söyleyenlere laf cari sessız kalma ıcıne atma ki ılskı sırasında ister istemez stres yasarsın buda etkiler hamılelıgı gercekten mutlu ve kafanın boş oldugu günlerde ılskı yaşamayı dene ve ıyı Bı doktor bulmaya calıs canım Rabbım ınsalah hayırlı Bı evlat verır

Allah böyle insanları islahh etsinn. Belkide sorun sende bile degil cok büyük konusmuslar. Sanki sen istemiyorsun olmasını ama Allah'ın elinde. Bizim yaratma gücümüz yok haşa . Görümcen gebe kalmak istediği haberini neden eşine veriyor ki?? Belliki amac ortalıgı kızıştırmak. K bakmada senın eşinde iş yok. Görümcen eşine böyle birşey diyince. Banane uçkurunuzun bekçisimiyim ne haliniz varsa görün demesi lazımdı ki o çeneleri kapansın.Eşinde milletin doldurusuna gelip sana yukleniyor olmaz böyle.

Nasıl bir insanmış ya yazık yazık ! Vicdansiz insan ! Canım sende kötü şeyler düşünme lütfen öyle ölmek istiyorum vs ! Sen güçlü olmalisin dik durmalısın. Ayrıca tek bir doktor ve hastane ile sabit kalma bulunduğun yerde araştır en iyi doktor ve hastane neresi oraya git. Ayrıca yumurta kontrol takibi verip sonra seni ortada bırakması da yanlış olsun düşüncesiz insan! Keşke o anda başka bir doktora görünmüş olsaydın başka hastaneye gitmek yerine

teşekkur ederim hanımlar destekleriniz beni mutlu etti allah isteyen herkese nasip etsin bu sıkıntıyı yaşatmasın gerçekten ömürümden ömür gitti eşim en büyük destekçim gitmek istiyor dr ama bir yandanda gitme dememi bekliyor utanıyor bende hiçbişey yokmuş dr öyle dedi eşli tedaviye çağırdı bir yakınımın dr adet olursam bu ay inş olmam ona gidicez eşimde tamam dedi ablaları çok fenalar resmen yarış ediyorlar benimle bide benden büyükler utanma falan yok yani gözümün önünde birerde çocukları var zaten yiyicek gibi seviyorlar eşime neden bişey demiyosun dediğimde onlar seni anlamaz öyle bir insan değil onlar hayatım ablam onlar benim kıyamam sen takma onlara diyor

Maalesef konu ailelerin tavrı olunca bizim yaşadıklarımızı görmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. canım üzülme dicem demekle olmuyo maalesef. kontrollerinizi olun ve dua edin en önemlisi birbirinizi suçlamayın. biz de hiç bir problem yoktu. sonra tüpe başladık onda da olmadı. Ama şuan da tüplerimin biri kapalı biri de kısmi açık açıkken nasıl olacak bilmiyorum. açıkken olmadı kapalıyken bilmiyorum. Ama takdiri ilahi diyorum vardır bunda bi hayır. ben pes etmedim 7 yıl oldu sende pes etme istemiyoruz artık vazgeçtik diyin. onlarda kapasın çenesini. siz içinizde yaşayın herşeyi.

Bende oyle demistim canim istemiyoruz genciz daha diye sirf baskidan kurtulmak icin dahada artti baskilar bu kezde esimin cebine hergun cocugunun resmini sesini yollamaya basladi ablasi dusun esim artik benim dogum gunumu degil o cocugunkini onemsiyo surekli hediyeler biseyler sonrada kaynanam sen kiskaniyosun torunumu kocandan diyor bu arada insallah bu yil sende anne olursun canim uzulme sende allah vericegi zaman hic bir engele takilmaz

teşekkur ederim hanımlar destekleriniz beni mutlu etti allah isteyen herkese nasip etsin bu sıkıntıyı yaşatmasın gerçekten ömürümden ömür gitti eşim en büyük destekçim gitmek istiyor dr ama bir yandanda gitme dememi bekliyor utanıyor bende hiçbişey yokmuş dr öyle dedi eşli tedaviye çağırdı bir yakınımın dr adet olursam bu ay inş olmam ona gidicez eşimde tamam dedi ablaları çok fenalar resmen yarış ediyorlar benimle bide benden büyükler utanma falan yok yani gözümün önünde birerde çocukları var zaten yiyicek gibi seviyorlar eşime neden bişey demiyosun dediğimde onlar seni anlamaz öyle bir insan değil onlar hayatım ablam onlar benim kıyamam sen takma onlara diyor
Eşinden sorun çıkarsa ki inşallah çıkmaz vay kaynananın haline o zaman ne diyecek acaba !

merhaba. öncelikle allah sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin. olursa da allah tan olmazsa da Allahtan. bir bayan ne hoş yazmış. bizim yaratma gücümüz yok. eğer kv yada başka birisi senin yüzünden olmuyor derse, onlara uygun bir uslupla ver yanıtını. karınlarınızın içinde ne olduğunu allah bilir ayetini oku. ve hiç mi korkunuz yok allah tan de. ben vesileyim sadece de. konuyu kapat

görümcenlere ve eltinlere gelince, onları da güzel bir uslupla uyarmanı dilerim. kendi çocuklarını normal bile sevseler şu an senin yaran olduğu için sana farklı geliyor olabilir. ve maalesef insan olarak pek düşünceli değiliz. empati yeteneğimiz yok. evlenemeyen arkadaşlarımızın yanında bazen kocamla şunu yaptık buraya gittik diyebiliyoruz. kötü niyetimizden değil düşüncesizliğimizden. onlara da söyle. biz çocuk düşünüyoruz o yüzden bazen üzülüyorum bu şekilde yapmayın de. ya da bir müddet görüşmeyin. yani dünyanın sonu değil ki. kendinizi koruyacaksınız.

inşallah en kısa zamanda hayırlı evlatların olur. ama olmasa da kötü düşünme. nice evlatları olanlar var ama çok ama çooookk zor sınavları. imtihan dünyası...

Eşinden sorun çıkarsa ki inşallah çıkmaz vay kaynananın haline o zaman ne diyecek acaba !
İnsallah dedihin gibi cikmaz cilek sakiz ama ben bi ara esimin annesine soylicektim senin oglundaymis sorun diye sonra dusundum yazik kocama dedim oda yasamasin benim yasadigim uzuntuleri dedim olsa bile saklicam canim anneme bile demicem ben depresif nobet tanisiyla ilaclarim var onlarida kullanmadigim icin cok agliyorum herseye onunda benim gibi aglamasini istemem

Chentig yorumun icin tesekkur ederim haklisin bazen diyorum amaan birak olucagi zaman olsun sonra esimi goruyorum cocuk severken hersey oldum amca dayi bir baba olamadim diyor o an yerin dibine geciyorum

Çevrende böyle şuursuz insanlar olunca hamile kalamamana şaşırmadım açıkcası... Ama benden tavsiye bir daha çocuk istediğinizi, korunmayı bıraktığınızı vs söylemeyin kimseye. Millet zaten laf edecek yer arıyor gelinlere... :/

Ekleme: inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız :)

günaydın hanımlar

Senin kaynanan insan değil! Okudukça sinirim zıpladı yemin ederim. Herşey allahtan. Herkesin çocuğu olacak diye bir şart mı var? İnsanların eksik yönlerini kullanan ve bunlar üzerinden insanları aşağılayanlardan nefret ediyorum. Kaynanandan da ettim!

Sıkma canını tatlım. Stresten uzaklastirmalari gerekirken seni daha çok strese sokuyorlar!!! Ben yıllardır tipik pko hastasıyım. İlaçsız hiç adet olamam. Prolaktinim de yüksekti. Evleneli 11 ay oldu tedaviyle bu ay hamile kaldım çok şükür. Doktoruna güven ve başkalarının dediklerini umursama canım olur insallah

Kizlar destekleriniz beni umutlandiriyor bende sizlerin sozlerini dinledim bugunu kendime ayirdim.kuafore gittim saclarima sekil verdirdim inanin surekli iliskiye girmekten migdem bulanmisti bugunden sonra istemeden yapmicam zaten ayin basindan beri ugrasiyorum tutmussa tutmustur ben uye degilkende izlerdim konulari mubarek aylardayiz belki sacma gelebilir ama dua ederken burdaki insanlarida anarim onlar icinde yardim isterim insallah bu sene bize sansli gelir kizlar tesekkur ederim desteginiz icin

bir tanıdığımın 10 yıla yakın çocuğu olmadı kadın gitti geldi doktorlara yapmadığı tedavi görmediği acı kalmadı bunun yan ısıra ahh o kaynana baskıları üstüne kuma getirilmesini bile istedi eşinin ailesi özellikle kaynanası sonra nasıl olduysa eşinin varikoselden ameliyat olduğunu duyduk normalde erkek hiç doktora gitmemiş kadında sıkıntı die erkekliğine sığdırmamışlar aklı sıra .. ameliyattan bir kaç ay sonra yıllarca hamile kalamayan o kadın hamile kalıyor şimdi iki tane çocuğu var .. Allah böle vicdansız insanları da ıslah etsin kaynananızın dediklerine hiç takılmayın kötü şeyler düşünmeyin eşiniz yanınızda ise gerisi önemsiz Rabbim tez zamanda hayırlısı ile evlat nasip etsin inş..

bir tanıdığımın 10 yıla yakın çocuğu olmadı kadın gitti geldi doktorlara yapmadığı tedavi görmediği acı kalmadı bunun yan ısıra ahh o kaynana baskıları üstüne kuma getirilmesini bile istedi eşinin ailesi özellikle kaynanası sonra nasıl olduysa eşinin varikoselden ameliyat olduğunu duyduk normalde erkek hiç doktora gitmemiş kadında sıkıntı die erkekliğine sığdırmamışlar aklı sıra .. ameliyattan bir kaç ay sonra yıllarca hamile kalamayan o kadın hamile kalıyor şimdi iki tane çocuğu var .. Allah böle vicdansız insanları da ıslah etsin kaynananızın dediklerine hiç takılmayın kötü şeyler düşünmeyin eşiniz yanınızda ise gerisi önemsiz Rabbim tez zamanda hayırlısı ile evlat nasip etsin inş..
Amin canim sagol allah sanada nasip etsin insallah esim yanimda cok sukur bu ay kirmizi gormezsem ins olmaz gidicez birlikte

Back
X