Ruhum yorgun

mutsuz_hayalperest

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
183
100
53
31
Günlerdir çok yorgunum.
5 yıl oldu üni biteli. İşe girmedim farklı sebeplerle. Sadece evdde oturunca yeni insanlar diye birşey olmuyor. Eski arkadaşlarında farklı sebeplerle uzaklaştım. Daha doğrusu samimiyetlerinin yalan olduğunu farkedip uzaklaştım. Kırk yılda bir konuştuğum 2 3 kişi var rehberde gerçekten. Onlarlada ne bilim her canım sıkıldığında arayamıyorum. Akraba deseniz ayrı bir sorun onlardanda uzaklaştım. 2 aydır annem ve kayınvalidem dışında konuştuğum bi bayan yok. Onlarlada herşey konuşulmuyor. Yalnızlık da hem güzel hem zor :( varmı benm kadar yalnız olan

Çalışmak gerçekten de insanı sosyalleştiriyor.Çalışmayı düşünmez misiniz?

Benim de üniden hiç arkadaşım kalmadı. Zaman ve mesafeler araya giriyor ister istemez.

Çalışmayı düşünmüyorsanız bence pandemiden sonra kurslara gidin.Halk eğitimin ücretsiz kursları oluyor örneğin.Birkaç arkadaş edinir ara ara dışarda görüşürsünüz falan.Sadece anneniz ve kayınvalidenizle görüşmeniz çok sağlıksız.Bir süre sonra depresifleşirsiniz.

Yani bende yalnızlıgı seven biriyim her ne kadar hayatımda biri olsun veya olmasın. Fakat iş konusu cok sıkıntılı bir sey. Mesela 5 yıl olmus, az degil ve ruhun yorgunlugu yalnız degil işsizlik ve üretmemezlik. Bu çok ciddi sonuclar dogurur. İnsan beyni, fizigi, bedeni yenilik ister. İstedikten sonra başaramayacağınız bisey yok.
Tembelliginize ruhum yorgun demeniz ayrı sacmalık dogurmus.

Çalışmak gerçekten de insanı sosyalleştiriyor.Çalışmayı düşünmez misiniz?

Benim de üniden hiç arkadaşım kalmadı. Zaman ve mesafeler araya giriyor ister istemez.

Çalışmayı düşünmüyorsanız bence pandemiden sonra kurslara gidin.Halk eğitimin ücretsiz kursları oluyor örneğin.Birkaç arkadaş edinir ara ara dışarda görüşürsünüz falan.Sadece anneniz ve kayınvalidenizle görüşmeniz çok sağlıksız.Bir süre sonra depresifleşirsiniz.

Arada dışarı çıkmak bile iyi geliyormuş. Bu pandemi de çok bozdu psikolojimi. Gurbetteyim apartman küçük komşuluk zaten yoktu. Pandemi yüzünden oda bitti gitti

Günlerdir çok yorgunum.
5 yıl oldu üni biteli. İşe girmedim farklı sebeplerle. Sadece evdde oturunca yeni insanlar diye birşey olmuyor. Eski arkadaşlarında farklı sebeplerle uzaklaştım. Daha doğrusu samimiyetlerinin yalan olduğunu farkedip uzaklaştım. Kırk yılda bir konuştuğum 2 3 kişi var rehberde gerçekten. Onlarlada ne bilim her canım sıkıldığında arayamıyorum. Akraba deseniz ayrı bir sorun onlardanda uzaklaştım. 2 aydır annem ve kayınvalidem dışında konuştuğum bi bayan yok. Onlarlada herşey konuşulmuyor. Yalnızlık da hem güzel hem zor :( varmı benm kadar yalnız olan
Bennnn ne arkadaşım var ne de komşum bir annem birde kız kardeşim le konuşurum başka kimse yok alışıyor insan zamanla

Valla boyle biri vardı burda...Yalnızım dedi aynen hep evde arkadaşa ihtiyacım var dedi...Konuşmaya başlamıştık...Kocacım geldi yok bana yazma, kocacıma yemek yapıcam, annemdeyim müsait değilim sürekli böyleydi...Sadece kocasıyla kavga edip morali bozulursa yazıodu....Aslında halinden memnunmuş onu anladım

Günlerdir çok yorgunum.
5 yıl oldu üni biteli. İşe girmedim farklı sebeplerle. Sadece evdde oturunca yeni insanlar diye birşey olmuyor. Eski arkadaşlarında farklı sebeplerle uzaklaştım. Daha doğrusu samimiyetlerinin yalan olduğunu farkedip uzaklaştım. Kırk yılda bir konuştuğum 2 3 kişi var rehberde gerçekten. Onlarlada ne bilim her canım sıkıldığında arayamıyorum. Akraba deseniz ayrı bir sorun onlardanda uzaklaştım. 2 aydır annem ve kayınvalidem dışında konuştuğum bi bayan yok. Onlarlada herşey konuşulmuyor. Yalnızlık da hem güzel hem zor :KK43: varmı benm kadar yalnız olan
uzerine bir de yurtdisi gurbeti ekle.. hikayemiz cok benzer.. ben icime döndüm. tasavvuf okumalari yapiyorum, ibadet ediyorum, daha cok dusunuyorum, kendimi degerlendiriyorum tartiyorum.. yalnizligi seviyorum cok bunaltmadi beni. ugraslar buluyorum el orgusu, kitap boyama, yeni tarifler vs..

Yurt disinda isletme,
Tueykiye de ilahiyat okudum.
Yillarca calistim.
Annem , kvalidem esimin arkadasinin karisi ve ablam var.
Herkes e uzagimm
1 komsum var sevyeli oturup kalktigim. Birde gordukce merhabalastigim komsular.
Simdilik ev hanimiyim.
1 kizim var.
2 kedim var.
Sikayet edecek hicbieseyim yok. Gayet yeterli bem cok mutluyum.

uzerine bir de yurtdisi gurbeti ekle.. hikayemiz cok benzer.. ben icime döndüm. tasavvuf okumalari yapiyorum, ibadet ediyorum, daha cok dusunuyorum, kendimi degerlendiriyorum tartiyorum.. yalnizligi seviyorum cok bunaltmadi beni. ugraslar buluyorum el orgusu, kitap boyama, yeni tarifler vs..

Bende birde aşırı tembellik var
Dikkat eksikliğim var bende dini okumalara yöneldim. Bugün oturdum 2 sayfayı yarım saatte bitiremedim sürekli başa dönmek yüzünden :( yeni tariflerde yeterli olmuyor örgüde bilgim yyok sanırım düz battaniye denicem en kolay olarak

Evlenince sosyal hayatım bitti diyebilirim eş çocuk derken zaman geçiyor zaten
Ben daha yeni evli sayılırım. Severek evlendim. Herkes erkek tarafı şunu etmedi bunu etmedi bu kadar bedavaya giden ilk seni gördüm laflarından o ladar bıktım ki kimseyle konuşasım gelmedi daha. Herkes gibi yalan samimiyet rolle devam edeyim dedim beceremedim. Kötü ben oldum herkese göre.

Ben daha yeni evli sayılırım. Severek evlendim. Herkes erkek tarafı şunu etmedi bunu etmedi bu kadar bedavaya giden ilk seni gördüm laflarından o ladar bıktım ki kimseyle konuşasım gelmedi daha. Herkes gibi yalan samimiyet rolle devam edeyim dedim beceremedim. Kötü ben oldum herkese göre.
Bedavaya gitmek ne demek ya ne kadar çirkin. Böyle insanlarla görüşmemek yalnız olmak daha iyi. Oturduğun apartmanda yaşıtın kimse yok mu? Pandemi sonrası kursları düşünebilirsin yeni arkadaşlıklar olur. Zaten çocuğun olunca pek zamanın olmaz

Ben satilik mal degilim insanim derim. Bir daha da konusmam ne varos ne cahil insanlar var dunyada

Bende birde aşırı tembellik var
Dikkat eksikliğim var bende dini okumalara yöneldim. Bugün oturdum 2 sayfayı yarım saatte bitiremedim sürekli başa dönmek yüzünden :KK43: yeni tariflerde yeterli olmuyor örgüde bilgim yyok sanırım düz battaniye denicem en kolay olarak

Dikkat eksikliği sadece akademik ve kariyer hayatınızı etkilemiyor aslında, yani araç kullanıyor musunuz bilmiyorum? Bunun için bile tehlike açıkçası, yani bunu aşmayı düşünmediniz mi hiç? Bende aynı sorunu yaşıyordum yıllardır, ama sanıyordum ki ben beceremiyorum en sonunda ilgili olduğum bir alanda çok çalışıp kendimi verdiğim halde problemler yaşayınca benlik bir durum olmadığını anlayıp uzmana başvurmaya karar verdim.

Tüm yorumları okuyamadım çalışma ihtimaliniz yok mu? Hem kendinizi iyi hisseder hemde zaten sosyalleşmiş olursunuz.

Son düzenleme:
Bedavaya gitmek ne demek ya ne kadar çirkin. Böyle insanlarla görüşmemek yalnız olmak daha iyi. Oturduğun apartmanda yaşıtın kimse yok mu? Pandemi sonrası kursları düşünebilirsin yeni arkadaşlıklar olur. Zaten çocuğun olunca pek zamanın olmaz

Yoldan birini çevirsek nişanlılık mı evlilik mi güzel diye sorsak çoğu nişanlılık heyecanı bambaşka derler. Ben zerre özlemiyorum o günlere. Nişanlım gelse görüşünce laf ederlerdi adın çıkar gezme işin olmazıno düşünmek lazım dediler. gelmese aaa ne ayıp nasıl gelmez dediler.

Bunu şunu yapmadılar konusunda diretip huzurumu bozmadım çok şükür bin şükür. Hepsi haksız çıktı hamd olsun mutluyum eşimde aileside iyiler. Bunu yapmadılar kıymet bilmezler şunu etmediler evlen gör pişman olcaksınlar. Tonla laf. Buraya sığmaz.

Ama laflarını ciddiye alıp moralimi çok bozdum çok ağladım yalnız başıma. Çok pişmanım çok çok.

Apartmam 8 daire zaten. Şansıma hepside 50 ve üstü yaşlarda.

Dikkat eksikliği sadece akademik ve kariyer hayatınızı etkilemiyor aslında, yani araç kullanıyor musunuz bilmiyorum? Bunun için bile tehlike açıkçası, yani bunu aşmayı düşünmediniz mi hiç? Bende aynı sorunu yaşıyordum yıllardır, ama sanıyordum ki ben beceremiyorum en sonunda ilgili olduğum bir alanda çok çalışıp kendimi verdiğim halde problemler yaşayınca benlik bir durum olmadığını anlayıp uzmana başvurmaya karar verdim.

Tüm yorumları okuyamadım çalışma ihtimaliniz yok mu? Hem kendinizi iyi hisseder hemde zaten sosyalleşmiş olursunuz.

Dikkat için ne alandaki uzmana gittiniz acaba? Faydasını gördünüz mü?

İş bulmak malum zor. Bu pandemi sürecindede gezmek ne kadar doğru olur bilemedim. Halk eğitime gitmeyi düşünüyorum açılırsa

Dikkat için ne alandaki uzmana gittiniz acaba? Faydasını gördünüz mü?

İş bulmak malum zor. Bu pandemi sürecindede gezmek ne kadar doğru olur bilemedim. Halk eğitime gitmeyi düşünüyorum açılırsa

Mesleğinizi bilemiyorum, tabi ki normal zamandan daha zor bir çok işletme kapalı, eleman çıkaran çok fazla. Ben çalışıyorum ve iş değişikliği yapacağım aynı zamanda, alıştım sanırım kontrollü yaşamaya, bu arada psikiyatra gidiyorum her ay ve ilaç kullanıyorum. Faydasını gördüm, hayatım büyük ölçüde değişti diyebilirim. Artık düşüncelerim daha sakin, odaklanabiliyorum. Lakin bu ilaçlar içinde bazı uyaran maddeler barındıran ilaçlar, imkanınız varsa terapi almayı da düşünebilirsiniz.

Mesleğinizi bilemiyorum, tabi ki normal zamandan daha zor bir çok işletme kapalı, eleman çıkaran çok fazla. Ben çalışıyorum ve iş değişikliği yapacağım aynı zamanda, alıştım sanırım kontrollü yaşamaya, bu arada psikiyatra gidiyorum her ay ve ilaç kullanıyorum. Faydasını gördüm, hayatım büyük ölçüde değişti diyebilirim. Artık düşüncelerim daha sakin, odaklanabiliyorum. Lakin bu ilaçlar içinde bazı uyaran maddeler barındıran ilaçlar, imkanınız varsa terapi almayı da düşünebilirsiniz.

Maddi durumumuz ona el vermez gibi bakalım dermanımı bulurum inşaallah
İlaç konusuda tavsiye etmeyenler var

Çalışmıyor üretemiyorsunuz ama ben tamamen böyle düşünmüyorum ev işi temiz tutmak evden sorumlu olmak yemek yapmak evde düzen gibi şeylerde insanı çok yoruyor vaktini yiyiyor. Benim de çok arkadaşım vardı, Buda insanı çok yoruyor, bir sürü gereksiz her kafadan ses oraya buraya çağırmalar annemin deyimiyle ayağı yanmış it gibi gezmeler :))
En iyisi az olsun öz olsun 1 arkadaş bile yeter ideali bence bu evlendikten sonra

Back
X