- 13 Eylül 2018
- 1.737
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
Günlerdir çok yorgunum.
5 yıl oldu üni biteli. İşe girmedim farklı sebeplerle. Sadece evdde oturunca yeni insanlar diye birşey olmuyor. Eski arkadaşlarında farklı sebeplerle uzaklaştım. Daha doğrusu samimiyetlerinin yalan olduğunu farkedip uzaklaştım. Kırk yılda bir konuştuğum 2 3 kişi var rehberde gerçekten. Onlarlada ne bilim her canım sıkıldığında arayamıyorum. Akraba deseniz ayrı bir sorun onlardanda uzaklaştım. 2 aydır annem ve kayınvalidem dışında konuştuğum bi bayan yok. Onlarlada herşey konuşulmuyor. Yalnızlık da hem güzel hem zorvarmı benm kadar yalnız olan
Ben çalışmadan önce senden bile yalnızdım diyebilirim o zaman kardeşlerim burda değildi annemle anlaşamayız zaten is yok arkadas yok
Istede aman aman bi arkadaş çevrem yok bi kaç samimî arkadaş disinda ama yinede iyi geliyor iş bulma çalışma gibi imkanların varsa değerlendirmeni tavsiye ederim çünkü yalnızlık sahiden insani yoruyor.
Açıkçası calisan bi insan olarak hala yalnızım sıkılsam üzülsem telefon rehberine baksam inan konuşacak tek bi kimsem bile yok