ruhum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yenidennnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
289
169
103
kızlar bana noldu bilmiyorum eşimi seviyorum bi sorun yok ama boşanmak istiyorum sanki ömrüm bitiyor sanki kendimi hapsettim çok üzgünüm doktora gitmeye utanıyorum basına gelen ölücem bir yer görmedim yaşamadım hiç neden diyen kendini hapiste hisseden var mı?

Bunalıma girmiş olabilirsiniz.
Destek almanızda fayda var ve bunda utanılacak birşey yok.
Böyle yaparak evliliğinize zarar verirsiniz.
En doğrusu, bir uzman desteği almanız.
Yok yere hayatınızı zindan etmeyin.

Eğer hiç bir sorununuz yokken eşin seni el üstünde tutarken böyle bi kendini hapiste hissetme durumun varsa bence bir psikolağa görün...
Psikologla hala çözemiyorsan, en azından sorununun temeline inersiniz ve ona göre ne yapacağına karar verirsin.
Ama yuva kurmak zordur, yuva yıkmak kolaydır, onca emekle kurulmuş yuvanı yıkmadan şans tanı

Esin seni kısıtliyo mu ? o yuzden mi esinden bosanarak hayatini yasamak istiyorsun ?

yok kıyafetime dışarı çıkmama asla karışmaz iyi bir insan annem buldun bunuyorsun yapma diyor ama ben çok bitigim okadar severken ayrılmak kurtulmak istiyorum

Eğer hiç bir sorununuz yokken eşin seni el üstünde tutarken böyle bi kendini hapiste hissetme durumun varsa bence bir psikolağa görün...
Psikologla hala çözemiyorsan, en azından sorununun temeline inersiniz ve ona göre ne yapacağına karar verirsin.
Ama yuva kurmak zordur, yuva yıkmak kolaydır, onca emekle kurulmuş yuvanı yıkmadan şans tanı

annem babam çok üzülür kafam o kadar degişikki allah korusun rahmetli olurlarsa anca boşanırım diyorum ee o zamanda 40 yaşını geçmiş olucam aynı hesap diye düşünüyorum sonra kendime geliyorum iyice sıyırdın diye

Bdv yi çok okuyor musunuz?
Ortada sorun yokken bu istekler normal değil.
Psikolojik yardım almaktan çekinmeyin, utanacak birşey değil.
Bilakis her insanın ihtiyacı olan bir destek.

erken yaşta evlendiyseniz belki içinizde kalan, yapmak isteyip yapamadığınız şeyler olmuştur. o yüzden şimdi hapsedilmiş hissediyor olabilirsiniz. bence eşinizle bol bol vakit geçirip onunla birşey yapmaya çalışın,gezin, onunla eğlenmenin yolunu keşfedin. nedensiz evlilik bitirip sonra pişman olacağınız şeyler yapmayın.

erken yaşta evlendiyseniz belki içinizde kalan, yapmak isteyip yapamadığınız şeyler olmuştur. o yüzden şimdi hapsedilmiş hissediyor olabilirsiniz. bence eşinizle bol bol vakit geçirip onunla birşey yapmaya çalışın,gezin, onunla eğlenmenin yolunu keşfedin. nedensiz evlilik bitirip sonra pişman olacağınız şeyler yapmayın.

çok haklısınız çok pişman olurum o sürekli evde oturalım diyen ve para harcamayı sevmeyen bir tip ben balayına bile gitmedim düşünün sanırım bu etkiliyor beni karakteri yaşam tarzı

çok haklısınız çok pişman olurum o sürekli evde oturalım diyen ve para harcamayı sevmeyen bir tip ben balayına bile gitmedim düşünün sanırım bu etkiliyor beni karakteri yaşam tarzı
o zaman sıkıntınızı paylaşmayı deneseniz. siz biraz zorlasanız dışarı çıkmak için, tatil için. sürekli evdeyseniz bunalmanız çok normal. eşim iyi biri demişsiniz onun için dedim. sizi anlayacaktır.

O zaman ilişkinize heyecan getirecek seyler yapmalisiniz.

Gezin, tozun, tatile gidin.Monotonluktan siyrilin.

İs okul iliski herkes sıkılabilir bazi donemlerde.Boyle zamanlarda kesin gelecegi etkileyecek kararlar vermeyin.

Bence bu düşünceleriniz sebepsiz değil, hayatı kaçırdığınızı düşünüyorsunuz, gezecek görecek bir sürü yer varken siz bu yaşta eve kapanmış hissetmeniz çok normal. Eşiniz gezmeyi tozmayı sevseydi, böyle hissetmezsiniz, e tabi birde küçük yaşta evlenmenin de etkisi var. Yani psikologluk bir durum göremedim, bende boşa geçen her saniyede dertlenirim, hayatım boşa gidiyor gibi gelir.

O zaman ilişkinize heyecan getirecek seyler yapmalisiniz.

Gezin, tozun, tatile gidin.Monotonluktan siyrilin.

İs okul iliski herkes sıkılabilir bazi donemlerde.Boyle zamanlarda kesin gelecegi etkileyecek kararlar vermeyin.

pişman olmayacagımı bilsem şimdi bitirdim ama benden baskası ile olma ihtimali aklıma geliyor kaldırmayacagımı hissediyorum ee adam saksı degil bıraktıgım gibi kalsın keske aynı adamla 35 imde evlenseydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X