Ruj önerisi.

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
Bu bir dert değil ama kozmetik bölümüne yazdım hiç cevap alamadım,bu forumda daha çok kişi ilgilendiği için buraya tekrar açmaya karar verdim.Ben beyaz tenli ela ya yakın gözleri olan birisiyim.Yaş 23.Dudaklarım kalın.Genelde kırmızı,bordo,gül kurusu ruj renklerini kullandım.Ama bunlar biraz ağır renkler her zaman kullanamıyorum.Hani günlük kullanabileceğim tenime yakışacak bir ruj rengi önerisi istiyorum.Pembe tonlarını hiç kullanmadım.Bana kozmetikçiler yakıştırıyor ancak tonuna bir türlü karar veremedim.Kafam çok karışık yardımınızı bekliyorum sevgili kk kadınları,şimdiden teşekkürler.Benim için marka fark etmez önemli olan istediğim renk bana otursun yeter.

(Bir de ek olarak,rimmel londonun rujlarına baktım geçenlerde çok hoşuma gitti ama aralarında karar veremedim.103-105 ve 077 Asia ya bakmıştım.)

Son düzenleme:
Günlük makyaj için dudak rengi ya da dudak rengine yakın renkler öneriyorum
Kırmızı bordo falan gece makyajı için daha ideal
Benimde dudaklarım çok kalın o yüzden kırmızı falan yakışmıyo genelde dudak rengi yada pembemsi seviyorum

Aslında gül kurusu rengi günlük olarak kullanılabilir .

önerebileceğin marka renk tonu olarak numara var mıdır??? yada senin kullandığın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…