rulo pastada yumurta kokmaması için ne yapabilirim ?

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.121
373
Kızlar annemin pastası dediğim tadı çok lezzetli olan , çikolatalı kakaolu rulo pastasını canım çektikçe yaparım . Tadı gerçekten çok güzel olur , ama ne yaparsam yapayım pandispanyada ki yumurta kokusunu hafifte olsa alırım . O yumurta kokusunu önlemek için ne yapabilirim ?

Limon kabuğu rendesi denedim , ama malesef pastanın tadı tamamen bozuldu . Tadı bildiğiniz meyveli topkek gibi oldu . paket vanilya denemedim , çünkü pastanın hem hamurunda hem kakaosunda yeterince şeker oluyor zaten . Bir de vanilya koyarsam daha çok tatlı olur diye denemedim . Yumurta kokusunu önlemek için çözümlerinizi paylaşırsanız sevinirim
.

Son düzenleme:
yumurtayı 3 tane koyacaksan 2 tane koy
vanilya koy baska yapılcak birsey de yok
ben hayat boyu agzıma yumurtanın y sini sürmedim
bu sekilde ben bile almıyorum kokusunu sen de almazsın merak etme

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

Vanilya koyunca niye şekerli olsun ki canım anlamadım,bir paket vanilya 1tatlı kaşığı ya gelir ya gelmez,ne kadar farkettirir ki?
Ben konu açmıştım "kekiniz yumurta kokmasın" diye,kaç yumurta kullanırsan kullan,yaptığın kekin yumurta kokmaması için yumurtaları şekerden önce vanilyayla çırpacaksın,asla kokmaz.yani önce yumurtayı kır,üzerine vanilya dök,çırp,sonra ne yapacaksan tarifindeki sıralamayla devam et.onlarca yumurta kullansan bile asla kokmaz.

Back
X