Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkürler de görüntüye puan verildiğini bilseydim detaylı anlatmazdım birazda yapım aşamasından değerlendirelim [/QUOTE]
Tamam da tadina bakamayacagimiz icin bana gore en onemli kriterlerden biri goruntusu.Eger yanlis anlasildiysam ozur dilerim
QUOTE="xseveray, sunumlarını 273, member: 780232"]Ellerine saģlık cnm ne ısıklandırmalı mumlu bi sunum dogum günü falan miydi[/QUOTE]
Eğer vaktim varsa sunumlarıma önem veririm.bu sunum hayata yeniden başlamaya gelsin
[QUOTE="Helen_Halen, post: 47708542, mem [/QUOTE]
Tamam da tadina bakamayacagimiz icin bana gore en onemli kriterlerden biri goruntusu.Eger yanlis anlasildiysam ozur dilerim[/QUOTE]
Yok yok bir iki cümlede yapılışına ,malzemelerine isterim
Buzlukda (rulo) yaşpasta; 1)yaz günü yaşpasta taşımak sorundur erir.dağılır vs. 2) kalan yaşpasta ne olacak 3) iki gün sonra veya 1 ay sonra bana yaşpasta gerekiyor fakat o gün yapamam bu gün yapsam nasıl olur? Diyorsanız işte buzluktaki yaşpasta ; çıkar , servise al.30 dk sonra dilimle ikram et.afiyet olsun.
Tabi ki puanı kendi pastama verdim.çünkü; şeklen diğerlerinden farklı.taban şekil olmuş. Yerfıstığı sürmek ayrı bir detay, isteyen uygun reçel de kullanabilir. Taban döndürme başarılı serviste rulo belli. Malzemesi ve yapımı ile pratik.yaşpasta nın mumlarıda unutulmamış.anlatım detaylı.