Rusya videosunu da servis etti: IŞİD petrolü taşıdığı iddia edilen TIR’lar Reyhanlı’da

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
Rusya videosunu da servis etti: IŞİD petrolü taşıdığı iddia edilen TIR’lar Reyhanlı’da

http://www.diken.com.tr/ruslar-vide...digi-iddia-edilen-tirlar-reyhanlida-kuyrukta/

Rus Savunma Bakanı Yardımcısı Anatoli Antonov, bugün açıkladığı belgelerle Türkiye’yi IŞİD’e doğrudan destek vermekle suçlamış, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve ailesinin IŞİD’in petrol ticaretiyle doğrudan bağlantılı olduğunu iddia etmişti.

Rusya, söz konusu basın toplantısında yayınlanan uydu görüntülerini bu kez video olarak servis etti.

Suriye’den Türkiye’ye petrol taşıdığı iddia edilen tırların Reyhanlı sınır kapısında beklediği görülen videoda, tırlar yoğunluktan uzun kuyruklar oluşturuyor. Videoda sınır kapısında Türk bayrağı dalgalandığına da dikkat çekiliyor.

Savunma Bakanı Yardımcısı Anatoli Antonov, bu görüntüler ışığında Türkiye’yi IŞİD’e doğrudan destek vermekle suçlarken, bu iddiaya dair belgeleri de önümüzdeki hafta paylaşacaklarını duyurmuştu.

Ben görüntüde sadece sınırdan geçen ve kuyruk olan bir takım tırlar görüyorum, lazer gözlerim olmadığı için tırların içini göremediğimden tırların ne taşıdağına dair bir fikir oluşturamadım. Vardır ya da yoktur diyemem ama Türkiye gibi Ortadoğu ve Avrupa arasında köprü olan bir ülke için sınırdan geçen tır petrol kaçakçılığına delil değil, içine bakmak lazım.

Bu Rusya da çok komik olmaya başladı artik ya .. Bende oglumun oyuncak akülü jipini yollayıp sınırlarına ,havadan çekeceğim ve servis edicem
Rusya İsidden oynamak için oyuncak alıyor:KK45:

Back
X