• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya 🌸

loyalty26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2025
68
26
3
29
Kızlar sürekli aynı rüyayı gördüğünüz oluyor mu?
Birbirini tekrarlayan benzer şekilde veya konusu aynı ama kişilerin değiştiği şekilde
Örnek: ben çocuk istiyordum ( daha çok bilinç altı rüya olsa da örnek için anlatıyorum) rüyamda sürekli kucağımda bebek görürdüm ama yüzünü cinsiyetini bilmezdim farklı mekan ve kişiler rol alırdı. Bu şekilde olan var mı? Yada ben bunu hiç aklımdan geçirmiyorum ama sürekli görüyorum diyen?

Sigarayı bıraktığım günden beri hep sigara içtiğimi görüyorum rüyamda. Bilinçaltında ne varsa o çıkıyor genelde

Sigarayı bıraktığım günden beri hep sigara içtiğimi görüyorum rüyamda. Bilinçaltında ne varsa o çıkıyor genelde
Tebrik ederim 🦋 çok iyi yapmışsınız gerçek hayatta canınız tekrar istiyor mu sigara peki? Yada sık sık aklınıza geliyor mu?

Tebrik ederim 🦋 çok iyi yapmışsınız gerçek hayatta canınız tekrar istiyor mu sigara peki? Yada sık sık aklınıza geliyor mu?
Sigara içme hissiyatını özlüyorum evet.. dayanamıyorum sigara içmeliyim hiç demedim ama o zevki özleme durumu başka 🫠 2 ay oldu 2 güne 1 bazen hergün rüyamda sigara içiyorum..

Sigara içme hissiyatını özlüyorum evet.. dayanamıyorum sigara içmeliyim hiç demedim ama o zevki özleme durumu başka 🫠 2 ay oldu 2 güne 1 bazen hergün rüyamda sigara içiyorum..
😊😊😊 maşallah Rabbim daim etsin eşimde bu sıralar çok savaşıyor zor bır durum onun için de. Siz başarıp kurtulmuşsunuz darısı bizimkine artık🌸

Back
X