Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar moralim çok bozuk bugün rüyamda bir hemşire bebeğimin karnımda öldüğünü söylüyordu ben inanmak istemiyorum ama ısrarla öldü almamız lazım diyordu.gerçek değildir dimi böyle bişey çok moralim bozuldu
7. haftaya girdim :) bebişim 7 haftalık oldu bile. evliliğimin ilk aylarında akıl almaz olaylar yaşadım belki de onun etkisindeyim. kötü düşünceler kötülükleri getirir,düşünmek istemiyorum. ama çok etkileniyorum.eşimle konuştum az önce, o da bebeğimizle konuştu anlaşma yaptı bizi bırakma sen bizim mutluluk sebebimizsin sakın bizden ayrılma anne de baba da çok üzülür diye...ama rüya da olsa korktum işte...
Yok canım sende allah korusun .Ne alakası var hamilelikte normal böyle rüyalar .Sebebide yatakta dogru pozisyonda uyuyamaman ve yahu fazla takıntı yapman.Rabbim en saglıklı şekilde kucagına almayı nasip etsin bebişini.