Rüya Yorumları Rüya gördüm korkudan uyuyamıyorum

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.205
15.124
Çok kötü durumdayım şu an, anneannemi 7 mayısta kaybettim onunla ilgili bir rüya ve bazı detayları var, öylesine bir rüya olmadığına eminim şu an burda olan var mı? Yorumlayabilecek olan?
Çok korkuyorum

hayra yor hayır olsun, annanen huzur içinde uyusun.
anlat belki yorumlayanımız çıkar.

Çok kötü durumdayım şu an, anneannemi 7 mayısta kaybettim onunla ilgili bir rüya ve bazı detayları var, öylesine bir rüya olmadığına eminim şu an burda olan var mı? Yorumlayabilecek olan?
Çok korkuyorum
Basin sagolsun, Rabbim anneannenin mekanini cennet eylesin... Arkadaslarin da dedigi gibi rüyani hayira yor. Rüyada vefat etmis birisini görmek senden dua bekliyor anlamina geldigini duymustum. Anneanneciginin ruhuna bol bol dua et canim.

Rüya sahibinin değil ilk yorumlayanındır derler. Kötü rüya anlatıp birinden kötü yorum alma. Git suya anlat, camı aç anlat. Hayıra yor geç.

Buraya yazmayin.Ruya yorumlamak onemli birseydir.Hayirlara gelsin.Dua edio yatin.Allah kalbinizi ferahlatsin.

Hayir olsun
Bu Rüyayi kendin yorumlayabilirsin..
Anneannenin mekani cennet olsun

Annem hep bana suya anlat der dua edip peygamber efendimize yolla der öyle yap hayırlısı olsun

Rüyanızı anlatmayın
“O rüyayı sadece sevdiğine söylesin. Hoşlanmadığı bir rüya görürse o şeytandandır. Onun şerrinden Allah’a sığınsın ve onu hiç kimseye söylemesin. O zaman o rüya kendisine zarar vermez.” (Buhârî, Ta’bîr 3,46; Müslim, Rü’yâ 3)

X