- Konu Sahibi moaningmyrtle
Çok güzel özelliklere sahipsin ben dilek ve gerçek olması konusunda bi yazı okumuştum diyelim bir ev sahibi olmak istiyorsun bunu isterken nasıl olacak ki veya şu yolla mı olur acaba gibi tereddütlere kapılmadan bu dileğim mutlaka olacak nasıl olduğu umrumda değil tavrı takınmalıymışsın bi kere denedim haftalarca gerçekleşmiş gibi hissetmeye çalıştım dilediğim şey yarım yamalak gerçekleştiBir daha da dene(ye)medim nedense moda giremiyorum bu durum dinimizde de var Allah'a dua ederken olacakmış gibi inanarak dua edin deniyor dediğin gibi biraz üstüne düşsek neler değişir neler
![]()
teşekkürler canım o okudukların kesinlikle doğru kendi ve çok yakın bir arkadaşımın deneyimlerinden biliyorum çünkü.bu özelliklerim daha yoğun olduğu dönem kendimi çok mutlu ve özel hissederdim nasıl desem hiç umutsuzluğa düşmezdim bir şeyin olmayacağıyla ilgili hep benden ve bütün herşeyden daha üstün bir gücün Allahın benim yanımda olduğuna yalnız olmadığıma bana yardımcı olacağına tek yapmam gerekenin şüphe duymadan buna inanıp ondan istemeye bıkmadan usanmadan devam etmem gerektiğiydi onun her şeye gücü yeterdi istediğim şey onun için çok basit bir şeydi hemen olmamasının nedeni zor olması değildi mutlaka bir gün olacaktı ve tabiki bu süreçte hep şükür ederdim sahip olduğum ve olacaklarım için o kadar mutluluk duyardım ki ve o kadar içimi sevgi ve minnettarlık kaplardı ki bu duyguyu tam olarak tarif etmem mümkün değil.bir şeyden tövbe etmek istediğimdede çok içten bir pişmanlık duyardım ve affedilmeyi dilerdim beni affedeceğini hep inanırdım ve aynı zamanda bir daha aynı hataya düşmemek içinde ondan yardım dilerdim bu benim yatmadan önce riüelim olmuştu her gece yapardım sonrada uyurdum.ne yazıkki bende artık o duyguya tam olarak ulaşamıyorum körelmişim zaman içinde hala şükür duyuyorum ama eskisi gibi yoğun değil dua ederken olacağına olan inancımda öyle içimde hep ya olmazsa hissi var yani o mutlak inanç teslimiyet duygusu yok sanırım bunu yaptığım dönem uzun bir süre istediğim şeyleri elde ettim ve sonra bunu yapmayı bıraktım rüyalarımıda bıraktım tabi neden daha fazlasını istemedin dersen o an için yeterince mutlu olacağım şey elde etmiştim fazlasını istemenin kötü olduğunu düşünmüştüm heralde o aklımla keşke devam etseydim buna artık pek zor durumda kalmadıkça yapmıyorum halbuki sadece başın sıkışınca yada istediğin bir şey olduğunda dua etmek şükretmek yalnış bir şey