- 12 Şubat 2018
- 80
- 6
- 86
- 34
- Konu Sahibi rahablug91
-
O düşünceyle uyuduğun için bu rüyayı görmüşsünben 5 aylik evliyim. Henuz bir dava acilmadi ama esimle anlasarak bosanma karari aldik. Baba evindeyim 1 aydir. Ve bugun aile buyukleri toplandi bu isin olmayacagina karar verildi. Siddetli sekilde tartisiyorduk surekli. Ama hala cok seviyorum yeniden deneyelim desemde ikna edemedim. Ama onun da sevdigini biliyorum. Uyuyakaldim ruya gordum uyanir uyanmaz yazmak istedim. Esim kolumdan elimi tutmus beni evimize goturuyordu evimizin bulundugu yerde dev pankartlarla seni seviyorum beni birakma yaziyordu. Neyse eve girdik ki esyalarimiz tasiniyordu babasida ordaydi yepyeni olan evimizin ruyamda duvarlari dokuk eskiydi badanasiz bakimsizdi. Babasi yuzume bakmadan esyalari cikartiyordu esim ise uzulme ben daha iyilerini yapacagim diyordu. Ve biz gercekte yarin esyalarimi almaya gidicez . Baba evine getircez. Evime son gidisim olcakbu ruya nedir yorabilen var mi?
1 aydır ayrısınız, yani yokluğunuzun anlamını biliyorben 5 aylik evliyim. Henuz bir dava acilmadi ama esimle anlasarak bosanma karari aldik. Baba evindeyim 1 aydir. Ve bugun aile buyukleri toplandi bu isin olmayacagina karar verildi. Siddetli sekilde tartisiyorduk surekli. Ama hala cok seviyorum yeniden deneyelim desemde ikna edemedim. Ama onun da sevdigini biliyorum. Uyuyakaldim ruya gordum uyanir uyanmaz yazmak istedim. Esim kolumdan elimi tutmus beni evimize goturuyordu evimizin bulundugu yerde dev pankartlarla seni seviyorum beni birakma yaziyordu. Neyse eve girdik ki esyalarimiz tasiniyordu babasida ordaydi yepyeni olan evimizin ruyamda duvarlari dokuk eskiydi badanasiz bakimsizdi. Babasi yuzume bakmadan esyalari cikartiyordu esim ise uzulme ben daha iyilerini yapacagim diyordu. Ve biz gercekte yarin esyalarimi almaya gidicez . Baba evine getircez. Evime son gidisim olcakbu ruya nedir yorabilen var mi?
Rüyanızı iyi kötü yorumlayamam ancak bazı rüyaların bilinçaltının eseri olduğuna pek inanmıyorum . Ben boşanma kararı verdiğim gün Allah’ıma dua ettim doğru bir karar mı verdim diye .. o gece rüyamda namaz kılıp alnımı secdeye değdirdiğimi gördüm ve uyandığımda herşey gerçek gibiydi .. anladım ki kararım hayırlı . Dolayısıyla sıkıntılı ve karar aşamasında olduğumuz bir durum olduğu zaman Allah rüya aracılığıyla gösteriyor . Sizinki de öyle olmuş olabilir .. hakkınızda hayırlısı olsun .ben 5 aylik evliyim. Henuz bir dava acilmadi ama esimle anlasarak bosanma karari aldik. Baba evindeyim 1 aydir. Ve bugun aile buyukleri toplandi bu isin olmayacagina karar verildi. Siddetli sekilde tartisiyorduk surekli. Ama hala cok seviyorum yeniden deneyelim desemde ikna edemedim. Ama onun da sevdigini biliyorum. Uyuyakaldim ruya gordum uyanir uyanmaz yazmak istedim. Esim kolumdan elimi tutmus beni evimize goturuyordu evimizin bulundugu yerde dev pankartlarla seni seviyorum beni birakma yaziyordu. Neyse eve girdik ki esyalarimiz tasiniyordu babasida ordaydi yepyeni olan evimizin ruyamda duvarlari dokuk eskiydi badanasiz bakimsizdi. Babasi yuzume bakmadan esyalari cikartiyordu esim ise uzulme ben daha iyilerini yapacagim diyordu. Ve biz gercekte yarin esyalarimi almaya gidicez . Baba evine getircez. Evime son gidisim olcakbu ruya nedir yorabilen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?