Ruya isaretmidir?:(

rahablug91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
80
6
86
34
ben 5 aylik evliyim. Henuz bir dava acilmadi ama esimle anlasarak bosanma karari aldik. Baba evindeyim 1 aydir. Ve bugun aile buyukleri toplandi bu isin olmayacagina karar verildi. Siddetli sekilde tartisiyorduk surekli. Ama hala cok seviyorum yeniden deneyelim desemde ikna edemedim. Ama onun da sevdigini biliyorum. Uyuyakaldim ruya gordum uyanir uyanmaz yazmak istedim. Esim kolumdan elimi tutmus beni evimize goturuyordu evimizin bulundugu yerde dev pankartlarla seni seviyorum beni birakma yaziyordu. Neyse eve girdik ki esyalarimiz tasiniyordu babasida ordaydi yepyeni olan evimizin ruyamda duvarlari dokuk eskiydi badanasiz bakimsizdi. Babasi yuzume bakmadan esyalari cikartiyordu esim ise uzulme ben daha iyilerini yapacagim diyordu. Ve biz gercekte yarin esyalarimi almaya gidicez . Baba evine getircez. Evime son gidisim olcak bu ruya nedir yorabilen var mi?

Hayır olsun canım. Bilinçaltı. Ama rüyanı yoracak olursam boyasız bakımsız olan eviniz sizin ilişkiniz. Onarılmaya ihtiyacı var. Acaba babası mı engel oluyor dicem ama olaylarıda bilmediğimden yorum yapamayacağım. Ama buda binevi psikolojik yorum

Maalesef bilinçaltının oyunları. Siz nasıl görmek istiyorsanız o şekilde görüyorsunuz. Arada bende de oluyor o.

Ben rüya tabirlerine çok meraklıyımdır.

Ev dünyalık demektir, hayatı, mevcut vaziyeti simgeler. Rüyanızda evinizi eski, yıkık, iç açıçı olmayan bir halde görmüşsünüz. O ev, evliliğinizi simgeliyor. Evliliğiniz, geri dönseniz bile, onu sevmenize rağmen size mutluluk, ferahlık vermeyecek.

Babasının eşyaları taşıması ise, dışardan edilen müdahaleleri gösteriyor, tahminime göre, eşiniz biraz fazla aileci.

Pankartlar ise, eşinizin sizin gıybetinizi edeceğinin, yahut hakkınızda âlem'e açıklama yapacağının işareti. Bir şekilde, özel hayatın dışarıya taşması diyelim.

Bu benim naçizane yorumum.

Umarım sizin için hayırlısı gitmek ise, ki öyle gözüküyor kocanızın tavrından, gidersiniz. Hemde hiç olmadığınız kadar güçlü, kararlı ve kendinden emin bir şekilde.

5 ayda neden ayriliyorsunuzki daha cicim ayında olmanız lazım konussaydiniz bi keşke biraz ayrı kalsaydiniz dava açmadan once

Off çok zor ya Allah yardımcınız olsun eşinizle bir araya gelip son defa konuştunuz mu keşke aileler hemen müdahale etmeseymiş. Zaten bildiğin kadar ile 1 yıldan önce isteseniz de anlaşarak bile boşanmayacaksınız. Evliliğin ilk zamanları zor geçiyor . Herkes zannediyor ki canım cicim ayları. Aslında öyle değil çünkü 2 insan aynı eve giriyor alışma süreci ailelerden ayrı bir yaşam ilk başta zor oluyor kavgalar filan. Ama sonra herşey rayına oturuyor diye düşünüyorum. Ben temmuzda evlendim en azından bizde öyle oldu. İlk 3 ay sıkıntılı geçmişti şimdi herşey Harika aman off çok üzüldüm.

Zor bir donemden gectiginiz icin beyniniz boyle oyunlar oynuyor. Ruyaya amel olmaz demisler ama benim bazen cikan ruyalarim oluyordu. Umarim hayatiniz istediginiz yonde akar.

O düşünceyle uyuduğun için bu rüyayı görmüşsün
Mana arama

1 aydır ayrısınız, yani yokluğunuzun anlamını biliyor
tekrar deneyelim diye ikna etmeye çalışmışsınız, kabul etmemiş
neden hala sizi sevdiğini düşünüyorsunuz?
hadi diyelim ki seviyor ama görünen o ki "yeterince" sevmiyor

Rüyanızı iyi kötü yorumlayamam ancak bazı rüyaların bilinçaltının eseri olduğuna pek inanmıyorum . Ben boşanma kararı verdiğim gün Allah’ıma dua ettim doğru bir karar mı verdim diye .. o gece rüyamda namaz kılıp alnımı secdeye değdirdiğimi gördüm ve uyandığımda herşey gerçek gibiydi .. anladım ki kararım hayırlı . Dolayısıyla sıkıntılı ve karar aşamasında olduğumuz bir durum olduğu zaman Allah rüya aracılığıyla gösteriyor . Sizinki de öyle olmuş olabilir .. hakkınızda hayırlısı olsun .

Sabah rüyasıysa işarettir, ama kimseye anlatmamanız lazım...
Öğle rüyası ise şeytanın canı sıkılmıştır
Diğerleri bilinçaltı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…