Rüya Yorumları Rüya tabiri yapabilen var mı

yeniuye01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
732
362
103
Bir rüya gördüm hayır olsun. Var mı yorum yapabilen buraya yazsam mı bilemedim

Bir rüya gördüm hayır olsun. Var mı yorum yapabilen buraya yazsam mı bilemedim
Yeri burası mıdır bilemedim konunun ama eğer kötü bir rüya ise suya anlatın derler eskiler. Iyi bir rüya ise de hayrolsun :)

Rüyanız geçti bitti,onun üstünde kafa yormak ve geleceğe dair bir ipucu aramak saçma.boşverin. Siz asıl şimdi etrafınızda gerçekleşen olay ve durumları irdeleyin.

Konun da bir gariplik yok da yanlış bölüme konu açmışsın burası dert bölümü birgün büyük derdin olursa efkarlanırsan bekleriz buraya: )

Rüyanız geçti bitti,onun üstünde kafa yormak ve geleceğe dair bir ipucu aramak saçma.boşverin. Siz asıl şimdi etrafınızda gerçekleşen olay ve durumları irdeleyin.
Oturup sabahtan beri rüyayı düşünmüyorum. Sadece merak ettim ne var ki bunda ? Çocukluğuma takılıp kalmadim

Ruya yorumu bölümü burası değil. Burası dert köşesi..ama rüya sizi çok dertlendirdiyse o başka tabi.
Kendimden örnek vereyim.Rüya yorumlarına asla bakmam.çünkü bana göre rüyalar insanların bilincaltindaki düşünceleri simgeler.Ben zaten kendimi biliyorum.yoruma ne gerek var ki?

Benim birebir çıkan rüyalarım var. Hepsi değil, bazı rüyalar habercidir.

yeniuye01 anlat bana rüyanı, merak ettim. Beşki yorumlayabilirim. RAahmetli annemin eski bir rüya yorumları kitabı var. Orayada bakabilirim. Özelden yaz istersen

Kızlar toplanın size rüyamı anlatıcam şimdi ben bu rüyayı sık sık görüyorum ve hep aynı şeyler hiç değişmiyor: benim yanımda biri var sadece vücudu gözüküyor yüzü yok sonra biz birlikte yürüyoruz bir sürü araba var geniş bir yol sonra tren rayları var çimenler var yolun yanında raylar çimin üzerinde bitiyor ve birde ağaç var ben yanımdakine gel ağacın yanına geçelim diyorum geçiyoruz sonra kırmızı bir tren raylardan geliyor ve çimin üzerinde duruyor ve rüya her seferinde burada bitiyor yokmu bilen??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…