Lucid Dreaming çok ilgimi çekmiştir. Bende de bir kaç defa oldu. Senin kadar bilinçli değil tabi ki. sen tamamen kontrolü eline almışsın bu iyi bişey aslında, dediğin gibi bu olayı yakalamaya çalışan çoook insan var. Aslında öğrenci olmasan ve bolca boş vaktin olsa bu özelliğini kullanarak farklı şeyler de yapabilirsin :) Çok yüksek kabiliyetin var.
sen bu lucid durumda takili kalmissin, uyumadigin zaman kendini kontrol edip acaba rüyadamiyim yoksa gercekmi diye sorman baya ürkütücü
bu gittigin doktor yoksa sana pek yardimci olamiyormu bide baska doktora gitsen
valla sasirdim kaldim ne desem diye
dün okudum konunu bisey yazamadim ilk defa duydum bu lucidi, biraz netde arastirdim
senin kontrolünden cikmis ,zaten yorgun oldugunu bas agrisi oldugunu söyledinde
sana zarar veriyor
yanlislikla rüyadayim sanip biyerlerden atlamayasin?
ailenle kocanla konustunmu bu durumu hic
Oooooo ben yıllardır Lucid Dreaming olarak yaşıyorum zaten...
İlk zamanlar biraz afallıyorsun,sonra alışıyorsun..
Ben pek zararını görmedim..
Seviyorum bile diyebilirim..
Bana da bazen oluyor.Rüyada mıyım gerçek miyim farkına varamıyorum.Çok sıkıldığım zamanlar rüyamda kaldırımdan düşücek gibi hissediyorum kendimi.Gerçekten de kaldırımdan düşmüşüm gibi uyanıyorum kalbim çok hızlı çarpıyor falan acaba benim ki de bu lucid rüya denen şey mi
ben okur okumaz aklıma ne geldi biliyormusunuz madem rüyanızda istediğiniz herşeyi yapabiliyorsunuz bilinciniz açık neden rüyanızda gördüğünüz ilk yerde uyumaya çalışmıyosunuz uçmak yerine olduğunuz yere yatın rüyanızda uyumaya çalışın
evet bunu denicem ilk uyudugmda :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?