Rüya Yorumları rüya yorumları diye bir bölüm var ama niye rüya yorumlayan kimse yok

kimberly54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
49
13
41
arkadaşlar ben rüyamı yorumlatmak istiyorum ama kime yorumlatacağımı bilmiyorum bu bölümdede rüya yorumlayan kimse yok sanırım herkes yazıyor ama kimseye cevap verilmiyor gördüğüm kadarıyla lütfen bir rüya yorumcusu çıkarsa benim rüyamıda yorumlayabilirmi rüyamda uzaydan dünyayı görüyorum uzay kapkaranlık dünya kapkaranlık dünyanın üzerinde kayınpederim kızımın elinden tutmuş güneye dönmüş şekilde ayakta dikiliyorlar bende onların arkasından onları izliyorum tam o sırada güneyden güneş doğuyor ve onları aydınlatıyor bu rüya neye yorulur bilemiyorum sanırım benim rüyamıda yorumlayacak kimse çıkmayacak ama bir umut yazıyorum hayırlı günler

arkadaşlar rüyamda kalın bir ağaç gövdesine tırmanıyoruz eşimle beraber ve o ağacın gövdesinde çikolataya benzer meyveler var oldukça tatlılar eşimle birlikte o meyvelerden yiyoruz lütfen tabir istiyorum ne olur bir tabirci yorumlayabilirmi rüyamın anlamını

Çok ilginç ruyslar. Tabiki bende yorum yapamiycam. Eğer yapacak biriı çıkarsa bnde ruyamı anlatırım :KK70:

Aslında ben biraz yorumlayabılırım ama bana öyle yok uzayda maymun gördüm gıbı rüyalarla gelınmıycek:)))))arkadaslar rüya cesştlerı vardır bılırsınız.bazı rüyalar seytanıdır bazı rüyalar habercıdir bazı rüyalarda sizin hayatınızdır.yukardakı arkadas gıbı dünyayı karanlık görürken birden güneş doguyo ama kıme bı evre yasanmıs sansız bahtsız streslı ve cok sıkıntılı ama olmıycak seydır güneyden günes dogması bu demekki imkansız bir sey gelıısıcek bu yüzden büyük bir sevınc yasanıcak:)))ılk yorumumu yaptım sanırım

uzaydan dememin sebebi dünyanın karanlık halini uzaktan görüyorum anlamında söylemiştim sonra yakınlaşıyorum dünyanın üzerinde kızımın elini tutmuş kayınpederimi görüyorum onlar güneye dönükler sonra ben onların arkasına geçiyorum ve o karanlıkta güneyden güneş doğuyor onların üzerine böyleydi yorumun için teşekkürler umarım dediğin gibi olur ( büyük bir seviç yaşanacak ) kısmı sağolasın :)

X