canımcım benim değil ama yengem görmüş yorumlarsan çok sevinirim çünkü anneciğimle ilgili..yengem annemi görmüş ve annem yengeme ben hacıya gidiyorum pasta börek yapalım gelen gidene veririz demiş...(annem vefat etti bu arada)şimdiden yorumun için çok teşekkürler
merhabalar,
rüyamda eski szölümün annesi beni aradı sesi çok kötüydü. eski sözlüm bi kız için şehirdışına gitmiş hatta ona yüzük alıp gitmiş, ama orda kızın kocası varmış, yani kız evliymiş. eski sözlümün başı belaya girmiş, hapisteymiş galiba. annesi de bana sen ve arkadaşların yardımcı olur musunuz lütfen diyodu.
bu rüyamın yorumunu yapabilir misiniz nesrin? çok teşekkürler
eski sözlüm can annesini adı özden teşekkürler
Merhaba, ruyanizda guvensizlik duygusu hakim, cevrenizde ki bazi kislerle guven sorunu yasiyor olabilirsiniz, bu duygudan kurtuldugunuz takdirde o igneyi disari atip, ruyanizdaki pencereden aydinliga bakabilirsiniz, hayata guveniyorum diyerek altbilincinize bu olumlu mesaji verebilirsiniz, sevgiler
tekrar merhaba nesrin 77 :)))))))
dün akşam rüyamda pazar gibi bir yerdeyim.. tanıdığım birisi (adı sibel) bana gördüğü rüyasını anlattı rüyamda :))) tanıdığımız ortak birisi var.. bir hocamız(ayfer) .. onun nette kocasını aldatırken yakaladığını söyledi.. ve daha sonra yine o hocayı tanıyan başka biriside(sevgi) aynı şekilde rüyasında hocanın kocasını aldattığını görmüş.. bende ''sizin rüyalarınız demek ki olduğu gibi çıkıyor, benim hep tersine çıkar'' diyerek onlara inanıyorum.
sonra yine o çarşı pazar gibi biryerde kendimi tekerlekli sandalyede otururken gördüm ve birden kalkıp o tekerlekli sandalyeyi sürdüm.. çok ilginçti..
çok merak ediyorum bu rüyamın yorumunu.. daha unuttuğum çok şey var ama kendi rüyamda başkasının bana rüyasını anlatması çok ilginçti. ilk defa böyle bir rüya gördüm...ve iki görülen rüyada aynı..
hele ki; tekerlekli sandalye rüyası beni biraz üzdü doğruyu söylemek gerekirse((
neyse yorumunuzu heyecanla bekliyorum..
Merhaba, ruyalarda yorum tamamen ruyayi goren kisiyle alakalidir, bu yuzden yorumu yengeniz adina yapiyorum, annenizin ismininde anlami ruyanin yorumuyla ilgili olabilir, yengeniz gercek yasamda gucunun yettigince etrafina yardimda bulunsun, hayatinda ki maddi manevi bereket artacaktir, bu kucucuk bir yardimda olabilir bunu gucunun yettigince devam ettirsin, kurabiye yapip birkac cocuga vermek bile olabilir bahsettigim, sevgiler
Nesrin Hanım,
Size gonulden çok teşekkür ederim.
Rüya yorumunuz harika.. kendime yeni bir bakış kattı.
söylediklerinizi yapmaya çalışacağım. a.s
Merhaba, hepimizin hayata gelisinde bir amac var, ne yazik ki su an yaptiginiz seyler sizi tatmin etmiyor, bu hayat amacinizi bulup hayata gecirirseniz huzur ve mutlulugunuz katlanarak artacak ve hem kendinize hemde baskalarina yardim etmenin huzurunu yakalayacaksiniz,ruyanizda artik bunu kesfetmenizin gerekliligi mesaji gonderilmis, size bunu icinin oneride bulunabilirim, gece yatmadan once beyninizi rahatlatin, duanizi edin ve " hayat amacim icin neyi bilmem gerekiyor" ya da "hayat amacim icin ne yapmam gerekiyor" deyin lutfen bunu kalben ve beynen hissederek yapin, sonra eger ruya gorurseniz tekrar gorusuruz bunu 1 hafta boyunca yapabilirsiniz, sevgiler
nesrincim rüya yorumlalmamışsın diğer arkadaşlara yapmışsız bişey mi oldu bilmeden kırdım mı seni
Merhaba, hepimizin hayata gelisinde bir amac var, ne yazik ki su an yaptiginiz seyler sizi tatmin etmiyor, bu hayat amacinizi bulup hayata gecirirseniz huzur ve mutlulugunuz katlanarak artacak ve hem kendinize hemde baskalarina yardim etmenin huzurunu yakalayacaksiniz,ruyanizda artik bunu kesfetmenizin gerekliligi mesaji gonderilmis, size bunu icinin oneride bulunabilirim, gece yatmadan once beyninizi rahatlatin, duanizi edin ve " hayat amacim icin neyi bilmem gerekiyor" ya da "hayat amacim icin ne yapmam gerekiyor" deyin lutfen bunu kalben ve beynen hissederek yapin, sonra eger ruya gorurseniz tekrar gorusuruz bunu 1 hafta boyunca yapabilirsiniz, sevgiler
Kardeşim şu an şokta, o kadar şaşırdıki yorumunuza bu kadar olur diyor:) ben başka bir rüyamı anlatacağım eski bir rüyam ; rüyamda vefat eden eski sevgilimi görüyorum,hamam taşına yüzükoyun uzanmış,sırtını keseliyordum, benimle hiç konuşmuyordu yüz üstü yattığı için yüzünüde göremiyorum ama ona o kadar özlemle dokunuyorum ve yıkıyorumki lütfen konuş diyorum konuşmuyor, sevgi ile yıkıyorum onu, bu rüyayı gördüğümde o yeni vefat etmişti ve ben çok üzgündüm..Tekrar tşkler..Bu rüya hepsinden önemli benim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?