Rüya Yorumları Rüya yorumu 🙏🏻🤲🏻

Birpdrci

Künfe yekun
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
1.006
1.210
63
Merhaba herkese bi rüya gördüm onu sormak istiyorum belki aynı şeyi görüp yaşayan vardır belki Rüyamda bir arkadaşımın hamile olduğunu gördüm karnı epey büyüktü. Ama şuan bu arkadaşım hamile değil. Başka bir arkadaşımda hamile onu da gördüm sohbet falan ettik. Bende dokuz aydır hamile kalmak için uğraşıyorum. Herşey nasip. Sizce ne anlam ifade eder. Çok fazla düşündüğüm içinde takmış olabilirim bilinçaltına itmiş olabilirim ama belki başka manayada gelir

bilinç altının yansıması

Evet çok düşündüğün için bilinçaltınla ilgili bir rüya normalde sadece hamile olmayan birini karnı şiş, hamile gibi görseydin bu o kişinin bi sıkıntısı olduğu anlamına gelirdi

Gör
Evet çok düşündüğün için bilinçaltınla ilgili bir rüya normalde sadece hamile olmayan birini karnı şiş, hamile gibi görseydin bu o kişinin bi sıkıntısı olduğu anlamına gelirdi
gördüm zaten hamile olmayan birini hamile olarak iki ayrı ruya söylediklerim internette çok farklı anlamlar var ama hangisi doğru

Gör

gördüm zaten hamile olmayan birini hamile olarak iki ayrı ruya söylediklerim internette çok farklı anlamlar var ama hangisi doğru

ayrı olarak gördüğün rüya hamile olmayan arkadaşını hamile olarak görmek ise arkadaşının bi sıkıntısı var demek öbürü ise bilinçaltı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…