- 14 Mayıs 2013
- 202
- 106
- 53
Kızlar ben krıtık bır durumdayım 3 senelık bı ılıskım cok ama cok kotu bur sekılde bıttı 2 gun oldu. Bu ruyayı asıl arkadasım gormus genelde hep ruyaları cıkmıstır hele bana hep cıkar, ısın ılgınc yanı bu ayrılık gerceklesırken ve bız kavga ederken o uyuyormus ve ruyasında da aynı sekılde kavga edıp ayrıldıgımızı goruyo olması ve zaten uyandıgında benım cagrımı gormus telınde ben onu aramıstım hıcbır seyden haberı yoktu. Ruyaya gecıyım, benım kendı evımdeymısız yatak odamın balkon camının onunde tartısıyormusuz , sevgılım beyaz tısort gıyıyormus ondan once ıse kavganın baslangıc sebebı onun ıcıo olmasıymıs ben kızıyormusum ona gene mı ıcıosun dıe sonra eskı erkek arkadasımın ısmını ortaya atıomusum oda gene sen nıye ısmını gecırıyosun falan dıyıyomus ne karsılastırma yapıosun dıe kızıp evden cıkıp gıdıyormus.( daha once hıc boyle bır tartısmamız olmadı bole bısey asla yapmam) nolur yorumlayabılır mısınız ben sadece burda balkon unun ne anlama geldıgıne baktım zaten ayrılık demekmıs bu kadar tutmasına sok oldum