- 22 Nisan 2015
- 160
- 2.130
- 33
- Konu Sahibi name of love
Arkadaşım hamile ve beni ruyasinda görmüş beşik almışım odanın ortasına koymuşum.besigin önü açikmis bebek daha rahat girip çıksın diyeymis. Sizce ne anlama geliyorki ? Nye işaret acaba. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebek büyüyünce çok önemli bir sporcu olacak. baksanıza daha doğan doğmaz yürümeye başlamış. normal bebek beşikte yatar bu ise beşiğe ayaklarıyla girip çıkıyor.![]()
Hamileler genelde bebekle yoğunlaştığından,bebekle ilgili bilançaltı rüyaları görmeleri normal.Arkadaşım hamile ve beni ruyasinda görmüş beşik almışım odanın ortasına koymuşum.besigin önü açikmis bebek daha rahat girip çıksın diyeymis. Sizce ne anlama geliyorki ? Nye işaret acaba.![]()
sizde de sporculuk var mı? belki o yüzden siz koymuşsunuzdur o beşiği. yeni bir usain bolt geliyorHayırlısı![]()
Yoksizde de sporculuk var mı? belki o yüzden siz koymuşsunuzdur o beşiği. yeni bir usain bolt geliyor![]()
o zaman sizin çocuğunuzla bu doğacak çocuk evlenecek. siz daha doğmadan evinizi açmışsınız ona.. beşiğin açılması metaforu evin kapılarının açılmasını işaret ediyorYoksporcu falan . Olmayan bir bebek var ama hamile falan değilim cocugumda yok
![]()
Arkadaşım hamile ve beni ruyasinda görmüş beşik almışım odanın ortasına koymuşum.besigin önü açikmis bebek daha rahat girip çıksın diyeymis. Sizce ne anlama geliyorki ? Nye işaret acaba.![]()
o zaman sizin çocuğunuzla bu doğacak çocuk evlenecek. siz daha doğmadan evinizi açmışsınız ona.. beşiğin açılması metaforu evin kapılarının açılmasını işaret ediyor
beşik kertmesi gibi![]()
arkadaşın senden beşik istiyor
bebek büyüyünce çok önemli bir sporcu olacak. baksanıza daha doğan doğmaz yürümeye başlamış. normal bebek beşikte yatar bu ise beşiğe ayaklarıyla girip çıkıyor.![]()
almadan önce istiyomuş demek ki :) bi şekilde bilinçaltı birleştirip göstermiş olayıKendisi beşiğini falan hersyini aldi amaeksigi yokki.