- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.430
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
Rüyamda bu ara hep bomba patlıyor .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakıyım hemenhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...nlatim-bakimindan-onem-arz-eder-neden.924545/
Bu konuya goz atmısmıydınız ?
Teşekkür ederim .birşey daha sorabilir miyim?Malum bizler uzun bir donemden beri korku icinde yasamaktayız. Su sıralar haklı olarak korkularımızın cogalmasından dolayı da ruyamıza sirayet etmesi cok normal. Tabii gordugunuz bu ruyalar sırasıyla cıktıysa yani birebir veya birebir olmasa da teması bakımından rehber ruyaya girer.
çok teşekkür ederim ilginize eltimle eskisi gibi değilim çok üzüyordu beni..rüğyamı yönlendirmeyi denemedim ama mesela gerilim dolu rüyadan uyanınca hemen uyuyp devam ettim ya da güzel annmli bir rüya ise allahım geri uyuyp annemi görüyüm dedğimde rüyama kaldıgım yerden devam ettim.İkaz ediliyorsunuz. Acık bir uyarı..
Zihninize ve bedeninize zarar verecek seylerden uzak durmanızı, bu tarz insanların cevrenizde bulunmamasına dikkat etmenizi ve irtibatınız varsa da iliskinizi kesmeniz gerektigi, yakınınıza dahi yaklasırmamanız bakımndan acıkca uyarılmıssınız. Arkadaslık ettiginiz ve edeceginiz insanlara dikkat ermeniz gerekmekte..
Aynı ruyaya devam etmek ? Ruyanızı yonlendirebiliyor musunuz ? Dediginiz buysa yani yapabiliyorsanız ruyanızdaki kisiyle/kisilerle konusun. Uyumadan once sormak istediginiz soruyu dusunun ve kendinizi sormak istediginiz soruya ve cevabı almaya sartlayın. Size soylemek istedikleri bir sey vardır. Aynı ruyaya kaldıgınız yerden devam ettiginizde de iletisime gecip sebebini ogrenin. Net soru, net tavır, net cevap, korku duymadan yuzlesin.. Dialog haline donusturun bilgiyi aldıktan sonra ne yapmanız gerektigini bileceksiniz.