Rüya Yorumları Rüya yorumu..

''Ruyalarinizi tabir etmeyi birakiyorum. Gerceklesmeyenleri tabir etmek oldurmaya ve hizlandirmaya calismaktan baska bir sey vermez bize''. diyorsunuz beni bırakmayın ben sizi sevdim ama

Ben de sizi sevdim. :) Ruyalarinizi daha dogrusu konunuzu takibe aliyorum. Sadece siradan olan ruyalariniza yorum yapmam daha iyi olacaktir. Digerleri hizlandirmaya ve gerceklestirmeye girer. :)

Durugoru.. Uyanikken durugoru gorur bazi insanlar.. Bazi olaylari, olaylarin gectigi yeri, kisileri.. Durugoru sagibi insanlarda vucutlarinda belli basli isi degisimi yasarlar.. Onlarin psikolojik acidan yasantilari daha zor.

Asil ben tesekkur ederim. :KK28: Takipteyim.. :KK55:

Kedili Kadin Kedili Kadin yine ben yorum yapamsaniz da okuyun. Rüyamda bir topluluk içindeyim tuhaf şeyler oluyormuş ve bir pembe giyimli( temizlikci sanirim)kadın elinde beyaz küçük kağıdı kapıdan birilerine verilmesi icin uzatıyor ve ben kadinin elinden pat diye çekip aldım ve kovalamaca başladı yanımda birileri var onlarla koşuyorum bahçeli bir eve sigindik elimde hafifliği tuhafima giden bir silah hafif kahverengi ve siyahlı.evine girdiğimiz aile karı koca ve 3 çocuktan oluşuyor Teröristler evin on kısmın sarmış ama giyim olarak siviller .elimde silahla arka odaya kostüm. arka bahçeli oda kısmı a geçtim silahla ateş edicem arkada yine varlar adamlar ateş ettim şarjöru çekip 3 kez ateş ettim ama vurulmuyirlar baktım kandirilmisim elime verilen silahin namlusunda kurşun yerine basmalı kalem ucu var ....... bu arada elimdeki not önemli çatışma öncesi okudum yazıyı malesef hatırlamıyorum ama yazını sol kısmına birsey çizilmiş yer belirtmek için daha önceki eylemin devam etmesi için bir msjmis. Sonra onlari yok ettiler teröristleri yanımda motorsikletli sivil polis var 2 tane yakışıklı rüyamda tanıdığım onlara kağıttan bahsettim veremedim çünkü yok oldu ...Bu nasıl bir rüya

Catısma oncesi okudugunuz kagıttaki cizimi eksiksiz hatırlıyorsanız lutfen onu bir kagıda aktarın ve saklayın. Bana oyle geliyor ki, siz ruya icinde bilgi alıyorsunuz. Hic belli olmaz bir sure sonra Durugoru bile yasayabilirsiniz.. Kademe kademe ilerleme olur cunku bu gibi durumlarda..

Bir yer çizimi sanki çok net okudum herseyi anladım ama unuttum genel anlamda bir eylemin devami yapilacakmis yazı pek emin olmamakla birlikte türkçe değildi bir kısmı çivi yazısı gibi tuhaf

Buna benzer bir sey gorurseniz kendinizi sartlayın lutfen.. "Bir sonraki ruyamda buna benzer bir cizim gorursem hatırlayacagım" diye kendinize telkin verin. Bu telkin dogrudan beyninize emir gonderecektir.

Canım uyandım geri uyudum zaman geçti unuttum uuyaninca hatta bunu kedili kadına mutlaka söylemem lazım dedim ama unuttum.teşekkür ederim sartlandiricam.kendimi.

Peki sen duru görü yaşadın mi?biraz önce istanbul da dışarıdan geldik arabanın sağ tarafında bir sürü askeri araç ve tank taşıyan uzun araçlar vardı içim gitti cok korktum tedirgin oldum.rüyalar aklıma geldi elim ayağım buz kestim eşime başka tarafa geç dedim korktugumdan sanki patlatacaklar yine allah korusun..

Back
X