• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya yorumundan anlayan var mı?

moonlight_mj4ewr

Evlâd-ı Osmanlı
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
849
14
46
Diğer
Merhaba bayanlar aslında astroloji bölümüne açacaktım ama acil öğrenmem gerektiği için buraya açıyorum kusura bakmayın.
Ben bugün köye gideceğim de. Evler boş baya zaman oldu bırakalı, yatıya gidiyoruz bu gece. Ben de tuhaf rüya gördüm bu sebepten heralde. Şöyle anlatayım;

Evin arkasında tarla var, babamla oraya bakmaya gidiyoruz o tarlada yapay bir göl oluşmuştu yani muşamba ile desteklenmiş ama normal göl olmuştu öyle fazla derin değildi. Tarla dağda olduğundan eğikti göl en derin yeri bacak boyu kadardı. Ben yandan bakınca içini görüyordum. İçinde büyük deniz hayvanları vardı hani vatoz mu ne onun gibi, ahtapot falan vardı.

Gölün etrafına baktığımda ceylan gördüm yavrusuyla birlikte çok sevimliydi :) küçücük inekler vardı hani yeni doğmuş köpek boyunda oyuncak gibi. Buzağılar vardı etrafında. Aa ne güzel hadi eve girelim dedimki babama, arkamı döndüm ve beyaz bir sibirya kaplanı gördüm. Bana hırlamaya başladı derken ben kaçıyordum o bana saldırmaya çalışıyordu. Babama dedimki baba bu bana göz koydu galiba beni yiyecek, derken evin avlusuna kaçtık. babam kapıyı sıkıca bağladı ama kapı tahtadan olduğu için hayvan kırıp avluya girdi. Ben evin içindeydim. Sonra babam bi şekilde hayvanı gönderdi ama ben içerdeydim hayvan nereye gitti görmedim, sonra kendime uyan uyan baskısı yaptım uyandım.

Biliyorum belki de saçma bi rüya ama eğer bir yorumu varsa lütfen yardım edin, korkuyorum o evde nasıl durucam ben:18:

Son düzenleme:
Rüya tabiri yapamam aslında ama sanki size güzel görünen şeylerin altında başka şeyler de olabileceğine işaret ediyormuş gibi geldi okuyunca. Yani dikkatli olmalısınız, her şey göründüğü gibi değildir. Yüzünüze gülen insanların hepsi iyi niyetli değil, bence.

Rüya tabiri yapamam aslında ama sanki size güzel görünen şeylerin altında başka şeyler de olabileceğine işaret ediyormuş gibi geldi okuyunca. Yani dikkatli olmalısınız, her şey göründüğü gibi değildir. Yüzünüze gülen insanların hepsi iyi niyetli değil, bence.

Çok teşekkürler. Öyle mi dersiniz? Dikkatli olmam gerekecek sanırım :/

sadece benim içime doğan böyle, ama rüyaları iyiye yorun ki iyi olsun derler. Kötü düşünme canım. Hem bak sana zarar verememiş, demek ki bazı şeylerin ya da kişilerin iç yüzünü göreceksin daha bilinçli olacaksın...

Haklısınız.. Yorumunuz mantıklı gibi geldi bana da. Acaba babam benim gözümü mü açacak o kurtardı sonuçta :D hay Allah hiçte anlamam bu işlerden :) neyse hayırlara vesile olur inşAllah.. :)

Ayyy benimkinide yapsanız ne mutlu olurum he, gecen beni bırakan çocuğu eski nişanlısını ve beni bir asansörde gördüm kucağımda bir erkek çocuğu vardı beraber bir odaya giriyoruz kız kapının dışında kalıyor ben bebek ve o odadayız,benimkinin elinde siyah bir risiver var televizyona takmaya çalışıyor..... bu kadar =/

Ayyy benimkinide yapsanız ne mutlu olurum he, gecen beni bırakan çocuğu eski nişanlısını ve beni bir asansörde gördüm kucağımda bir erkek çocuğu vardı beraber bir odaya giriyoruz kız kapının dışında kalıyor ben bebek ve o odadayız,benimkinin elinde siyah bir risiver var televizyona takmaya çalışıyor..... bu kadar =/

Ben anlamıyorum canım belki anlayan vardır istersen astronomi bölümüne konu açabilirsin :)

rüyayi ilk kim yorarsa ona delalet ediyormus oyle duymustum...
hayirlisi olsun INSALLAH..
ruyalar birseyleri anlatirmis ama her ruyadanda anlam cikartmamak gerekiyormus..

Back
X