Rabbim gönlüne göre versin inşallah.. Kucağını boş bırakmasın.Bundan 8 gün önce rüyamda bi arkadaşımla kendimi aynı gün doğum yapmış olarak gördüm. Ve bugün onun hamile olduğunu öğrendik sanırım bana malum olmuş. Inşallah bende kalirim artık çok bunaldim 1 yıldır hamile kalamıyorum çok sıkıldım çevreden gelen sorulardan biktim. Biz nasıl hamile kalacaz ya of.
Bunu buraya neden yazdığımı bile bilmiyorum sanırım içimi dökmek istedim
Allah gönlüne göre versin cnm kontrollerinizi yaptırdınızmı bizde 1 yıl denedik her ay neden olmuyo diye kendi kendimi yedim meğer sorun varmışBundan 8 gün önce rüyamda bi arkadaşımla kendimi aynı gün doğum yapmış olarak gördüm. Ve bugün onun hamile olduğunu öğrendik sanırım bana malum olmuş. Inşallah bende kalirim artık çok bunaldim 1 yıldır hamile kalamıyorum çok sıkıldım çevreden gelen sorulardan biktim. Biz nasıl hamile kalacaz ya of.
Bunu buraya neden yazdığımı bile bilmiyorum sanırım içimi dökmek istedim
Yaptırdık bi sorun çıkmadı çok şükür. Ama ben 2 defa kimyasal gebelik geçirdim troidim yüksekmiş. Onun tedavisini oldum ve 1 yıldır uğraşıyoruz ve bi türlü hamile kalamadım. Sizde ne sorun varmışAllah gönlüne göre versin cnm kontrollerinizi yaptırdınızmı bizde 1 yıl denedik her ay neden olmuyo diye kendi kendimi yedim meğer sorun varmış
Eşimin sperm sayısı azmış canimYaptırdık bi sorun çıkmadı çok şükür. Ama ben 2 defa kimyasal gebelik geçirdim troidim yüksekmiş. Onun tedavisini oldum ve 1 yıldır uğraşıyoruz ve bi türlü hamile kalamadım. Sizde ne sorun varmış
Naptınız peki tedavi falan oldumu hamile kalabildin miEşimin sperm sayısı azmış canim
Yok canım daha yeni başladık tedaviye ilk ayımız ilaç kullanıyor şuandaNaptınız peki tedavi falan oldumu hamile kalabildin mi
Bitkisel biseyler yapıyormuşum eşine keçi boynuzu falan inşallah allah nasip eder en kısa zamandaYok canım daha yeni başladık tedaviye ilk ayımız ilaç kullanıyor şuanda
evet canım keçiboynuzu özü içiyor birde çakşır otu kaynatıyorum onu içiyor. Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin tez zamandaBitkisel biseyler yapıyormuşum eşine keçi boynuzu falan inşallah allah nasip eder en kısa zamanda
Çok geçmiş olsunevet canım keçiboynuzu özü içiyor birde çakşır otu kaynatıyorum onu içiyor. Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda
saol canım Allah razı olsun :)Çok geçmiş olsun