• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya

mercan345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
939
911
103
36
Iyi gunler kk benim sorunum hep ayni kişiyi farkli rüyalarda görmem.. bu kisi bayan konusmuyoruz ben cok konuşmak istedim o istemedi. Ama neden rüyalarıma giriyor hic düşünmediğim halde.. Konuşmadığı icin bende cok üzülüyorum hayatimda kimseyle küsmemiş biriyim.. Bu saatten sonra ne yapabilirim bana yardimci olur musunuz😔

Kafaya çok taktığınız belli, çok üzülüyorum, çok konuşmak istedim, kimseye küsmüş insan değilim diyorsunuz işte. Başka ne sebebi olabilir? Rüya dediğiniz bilinç altınızın yansımaları neticede. Ne yapacağınıza gelince, ısrarla sizinle konuşmak istemeyen insanın bu kararına saygı gösterin. Salın gitsin.

Kafaya çok taktığınız belli, çok üzülüyorum, çok konuşmak istedim, kimseye küsmüş insan değilim diyorsunuz işte. Başka ne sebebi olabilir? Rüya dediğiniz bilinç altınızın yansımaları neticede. Ne yapacağınıza gelince, ısrarla sizinle konuşmak istemeyen insanın bu kararına saygı gösterin. Salın gitsin.
Inanin görmediğim gün kalmadi. Cok severdim zamaninda zaten farkli ilcelerdeyiz görmüyorum fazla.. Ama unutamiyorum canım ya

Tartismamiz oldu ama oda bi okadar beni kirdi... ben en azinda konusmak istiyorum. O hic oralı bile olmuyorne yapabilirim sence
Barışmak istemeyecek kadar kırgın demek ki görüşmek istemiyor, sadaka ver en iyisi rüyalardan kurtulmak niyetiyle. Sana hakkını helal etmiyor olabilir.

Iyi gunler kk benim sorunum hep ayni kişiyi farkli rüyalarda görmem.. bu kisi bayan konusmuyoruz ben cok konuşmak istedim o istemedi. Ama neden rüyalarıma giriyor hic düşünmediğim halde.. Konuşmadığı icin bende cok üzülüyorum hayatimda kimseyle küsmemiş biriyim.. Bu saatten sonra ne yapabilirim bana yardimci olur musunuz😔
Aynı durumu yaşadım. Psikolojik tedavi aldım bir ara geçti rüyalar ama sonra antidepresanı bırakınca yeniden hortladı. Tam 6 senedir falan iki üç kişi var rüyama giren. Birde iki farklı ve beni çok üzen olay. Geçmiyor. Alıştım ben Artık. Zihnimizde çok yer etmiş demek ki

Barışmak istemeyecek kadar kırgın demek ki görüşmek istemiyor, sadaka ver en iyisi rüyalardan kurtulmak niyetiyle. Sana hakkını helal etmiyor olabilir.
Hak kişiye özeldir. Yani sadaka vererek haktan kurtulamaz ki. Hesap işi Allah katında. Psikolojik tedavi ve antidepresanla geçiyor bunlar ama ilacı düzenli kullanmak lazım

Bende hiç düşünmediğim halde bazen eski sevgilim ve karısını görüyorum rüyamda ve aşırı sinir oluyorum kendime ne alaka diye gerçekten neden oluyor ki böyle

Klasik rüyamda seni gördüm mesajlarından atarsınız. Umarım iyisindir ikimiz de kırıldık, hoş şeyler karışıklı söylemedik üzgünüm. Sürekli rüyamda seni sıkıntılı gördüm, umarım önemli bir durum yoktur.

Back
X