rüya :(

gami35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
564
71
123
İstanbul
Rüyamda dişlerim dökülüyordu. O kadar canım acıyor ve ağlıyordumki..
Çok korktum kızlar

akansuya ışığa anlatın bizim burda böle derler

hayır dileyelim hayır olsun kötüye yormayın

kan gördüysenizde zaten batıl olmuş olmuyor

Çok korktum kızlar

Ay benimde rüyamda eti pufa benzeyen bi örümcek vardı simyiyah tüyleri arasından çıkmış uzun bacakları vardı:18: odanın içinde zıplafı durdu en son bi baktım kafama yapıştı saçımı çekiyo sonra bi uyandım halbuki telefonum başımın altında titriyomuş örümcek sanmışım uyku sersemi daha 1 saat önce oldu bende çok korktum ama rüya sonuçta boşver :)

Çok korktum kızlar

Rüyada diş görmek iyi değil diye biliyorum ama sen hayra yor yine de. İçini ferah tut.
Bu arada ben de buğday tarlasında greyfurt yiyordum ne alakaysa. Onun yorumunu bilen var mıdır?

Çok korktum kızlar

pikelere iyi sarılın kızlar

hep açıkta bırakıyorsunuz ondan oluyor

bende iyi değil diye biliyıorum ama bilemedim. çok korktum. Çok gerçekciydi.

eskiden ben de baya sık görüyordum dişlerimin döküldüğünü.
tamamen stres kaynaklı galiba.

Çok korktum kızlar

ben de öyle rüyalar görüyordum uzun süre gördüm hayal kırıklığına ugradım öyle ölüm kalım olayı değil ama işte...

acık yazıp canını sıkmak ıstemem canım ama bırebır kımseye anlatma hayırlara cıkar ınsallh

Çok korktum kızlar

rüyada diş görmek pek iyi değil diye biliyorum. biraz sıkını yaşayacaksın. ama hayra yor hayırlı olsun canım.
bende yeni doğmuş kız bebek gördüm. netten baktım o da üzüntü kedermiş. ama kanlı kanlıydı. yeni doğmuştu miniminnacik elleri vardı.
sanırım bu durumda rüya bozulmuş oluyo :))
biz bu ay bebek düşünüyoruz belki de bebiş olurr

inşallah gönlündeki hayırlısı ile olur.

Çok korktum kızlar

dikkat et kendine korkutmak istemem ama diş kötü derler bununla ilgili bende kötü birşey yaşadım.... önce rüyanı ayırt et yani kısa bir süre önce dişlerinle alakalı bi konu oldumu....

dikkat et kendine korkutmak istemem ama diş kötü derler bununla ilgili bende kötü birşey yaşadım.... önce rüyanı ayırt et yani kısa bir süre önce dişlerinle alakalı bi konu oldumu....

yok hayatım olmadı. aMa yakın bi zamanda canımı çok yakan bişiy yaşadım. ona bağladım

yok hayatım olmadı. aMa yakın bi zamanda canımı çok yakan bişiy yaşadım. ona bağladım

olabilir canım bende dişten korkarım.....dişimin çıktığı rüyasının sabahında kızımın büyük hastalığını öğrendim...ameliyat falan o hafta öyle geçmişti...sonra düşününce aklıma birden rüya geldi....
umarım senin için iyi bir şeye dellalet eder.....
bi de rüyada kan varsa rüya geçerli değild,r diye duymuştum....

Çok korktum kızlar

Allah hayır etsin canım ya kötüye yorma.Ayrıca anneannem hep böyle kötü hisettiğiniz rüyalar görünce kimseye anlatmayın yorumlanmasın der. Sabah kalkınca musluğu aç anlat kapat der.Ben öyle yapıyorum psikolojik olarak iyi geliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…