Rüya

Nilay ece

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
4
31
3
39
Arkadaşlar merhaba sabahA karşı nişanlımın telefonu ile uyandım ve uyuyamıyorum. Bana rüyasında bikaç gün içinde öleceğini gördüğünü söyledi. Acaba ne anlama gelir onu çok seviyorum

Rüyamda ölüm anını bire bir yaşamış biri olarak, hatta uyandığımda bütün vücudumun uyuşuk olduğu ve kesin öldüm diye geçirdiğim bir 10 dakikadan sonra anladım ki sadece bir uyarı mesajı..Hayatını gözden geçirsin bişeycik olmaz Allahın izniyle..

Bilinç altıdır.
Hem rüyalar tersine çıkar derler. Nişanlının ömrü uzamıştır.

Benim abimde ölmeden önce kısbetinin suya düştüğünü görmüştü
Çok dua etsin...Allah korusun..

şabanın bi filmi vardı ya :) melekler öleceğini söylüyor..

Kasap - ( son ses müzik açmış keyfi yerinde )başkanım babamaa selam söyleyin oda gideceğiniz yerde

kemal sunal : Ben ananın olduğu yere gidiyorum ona söylerim
Kasap :
biz

Bu aralar bir yakinini kaybetmiş olabir,film izlemiş olabilir vs.
Bilinç altının ufak oyunları bunlar

Dün alkol aldı, ona sürekli almamasını söylüyorum. Yaptığının yanlış olduğunu bildiği için vicdan azabı çekiyor olabilir mi acaba...yorumlarınız için çok sağolun arkadaşlar

öleceği günün söylenmesi görülmesi yaptığı günahların affolduğuna delalet yazıyor nette ama içki içen biri için bilemedim

Yaptığı bir vicdan muhasebesi, stres vs acayip rüyalara sebep olur, korkacak bir şey yok bence. Zaten rüya tabirlerinde birinin öldüğünü görmek o kişinin ömrünün uzamasına yorulur. Valla şimdiye kadar bütün ailemi, arkadaşlarımı, eşimi öldürdüm rüyada, herkes at gibi maşallah.

İyi yorumlarınız için çok sağolun. İçim rahat değil yine de sürekli dua ediyorum.Kendime çok dert ettim bu rüyayı. Daha önce rüyaları çıkan biridir çünkü. Allahın izniyle bir şey olmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…