Rüya.

Vallah ben rüya görmeyince okadar mutlu oluyorumki son defa nezaman rüya gördügümü hatirlamiyorum bile. Cünkü benim gördügüm rüyalardan sonra hep birseyler olurdu. Bir kac defs kötü seyleri gördüm ve sonradan gercek oldu yani nasil desem rabbim bana bunlari önceden gösterdi mi desem bilmiyorum dini boyutu nasil ama öyle oldu bir kac defa. Kafama birseyi cok takinca da rüyama giriyordu önceden artik olmuyor

Haklı olabilirsin zaten burda bakiyorum benim kadar gördüklerini önem veren yok galiba ben çok takiyorum taktikca görüyorum
Ben varim canim.aslinda hic ruyalarima takilan biri degildim.taa ki 2004 yilina kadar.yaklasik 12 yildir ruyalarim bana hep haberci olmustur.kimilerinin dalga konusu oldum vaktiyle erdin falan diye ama ben inan ruyalarima gore hareket ediyorum cogu zaman.zamanla ruyalarinin sifresini cozeceksin canim merak etme..

Benim kalıplaşmış bir rüyam var mesela.

Ne zaman kendimi araba kullanırken görsem 1 hafta içinde kötü bir hadise yaşıyorum

3 gün önce de gördüm suan beklemediyim ama her seferinde hayırlara çıksın diyorum
Ben de bebek istiyorum. Her ay regl tarihine yakın araba kullanıyorum rüyamda ve her ay regl oluyorum. :KK49:

Ben varim canim.aslinda hic ruyalarima takilan biri degildim.taa ki 2004 yilina kadar.yaklasik 12 yildir ruyalarim bana hep haberci olmustur.kimilerinin dalga konusu oldum vaktiyle erdin falan diye ama ben inan ruyalarima gore hareket ediyorum cogu zaman.zamanla ruyalarinin sifresini cozeceksin canim merak etme..

Ben yaklaşık 2 yıldır böyle rüyalar görüyorum inşallah dediğin gibi anlam vermeye başlarım.

Ben de bebek istiyorum. Her ay regl tarihine yakın araba kullanıyorum rüyamda ve her ay regl oluyorum. :KK49:

Benim kendimle ilgili olmuyor hep en yakinlarimin başına bir şey geliyor. Arada bir başına gelecek kişiyi de görüyorum rüyamda. Daha dikkatli olmasını söylüyorum mesela dalga geçiyorlar çoğu zaman. Hadise sonrası çok aranmisimdir. Eşime de söylerim yine araba kullandım diye Eyvah Eyvah der. Yani inanıyorum artık şifreyi çözdüm.

Bende rüyalardan çok etkilenirim ve rüyanın gerçekliğinede inanırım her zaman..
Ben kendi rüyamı kendim yorumluyorum annem sayeside rüya yorumculuğu yapacak seviyedeyim..
Bir arkadaşım hatta burdandı yaptm kaç kere hep kötü çıktı kızı ısrarla tembihledim sonuç dediğim çıktı :KK66:

Işte feracali aslında nasıl yorumlarsak öyle oluyor rüya. Yani yorum illaki olabiliyor bilinç altı rüyası değilse.

Benim kendimle ilgili olmuyor hep en yakinlarimin başına bir şey geliyor. Arada bir başına gelecek kişiyi de görüyorum rüyamda. Daha dikkatli olmasını söylüyorum mesela dalga geçiyorlar çoğu zaman. Hadise sonrası çok aranmisimdir. Eşime de söylerim yine araba kullandım diye Eyvah Eyvah der. Yani inanıyorum artık şifreyi çözdüm.

Siz buna takildiginiz için o rüya öyle sonuçlanıyor.

Araba görüyorsunuz , bilinç altı sistematik şekilde " kötü olacak " diyor ve oluyor.

Oysa araba kullanmak ( rüyaya göre değişiyor ama ) istediğiniz bir iş için daha zaman olduğuna delalettir.

Cnm rüyalar aslında çok önemlidir. İnsanlar psikolojik deyip geçiştirebilir ama bu kadar basit değil olay elbette günlük yaşadığımız olaylardan da etkilenebiliriz rüyalarda fakat bu çok sık rastlanmaz her rüyanın görüldüğü dönem gören kişi ve içinde bulunduğu duruma göre anlamları değişir yani benim rüyamda elma görmemle senin elma görmen pekte öyle aynı yorumlanmaz. Ve günümüzde rüya yorumlayacak birileri olduğunu düşünmüyorum çünkü insanlar eski dönemlerde ki kadar temiz değil manevi temizlik bahsettiğim. Bu yüzden rüyalarını kendin yorumlamaya çalış bi defter tut rüyanı rüyanı gördüğün dönemi içinde ki en çok göze çarpan objeleri muhakkak yaz daha sonra da yaşamında ki hangi olayla bağlantı kurduğunu not al Zaman içerisinde rüyalarını yorumlamak senin için daha kolay olacak. Ama çokta içinde kaybolma ve bütün hayatını rüyalarına endeksleme zaten bunu yapacak biri değilsin biliyorum ama insan bazen kapılıp gidebiliyor

Siz buna takildiginiz için o rüya öyle sonuçlanıyor.

Araba görüyorsunuz , bilinç altı sistematik şekilde " kötü olacak " diyor ve oluyor.

Oysa araba kullanmak ( rüyaya göre değişiyor ama ) istediğiniz bir iş için daha zaman olduğuna delalettir.

Yoo gayette mesaj verici bir rüya benim için, araba kullanıyorum ama sonrası da var tabiki.

Merhaba, ben Rüyalarımdan aşırı etkileniyorum. Neredeyse her gece rüya görüyorum ama bazı rüyalar var ki onlar çok farklı geliyor. O rüya sanki bana bir şeyin mesajını veriyor gibi hissediyorum rüyaların manalarina bakıyorum çoğunun anlamını bulamıyorum son zamanlarda yorumlayamadigim için bir şeyleri kacirdigimi farkettim. Rüyayı görüyorum. Anlam veremiyorum bir kaç gün sonra yaşanan bir olayda rüyamda onunla ilgili gördüklerim aklıma geliyor keşke bu ruyadan bunu anlayabilseydim diyorum. Kesinlikle olan şeyler değil benzeri şeyler görüyorum . Geleceği görme sacmalagi falan değil yani ..
İnternette bazı siteler var oraya ruyalarimi bazen yazıyorum ama cevap gelmiyor.
Kimdir rüya yorumcusu kime gitmeliyim?
Bir psikolog var bazen ona anlatıyorum ruyalarimi ama o yeterli değil sadece psikolojik yorumlarını yapıyor.
Nereden bulmaliyim rüya yorumcusu?
Bazen anlamları beni korkutuyor bu yüzden bakmak da istemediğim oluyor. Üstüne gitmesem mi diyorum. Ama çok küçük şeylerde olsa bir sebebi çıkıyor gördüğüm rüyaların ben hep geç kalmış oluyorum. Biri ruyalarimi yorumlasin istiyorum. Kim olabilir o ? Sizin ruyalarinizı kim yorumluyor?
dini açıdan bakmak yerine freud'un rüya hakkındaki çalışmalarına bakmanı öneririm. hem biraz kafan dağılır. rüyanın bilinçaltıyla ilgili olduğu artık bilinmekte. bence fark etmeden bu konuyu çok takıyorsun, taktıkça da bu rüyalar devam ediyor. birine yorumlatmak yerine bilimsel açıdan nedenlerini araştır derim. "rüya yorumcusu" diye dolaşan tipler pek güvenilir olmayabilir bu zamanda..

Cnm rüyalar aslında çok önemlidir. İnsanlar psikolojik deyip geçiştirebilir ama bu kadar basit değil olay elbette günlük yaşadığımız olaylardan da etkilenebiliriz rüyalarda fakat bu çok sık rastlanmaz her rüyanın görüldüğü dönem gören kişi ve içinde bulunduğu duruma göre anlamları değişir yani benim rüyamda elma görmemle senin elma görmen pekte öyle aynı yorumlanmaz. Ve günümüzde rüya yorumlayacak birileri olduğunu düşünmüyorum çünkü insanlar eski dönemlerde ki kadar temiz değil manevi temizlik bahsettiğim. Bu yüzden rüyalarını kendin yorumlamaya çalış bi defter tut rüyanı rüyanı gördüğün dönemi içinde ki en çok göze çarpan objeleri muhakkak yaz daha sonra da yaşamında ki hangi olayla bağlantı kurduğunu not al Zaman içerisinde rüyalarını yorumlamak senin için daha kolay olacak. Ama çokta içinde kaybolma ve bütün hayatını rüyalarına endeksleme zaten bunu yapacak biri değilsin biliyorum ama insan bazen kapılıp gidebiliyor

Teşekkür ederim biri daha bunu önerdi dediginiz gibi yazacağım

Ruyalarin cogu bilincaltinda suregelen hesaplasmadir. Genelde hayatta kalma sisteminin sezdiginiz tehlikeleri atlatmak icin harekete gecirdigi bir cozum duzenegidir. Ama bazen biyokimyasal bir tetik gerekebilir. Mesala belli yiyecekleri sindirirken degisik renkli ruyalar gorebilirsiniz. Maruz kaldiginiz stresleri ve korkulari bir kagida yazin, ruyalariniz size onlari cozmek icin ipucu verecektir. Cok nadir de olsa bazi insanlar gelecegi sezinler. Algi gucu cok yuksek veya sessiz hayat suren ice donuk insnalarda olur. Eger bu kategorideyseniz hic korkmayin, yalniz degilsiniz.

Bu durum,yani sık rüya görüp,birşeylere yormanız, sizi çok bunaltır ve yorar,size tavsiyem fazla odaklanmayın rüyalara!Belki kafanız çok dolu uykuya dalıyorsunuz yani analizler yapıp; günü veya öncesini çok mu tartıyorsunuz kafanız da?,eğer öyleyse bundan kurtulmanın tek yolu uyurken hiç bir şey düşünmemeye çalışın!

rüyanı özellikle kötü olduğunu düşündüğün rüyaları kimseye ama kimseye anlatma. net. ve şunu da bil eğer rüya düşündüğün gibi haberci bir rüya ise zaten mesajı alacağın şekilde gelir. hatta bazen Mesajı alırsın ama yapacağın bişey olmaz. üniv de okurken babamın iş yerine hırsız girdiğini görmüştüm rüyamda. gerçektende o saatlerde Hırsız bizim dükkandaymış ertesi sabah öğrendim. gece o rüyadan uyanmıştım üstelik. ama ne yapabilirdim? Doğruluğuna emin olduğumu varsayalım, ya değilse? Mesajı aldım ve babamı Aradım diyelim ve hatta babam dükkana gitti diyelim. ee ya o Hırsız babama bişey yapsaydı? bazen sadece Allah hayra çıkarsın demek gerekir anlatabiliyor muyum ;)

Bu durum,yani sık rüya görüp,birşeylere yormanız, sizi çok bunaltır ve yorar,size tavsiyem fazla odaklanmayın rüyalara!Belki kafanız çok dolu uykuya dalıyorsunuz yani analizler yapıp; günü veya öncesini çok mu tartıyorsunuz kafanız da?,eğer öyleyse bundan kurtulmanın tek yolu uyurken hiç bir şey düşünmemeye çalışın!
Ruya gormenin %90 i istem disidir, ruya gormeyen yoktur sadece hatirlamayabiliriz.

rüyanı özellikle kötü olduğunu düşündüğün rüyaları kimseye ama kimseye anlatma. net. ve şunu da bil eğer rüya düşündüğün gibi haberci bir rüya ise zaten mesajı alacağın şekilde gelir. hatta bazen Mesajı alırsın ama yapacağın bişey olmaz. üniv de okurken babamın iş yerine hırsız girdiğini görmüştüm rüyamda. gerçektende o saatlerde Hırsız bizim dükkandaymış ertesi sabah öğrendim. gece o rüyadan uyanmıştım üstelik. ama ne yapabilirdim? Doğruluğuna emin olduğumu varsayalım, ya değilse? Mesajı aldım ve babamı Aradım diyelim ve hatta babam dükkana gitti diyelim. ee ya o Hırsız babama bişey yapsaydı? bazen sadece Allah hayra çıkarsın demek gerekir anlatabiliyor muyum :KK66:
Ruyalar insanlarin eski caglardan beri paylastigi kavramlardir, toplum kulturunun en onemli fonksiyonudur ruyalar, ve masal anlatimlari, neden araya sacma kurallar sokusturursunuz bilmem ki, birakin insnalr nasil hissediyorsa oyle yapsinlar! Ay bayilacagim bu kuralciliginizdan.

Back
X