Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
günaydın arkadaşım manası tam olarak nedir bilmiyorum ama ben ne zaman rüyamda adet olsam gerçekten adet oluyorum birçok kadında adet olduğunu gördüğünde hamile kalıyo ben onu yakalamadım hep adet oldum hayırlısı artık.
kendi yazdığım mesaja aylar sonra kendim cvp veriyorum.bir iki gün içinde hamile olduğumu öğrendim.
hatta bu ay doğum olacak hayırlısıyla nasipse.
aylar sonra bugün bu mesajımı okuyunca şaşırdım uzun zamandır hiç girmiyordum siteye.
kendi yazdığım mesaja aylar sonra kendim cvp veriyorum.bir iki gün içinde hamile olduğumu öğrendim.
hatta bu ay doğum olacak hayırlısıyla nasipse.
aylar sonra bugün bu mesajımı okuyunca şaşırdım uzun zamandır hiç girmiyordum siteye.
ay inşallah benimki de öyle olur :) bende bu ay iki kere adet olduğumu ve üzüldüğümü gördüm. daha önceki aylarda hiç böyle bi rüya görmemiştim.
bi de bugün saçlarıma zeytinyağı sürerken gördüm kendimi rüyamda. internetteki yorumlarda yeni bebeğe diye yorumlanmış hayırlısı