Doğuma Hazırlık rüyada bebeginnin cinsiyetini gören varmi kizlar yada tam tersi cikan?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ben daha hamile kalmayı bile düşünmedigim bir günde yeni evli iken kadir gecesin de bir rüya gördüm bembeyaz giyinmiş hacı lar nur dagına hira magrasına çıkıyorlardı bir ses geldi kulagıma kızın olacak adını hira koy diye o kadar büyülü bir rüya idi ki uyandım eşimi kaldırıp ona anlattım derken bir kaç ay sonra hamile kaldım rüyanın da tesiri ile hep kızım olacak galinba diye dğüşündümm ama oglum oldu eger rabbim kız nasip ederse hira nur koymayı düşünüyorum

BENDE 5 AYLIK HAMİLEYİM RÜYALARIMDA HEP KIZIM OLDUĞUMU GÖRÜYORDUM ve ona ervanurdiye çağırıyordum geçen ay cinsiyetini öğrendik ve kızım olucak ama eşim o ismi koymak istemiyor zaten ben hep kız hissetmiştim bide kız çocuklarında ki hamilelik daha zor geçiyomuş sorduğum çoğu kişi aynı şeyi söylüyo istisnalar var tabi oğlumda iken daha rahat geçirmiştim bulantım aşermm olmamıştı ama bu hamileliğimde çok zolandım neyse rabim hayırlısını versin

ben kızıma hamileyken, 10 küsür haftalarda, daha cinsiyetini öğrenmeye 2-3 hafta vardı.. rüyamda fikirlerine önem verdiğim yaşlı büyüğümü gördüm, kızının adını hayrülnisa koy dedi... ben afalladım, hayrülnisa ismi ancak rüyamda aklıma gelebilrdi :)))) sonra ben de onu kırmamak için nisa koysam olur mu dedim, hani en azından bi kısmını koyayım diye.. :)))) o da gülümsedi, rüya bitti.. sonra aradan haftalar geçti ve kızım olacağını öğrendim.. ve ikinci ismini nisa koydum.. dini isimleri sevmeyen bi insan olarak kızımın adının nisa olduğuna hala inanamamakla birlikte, iyiki de nisa koymuşum diyebiliyorum.. çünkü içim rahat.. eğer koymasaydım,kızım her rahatsızlanışında rüyamda gördüğüm adı koymadığım aklıma gelecekti, yılda bir rüya gören bi insan olarak, rüya olayı ben de tuttu :))

daha once yazmistim benimde ruyam tuttu bugun ogrendik bebegim erkekmis..

bende rüyamda görümcemin kızını ben doğurmuşum gördüm isimle ilgili birşey yoktu kızım oldu benimde adı melisti görümcemin kızının bende melek koydum benzedi azıcık

selam kizlar rüyamda hep kiz görüyordumdemistim gecen persembe doktorum vardi ve ben doktora gotmeden iki gece erkek gördüm ve ögrendimki oglum oluyorcok tuaf cinsiyetini ögrenmeye gidene kadar hep kiz gör son iki günde erkek,bizde bi laf vardir bi rüyayi üstüste görürsen olur diye sanirim en azindan bu söylenti dogru cikti.:44:

Benim bir kızım var, şimdi 14+4 haftalık.
Kızıma hamile iken sürekli erkek bebek görmüştüm. Bu sefer ilk başta daha kız bebek gördüğümde anladım oğlum olacak dedim. Bugün doktor erkek olduğunu söyledi.Çok şükürler olsun.Allaha emanet olsun tüm çocuklarımız.

bende 5 buçuk aylık hamileyim şuan fakat ilk aylarda çok kız istememe rağmen sürekli rüyalarımda erkek bebek görürdüm.3600 gram bir bebek emziriyordum oğlum olmuştu kilosuna kadar görmüştümkendimi öyle hazırlamıştımki erkek çocuğuna sürekli rüyalarımı eşime anlatırdım cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde birde ne duyuyım doktor kız demezmi çok şaşırdım ama çokta mutlu oldum tabi eşim hala başka bir doktora gidip kız olduğunu kanıtlamam derdinde ya yanlışlık yaptıysa cinsiyette okadar rüya gördün diyor::26:bence nasip kısmet benimkinde hep tersine çıktı rüyalar.

ben daha hamile oldugumu öğrenmeden( aslında hamileymişim) hamile oldugumu bebeğimin kız oldugunu isminin Sare oldugunu görmüştüm.. beyaz atlet giymiş masanın üstüne oturtmusum sarılıp öpüyordum Sarem diye .. Rabbim o günü gösterir inşallah..

benimde ilk hamileliğimde hamile olduğumu bilmeden rüyamda kucağıma bir erkek bebek verdiler ve bir oğlum oldu şimdi yine hamileyim ve yine öğrenmeden rüyamda bir kız bir erkek bebek gördüm Allahın izniyle bir de kızım olucak bendede tuttu yani:)

hamile olduğumu gördüğüm rüyadan dolayı hissettim ve test yaptım hamileydim.rüyamda kız bebek gördüm ismini de söylemiştim.Nitekim kız bebek bekliyorum ismi de rüyamdaki gibi olacak inşallah

kızımı da rüyamda görmüştüm hamileliğimin ilk aylarında , ve aynen rüyamdaki gibi doğmuştu kızım kara kara saçlı bi bebekti,Şimdide 3 ayımı doldurdum bu güne kadar 3 kere rüyamda erkek bebek gördüm ve hep erkek hissettim dr um bu sabah %90 erkek dedi,kızımda aşırı midem bulanmıştı çok hastalanmıştım ama bunda hiç bi rahatsızlığım olmadı.Şehzadem geliyor,Şehzadem

benimde tersi çıktı
hep içime erkek gibi doğuyodu, rüyamdada erkek gördüm ama 5. aya kadar erkek denen bebeğim detaylı ultrasonda kendini gösterdi ve size bir prenses geliyo dedi :=)

ben evli değilim kendi çocuğumu görmek hem gerçekte hem rüyada nasip olurmu bilmiyorum benim gördüğüm rüyalar sürekli çıkıyor üst komşumuz var bi gün onlara gitmiştik eve indiğimizde ben o gece rüyamda komşumuzun hamile olduğunu erkek çocuk olacağını gördüm rüyada kadın çocuğu fazla taşıyamıyordu kızına naklediyordu falan kadının oğlu oldu hemde erken doğum sonra şimdi bir kaç ay önce başka komşumuzun bebeği oldu onuda rüyamda kız bebek olarak gördüm bal rengi saçları var beyaz tenli ben gördükten 1-2 ay sonra doğum yaptı öğrendimki kızı olmuş ama bebek 4 aylık olmuştur sanırım geçen güne kadar hiç görmedim bebeği ama geçen gün balkona çıkarmışlar aynı ruyamdaki gibi ve aynı açıyla gördüm ve en son ki rüyam haziran ayında gördüm beni çok ilgilendiren bir olayla ilgili rüyamda temmuz ayındayım ve temmuz ayında birşey olacağını gördüm ama kimseye sorup haber alacağım bir olay değildi ama içimde okadar büyük bir his vardıki diyordum bu temmuz ayında bişey olacak ama ne sonra temmuz ayı geçince bu temmuz ayında birşey oldu ama ne ve 2 gün önce ne olduğunu öğrendim rüyamda gördüğüm olmuş onuda hiç kimseye sormadan öğrendim sadece içimden durup dururken bir yere bakmak geldi ne alakaysa birden bire durup dururken aniden bir his geldi baktım ne göreyim gördüğüm şey gerçekleşmiş

Ben de 14 haftalik hamileyim , bikac hafta önce erkek cocuk gordum ruyamda hatta kucaklastik bir de, ama henuz belli değil cinsiyeti iki hafta sonra belli olacak insallah.. Bakalim ne olacak

Ben ilk bebegimde hen erkek gordum kizim oldu simdide kiz goruyorum genelde nasip kismet hayirlisi neyse o olsun :)

Merhaba arkadaslar, 3 subat'ta ruyamda 2-3 yaslarinda erkek cocukla kucaklastigimi yazmistim,o zaman 14 haftalik hamileydim simdi 30 haftalik oldum ve cinsiyeti gercekten erkek benim rüyam cikti acikcasi zaten cok etkilendigim gercek gibi bi ruyaydi..

Allah kucagina almayi nasip etsin canim :) bende kiz goruyordum hep ama oglum olacak yine tersi cikti yani kizimdada hep ruyamda erkek goruyordum :)

Cok tesekkurler cnm , Allah sana da kucagina almayi nasip etsin insallah:) bu sene erkek senesi sanirim cevremde hamile arkadaslarimin hep oglu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…