Doğuma Hazırlık Rüyada cinsiyet görmek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sarra13

Ahmet Arhan'ım <3 Annesinin minik oğlu<3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
2.952
2.273
48
35
Kızlar bebişinin cinsiyetini rüyada gören var mı? Bazı anneler hissediyor diye okudum ama ne kadar doğru?

Geçen gece rüyamda ultrasonda bebeğimin cinsiyetine bakıyorduk. Ben açıkça belli ben bile görüyorum erkek işte diyordum.Niyeyse kalbimde hep erkek olacak hissi var öğrendiğimden beri.Ahmet diye seviyoruz şimdiden o kadar kapıldık :))

Hep hayalinde önce oğlum arkasından kızım olsun,iki duyguyu da tadayım ileride abisiyle atışsada koruyup sahip çıkan biri olsun diye.
Acaba hep önce erkek istediğim için mi erkek gördüm bilmiyorum.

25 inde kontrolüm var doktor görebilirsem tahminim olursa söylerim dedi.Acaba 25 inde daha 12 haftalık net olmaz mı öğrenmek istemiyorum deyip 16 haftalıkken mi gitsem?

ahahah canım benmde öle oldu tam zıttı kız daha çok sevdiğim halde hep erkek gördüm mavi şeyler gördüm hamile bile kalmadan hep isim düşündüğümde muhammed emir diyordum hep erkek isimleri konuşuluyordu ve erkek oldu Rabbim içime düşürdü belki sennde öle olur ama daha çok erken cinsiyet için bide değişir eder yanlışlık olur kırılırsın biraz zaman geçsin

eşim kız olarak görmüştü de ben nasıl görmüştüm tam hatırlamıyorum. ama tersi çıktı. oğlum var.
Rabbim hayırlı evlatlar eylesin cümlesini. Sağlıcakla kavuşun İnşaallah .

Biz hep oğlan diyorduk esprisine hakkı diye seviyorduk karnımı şimdi bir oğlum var 16. Haftamda belli olmuştu cinsiyeti

Canım benimde rüyamda ayan oldu.
Kimisinde tersi oluyor ama kimisi gerçekten hissedebiliyor
Biz daha aramızda bile cinsiyet konuşmamışken görmüştüm
Rabbimin bir lutfu
15.haftaya kdar bekle öyle git doktora
Keyfi yerindeyse gösterir ufaklık

erkekse erken gösteriyor diyorlar. 11 haftalıkken gördük biz

Ben ruya gormedim ama ilk test yapip cift cizgiyi gordugumde "aaa benim oglum mu olacak?" Dedim gayri ihtiyari :) halbuki ben normalde önce kızım olmasını daha çok isteyen biriydim. 15. Haftada oğlum olacağını öğrendim :)

Ben rüyamda kız Bebek gördüm bakalım artık hayırlısı kızımda var oğlumda benim rüyalarımın tersi çıkar ama beklicez

Bense rüyamda kendi bebekliğimi gördüm annemin kucağında akça pakça bir bebek senin bebekliğin bu diyolar aa bebekken ne kadar tatlıymışım inşallah bana benzer diyorum ve diğer rüyamda pastalar kurabiyeler görüyorum ama nasıl lezzetli gözüküyolar büyük bi iştahla yiyorum yorumlayabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim

Ay çok tatlı Bende kızdır belki erkek hissediyorum diye şartlamayayım dedim ama içimde bir bebeğim erkek diyen bir yapı var galiba ahmet diye diye alıştırdım ben şimdiden ::)

11 haftalıkken gösterdi oğlum. Hareketli olursa o an görürsün 12de. Çikolata ye git

gormem miii

oglum dogmus kucagıma verıyorlardı bembeyaz yavrumu emzırım dıye
sonra doktor erkek dedı
sonrakınde yıne erkek dedı
5 bucuk aylıktım kesın olarak kız oldugunu gorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…